Företagsgåvor

Företagsgåvor

Företagsgåvor är ett perfekt sätt att bygga en starkare relation med era kunder och anställda och kanske framförallt, potentiella kunder! En väl utvald gåva leder i princip alltid till en stark emotionell känsla hos mottagaren och era band byggs än starkare vilket på sikt kan vara skillnaden mellan att kunden väljer att handla era varor nästa gång istället för er konkurrents!

Våra kunder tycker till:

Företagsgåvor – visa er personal och kunder uppskattning!

Välj rätt gåvor och maximera effekten – Utgå från era mottagare och välj något som löser ett problem för dem eller förgyller deras vardag. Möjligheterna är många att pricka helt rätt, så lägg den extra tiden som behövs för att kunna välja den maximala företagsgåvan! Vi hjälper gärna till med experthjälp om ni har kört fast, prata med oss om vilka era mottagare är så kan vi genom diskussion ta oss fram till de perfekta företagsgåvorna för er och era kunder!

Sveriges bästa sortiment – Vi håller ett stort och välsorterat sortiment av företagsgåvor för att ni alltid ska kunna hitta den perfekta gåvan till era mottagare. Självklart försöker vi även att alltid erbjuda Sveriges bästa priser!

Företagsgåvor

Hur väljer man rätt företagsgåvor och maximerar effekten av sitt inköp? Det behöver inte vara svårt, men ge det lite extra eftertanke så ska ni se att ni kan göra era företagsgåvor till riktiga succépresenter som både stärker banden till era kunder och leder till mer affärer.

Första steget i processen är att ta reda på vilka era mottagare är. Är det kunder ur ett specifikt segment eller bransch? Försök att matcha gåvan med något som är relativt till deras arbete. Eller något som kan lösa ett problem i deras vardag. Då får er gåva större effekt och känns mer personlig och uttänkt. Människor älskar att känna sig utvalda så satsa på en gåva som ger just den effekten!

Ge bort företagsgåvor som passar mottagarna

Är de tänkta mottagarna till exempel en gupp som gillar sport och motion? Ta fram ett exklusivt set med sportkläder, till exempel en snygg t-shirt från varumärket Craft i funktionsmaterial samt en praktisk sportflaska!

Är era tänkta mottagare intresserade av friluftsliv? Ta fram en kollektion med snygg termos och en härlig fleecetröja med snyggt diskret logotryck. Då bygger ni ert varumärke varje gång dem är ute på tur eller använder respektive produkt i sin vardag!

Är era mottagare intresserade av matlagning och inredning? Då kan ett Gåvokort från till exempel ERNST eller Mannerström vara aktuellt! Stilrena och snygga kollektioner med väldesignade produkter för kök och hem utformade av mästerkocken själv och hemmafixaren Ernst!

En av de populäraste företagsgåvorna – Gåvokort!

Gåvokorten är också ett fantastiskt val för er som är osäkra på att hitta en gåva som passar alla mottagare. Att välja en produkt som funkar för dussintalet eller fler personer är inte det lättaste. Alla har vi olika tycke och smak. Men med Gåvokorten kan mottagarna själva välja gåva ur ett stort sortiment av produkter!

Ett av de bredaste utbuden har Joyful Giftcard, där finner ni produkter ur ett brett spektra och från många olika kategorier. Till exempel glas från Orrefors, inredning från Sagaform och D&J, sportkläder från Craft och Seger och smycken med mera.

Satsa på kvalité

En företagsgåva ska ge värde och stärka banden när den delas ut. Välj därför era gåvor med omsorg och utgå från era mottagare så att de känner att ni har gett det lite eftertanke. Det behöver varken ta längre tid eller kosta mer att ge en bra gåva, bara lite mer eftertanke!

En gåva i bra kvalité är också ett måste, visst, ni kan dela ut billigare grejer. Men risken finns att det snarare får motsatt effekt. Går gåvan sönder eller upplevs som billig och ful känner man sig inte speciellt utvald som mottagare, eller hur?

Det är värt att spendera den extra tian på en bra produkt. Då kan ni vara säkra på att er personal och era kunder får en gåva som de uppskattar vilket i sin tur kommer göra dem mer trogna och uppskatta er än mer.

Företagsgåvor