Just nu: 25% rabatt på alla tryck – gäller hela sortimentet. Kod: 25TRYCK. Mer info.

Joyful Giftcard

Joyful Giftcard

Joyful Giftcard

BESTÄLL IDAG PÅ 5 MINUTER PÅ VÅR SIDA:
GÅVOKORT.NET (klicka här)

Joyful Giftcard

Joyful Giftcard är ett av Sveriges bredaste Gåvokort där mottagaren kan välja mellan gåvor från många stora varumärken så som till exempel Orrefors, Kosta Boda, Craft, D&J, Cutter & Buck, Sagaform, Lord Nelson, Edblad med mera. Den stora bredden av varumärken garanterar att era mottagare hittar en produktkategori där de känner sig hemma och har ett stort intresse. Allt ifrån sportkläder, smycken, inredning, handblåst glas, elektronik, tidningar, bäddkläder, badrum & kök med mera finns att välja på!

Så välj ett kort med stor bredd och exklusiva gåvor där det finns något för alla i år, välj Joyful Giftcard till er personal och era kunder som julgåva!

Alla uppskattar en gåva och faktum är att få saker har sådan effekt och skapar starka band som att dela ut en gåva till nära och kära, så varför inte upprepa den känslan även inom ert företag och affärslivet? Dela ut Joyful Giftcard till era kunder och anställda och visa att ni bryr er om dem. Det skapar starkare relationer och gör er top of mind när era kunder ska beställa nytt.

Stor bredd och något för alla i sortimentet

Fördelen med Joyful Giftcard är den enorma bredden på gåvorna, här finns det något för alla och ingen blir lämnad missnöjd när Huvudgåvan är beställt. Till skillnad från många andra Gåvokort där det oftast finns ett stort fokus på en nische kategori, till exempel kök och inredning, så finns här produkter ur många populära kategorier. Och det är inte vilka varumärken som helst som man får vara med och välja från, några av Sveriges starkaste och mest välrenommerade varumärken finns i startlistan, eller vad sägs om produkter från Orrefors, Kosta Boda, Craft med flera?

Att beställa Gåvokort och dela ut ska vara enkelt, och det är det med Joyful Giftcard, beställ Förgåvor och Gåvokort och invänta sedan leveransen av dessa. Sen är det bara att dela ut dem inför julen, kanske under er julfest eller liknande event? Mottagarna får både förgåva och gåvokort och väljer sedan smidigt via nätet sin huvudgåva. En huvudgåva de väljer ur en stor samling av olika produkter! Det kan inte bli mycket enklare varken för er som beställare eller för era kunder och anställda som mottagare, eller hur?

Joyful Gifcard har något för alla på företaget

Att handla rätt sorts julgåva var innan Joyful Giftcard ett gissel som kunde få varje beställare att slita sitt hår. Hur hittar man en gåva som passar hela personalstyrkan och ingen blir besviken? Joyful Giftcard löser hela den situationen åt er! Här väljer mottagaren själv gåva bland många fina produkter från ett stort sortiment, ingen blir besviken!

Joyful Giftcard har flera kändisar knutna till sig, eller vad sägs om Per Moberg och hans glaskollektion Morberg by Orrefors? Allt från champagne-, vin- och ölglas till snygga tumblers. Design, kvalité och lite stjärnglans från Per Morberg i ett och samma paket!

Exklusiva varumärken

Joyful Giftcards största styrka är den fina bredd av starka varumärken som finns i produktutbudet. Bland annat kan era mottagare välja att skänka en slant om de känner att de inte vill ha en Huvudgåva. Vi har tagit fram ett unikt samarbete med Stadsmissionen och Human Bridge och kan nu erbjuda era mottagare att istället för att få en gåva göra en god gärning. En väl bemannad kundtjänst ser till att ni har en trygg och säker leverans. Och finns också på plats för att hjälpa alla kortmottagare med eventuella problem och frågor dom få gånger det uppstår.

Vår gåvoshop är kopplad direkt mot varje gåvoleverantörs affärssystem. Det gör att vi kan hålla snabb leverans och säkerställa att den utvalda gåvan alltid finns i lager. Mottagaren av Joyful Giftcard gör sin beställning enligt den korta och enkla guiden på korten. Den utvalda gåvan skickas inom 7 arbetsdagar till deras adress. Gåvokortet som kan användas som julklapp, julgåva, sommargåva, påskgåva, födelsedagspresent, företagspresent med mera. Allt i ett med ett gigantiskt och välsorterat sortiment!