Mannerströms Gåvokort

Mannerströms Gåvokort

Mannerströms Gåvokort

BESTÄLL IDAG PÅ 5 MINUTER PÅ VÅR SIDA:
GÅVOKORT.NET
(klicka här)

Mannerströms Gåvokort

Kom ihåg att vi håller prisgaranti, finner ni ett bättre pris matchar och SÄNKER vi det priset!

Mannerströms Gåvokort – Sveriges bästa julklapp!

Mannerströms Gåvokort har under flera år varit ett av Sveriges absolut mest populära gåvokort. Hög kvalité, klassisk design och fräscha materialval har gjort produkterna till favoriter runt om i svenska kök! Se till att er personal och era kunder har de senaste Mannerström produkterna i sina kök, dela ut Mannerströms Gåvokort till jul. För att kunna laga god mat behöver man bra redskap och det får man med Mannerströms produkter. Valbara produkter är allt ifrån exklusiva japanska kockknivar till snygga ostbrickor, allt i hög kvalité, snygg design och RIKTIGT prisvärt när man handlar det via Gåvokortet! Nu får man också en snygg Bonusgåva på köpet!

Leif Mannerström föddes den 17 mars 1940 i Stockholm och är en av Sveriges mest populära krögare. Han slog igenom ordentligt hos Svenska folket som domare i programmet Sveriges mästerkock (TV4), men innan dess är han en av Sveriges mest framgångsrika krögare genom tiderna med ställen som Sjömagasinet, Johanna, Golfrestaurangen i Hovås, Aquarella, Kometen, Belle Avenue, Mannerström & Jansson och Steak.

Lätt och smidigt med Mannerströms Gåvokort

Att beställa julgåvor till personal och kunder kan vara ett gissel, hur hittar man något som passar alla? Lugn! Gåvokortet är räddningen, här får mottagaren själv välja Huvudgåva från ett stort urval av fräscha produkter från mästerkocken själv, Leif Mannerström! Det enda ni behöver göra är att välja en fin Bonusgåva som skickas med och delas ut tillsammans med gåvokortet. Sen väljer mottagaren enkelt och smidigt sin Huvudgåva på Mannerströms webbsida (webbadress står på kortet). Superenkelt för dig som beställare och alla mottagare blir nöjda!

Leif Mannerströms kort är dessutom ett av de kort där mottagaren får absolut mest värde, vissa Bonus- och Huvudgåvor innehåller 2 produkter, mottagaren kan alltså få upp till hela 4 st Mannerström-produkter, helt oslagbart! Handla kort till både era kunder och era anställda, bygg starka band och skapa en positiv känsla inför julen, det har aldrig varit så billigt som nu att göra folk glada!

Lösningen för dig som smidigt vill köpa julklappar till personalen

Lösningen med Gåvokort kom sig av att inköpare hade problem med att hitta en present som funkade för alla i personalen. Hur tusan väljer man en gåva som ska funka för ett helt företag utan att någon eller några blir besvikna? Kanske tar man en kompromiss som ingen blir nöjd med? Kanske blandar man med risken att vissa blir avundsjuka om de inte fick det de ville ha eftersom den tog slut? Det är inte det lättaste att köpa in klappar till dussintals eller fler personer som alla har olika intressen och viljor! Då är Gåvokortet perfekt för er, nu kan mottagaren äntligen välja sin egen gåva ur ett stort sortiment och på så vis få exakt det som önskas utan att ni som företagsledare eller inköpare måste ta det vanskliga beslutet! Det är en win-win för alla!

Mannerströms Gåvokort har inriktning på köket och matlagning, såklart, men bredden är stor. Och även om man inte älskar att laga mat så är det ett måste då och då och varför då inte ha bra och snygga instrument att tillaga den med? Mannerström behöver ingen större introduktion och att hans expertis varit med och tagit fram denna kollektion är en kvalitetsstämpel av rang, med produkter från Mannerströms kollektion vet ni att ni använder det bästa och har fina förutsättningar för att lyckas i köket!

Snygg design och bra kvalité

Inte bara är produkterna väldigt funktionella och praktiska, de är också otroligt snygga! Köket är en central del i mångas hem. Varför ska man då inte satsa lika mycket på att hålla det snyggt som man till exempel gör med vardagsrummet? Ge ert kök en boost med snygga produkter från Mannerström och ni kan riktigt känna hur trivselfaktorn ökar med detsamma!

Citat av Leif Manneström om sitt gåvokort:
”Det finaste man kan ge bort är saker som verkligen används. Varje dag. Om du som jag älskar att stå vid spisen så lönar det sig alltid att satsa på bra grejer i köket, speciellt när man snackar om grytor och pannor. Du skall kunna slita på dom varje dag och då märker man snabbt vilka som håller måttet. Här är riktigt bra gåvor för dig som önskar något extra och vill lyckas i köket.”
-Leif Mannerström

Fördelen med Mannerströms Gåvokort

Vi fortsätter att utveckla Mannerströms gåvokor och det är idag ett av Sveriges populäraste Gåvokort. Många är de företagare och ansvariga som insett den stora fördelen med att dela ut en gåva där mottagaren själv får välja sin julklapp ur ett stort och välsorterat sortiment. Som vanligt har vi i år glädjen att kunna erbjuda Bonusgåvor till korten, allt packat i fina förpackningar och redo att delas ut direkt till personal och kunder!

Mannerström har genom åren stått för ledord som kvalité och omsorg över det man tar sig för, inte minst visade han upp dessa egenskaper i sin roll som domare i Sveriges Mästerkock. Dessa ledord och egenskaper tar han även med sig i skapandet av sitt alldeles egna Gåvokort. Ni kan vara trygga när ni handlar och veta till 100% att ni handlar köksgåvor i absolut bästa kvalité!

Lyx eller vardag?

Även om alla produkter i detta sortiment har en ganska lyxig känsla så är vissa mer för fina middagar. Exempelvis så kanske inte en ostbricka eller vinöppnare används var dag medans en skärbräda och stekpanna ofta är bland de mest använda objekten i ett kök. Oavsett om era mottagare främst vill ha någon lyxig kökspryl för syns skull. Eller bara vill att deras kökstillbehör ska fungera dag in och dag ut så har Mannerström det dem söker.

En fördel med att dela ut gåvokort är att era mottagare får gåvorna som kan nyttjas varje dag. Alltför ofta är gåvor och julklappar produkter som är välmenande, men kanske inte har så stor praktisk nytta i längden. Riktigt bra köksprodukter håller inte bara länge. Det gör det även roligare att laga mat. Vilket leder till att en gåva används oftare än en vanlig köksprodukt från ett billigare märke.

Gåvokortet ger maximal nytta

När man delar ut gåvor vill man inte bara att mottagarna ska bli glada, man vill även att de får maximal nytta av gåvan. En produkt som bara kommer fram under högtider är lätt att glömma bort varifrån den kom. Men om den nyttjas varje dag lär era mottagare ägna er en tanke varje gång den kommer till användning. Kanske kommenterar någon i deras omgivning att dom använder samma kniv för nästan allting. Eller att pepparkvarnen är riktigt stilig. På detta vis kan en gåva i hög kvalitet även ge er lite reklam, när dom förklarar att det är en gåva från jobbet.

Att Mannerström satt sitt namn på just köksprodukter är såklart bara naturligt. Då Leif inte bara är känd som en krögare utan även som en kock av rang. När man själv jobbat med att laga mat vet man verkligen hur viktigt kvalité är. Och att det är produkter som kan slitas på varje dag och fortfarande leverera utmärkt resultat.

För dom mottagare som redan känner att dom har allt dom behöver i köket så finns det även lite kokböcker, (Naturligtvis Mannerströms egna) bäddset och väskor att välja mellan. Tack vare detta kan ni tryggt dela ut dessa gåvokort till en målgrupp som kanske inte till 100% är köksentusiaster.