Sök
Generic filters
Exact matches only
Sök
Generic filters
Exact matches only

Varför välja TS Reklam?

EGET SVENSKT TRYCKERI

Vi har till skillnad från majoriteten av marknaden ett eget tryckeri där vi trycker alla våra profilkläder själva samt även producerar dekorer och storformat så som rollups. Detta innebär inte bara att vi kan hålla lägre priser då vi får bort dyra mellanhänder, utan vi kan också garantera högre kvalité och insyn i produktionen. Vi skickar aldrig iväg en produkt vi inte är 100% säkra att vår klient kommer bli nöjd med. Dessutom kan vi erbjuda väldigt mycket snabbare leveranser än våra konkurrenter tack vare vår egna produktion.
Läs mer om varför det är en fördel för er med vår egen produktion HÄR.

PRISGARANTI

På grund av att vi håller egen produktion av märkning på 70% av vår försäljning kan vi hålla nere priserna rejält då vi slipper mellanhänder. Detta kommer er som kund till godo, ju färre mellanhänder som behöver ta ut avgifter ju billigare priser kan vi lämna. Att hålla extremt låga priser är för oss jätteviktigt, dels för att ni som kund ska bli nöjda, men även för att vi slåss på nätet, en marknad som alltid innebär stor prispress. Så, när ni handlar av oss kan vi vara säkra på att ni gör det till marknadsledande priser! Läs mer om vår Prisgaranti HÄR.

PERSONLIG SERVICE

Ni får som kund alltid en personlig kontaktperson som guidar er genom ert köp, från första kontakt och prisförfrågan till dess att varorna levereras. Vi ordnar också alltid ett kostnadsfritt digitalt korrektur som ni får godkänna innan produktion startar.

GIGANTISKT SORTIMENT AV KVALITETSPRODUKTER

Vi har ett av marknadens bredaste sortiment av allt från profilkläder till giveaways.  Vi arbetar väldigt hårt för att ni alltid ska ha ett helt spektrum av produkter att välja på i varje produktkategori. Ni ska i vårt sortiment hitta allt från de billigare varianterna för större events men även de produkter som håller en högre kvalité och ska fungera som lyxartiklar att dela ut som exklusiva gåvor! Ni kan dock vara trygga i att ni alltid väljer kvalitetsprodukter vare sig de är billiga eller i den högre prisklassen när ni handlar hos oss!

AAA RATING - HÖGSTA KREDITVÄRDIGHET

Vi har fått tilldelat högsta kreditvärdighet av Bisnode Soliditet, det vill säga AAA rating. Det innebär att vi uppfyller följande krav: ”AAA – det högsta kreditbetyg ett aktiebolag kan få. Kräver att aktiebolaget omsätter mer än 2 miljoner, har varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt.”. Bisnode.se

Vi är ett välmående företag med stark ekonomisk tillväxt. Under det senaste verksamhetsåret, 2017, omsatte vi 13.4 miljoner SEK efter en omsättningsökning på 30% från året innan. Vår vinst låg på hela 9%. Med oss som leverantör kan ni vara säkra på leverans utan krångel orsakade av betalningssvårigheter!
Läs mer om vår Prisgaranti HÄR.

RECO - HÖGA OMDÖMEN FRÅN VÅRA KUNDER

Läs gärna vad våra tidigare kunder säger om oss för att vara på den säkra sidan – Se tidigare omdömen HÄR.

SÄKRA LEVERANSER

Varorna skickas alltid med verifierade fraktbolag så som Schenker och Posten för att era leveranser ska vara så säkra som möjligt och alltid komma i tid.

Har ni några frågor är det bara att höra av er till oss på: 019-123490 eller kontakt@tsreklam.se alternativt vår kontaktsida.
Kolla gärna igenom vårt stora sortiment online via menyn högst upp!