Varför välja T&S Reklam

Posten DHL och fakturasymbol2

GIGANTISKT SORTIMENT AV KVALITETSPRODUKTER

Vi har ett av marknadens bredaste sortiment av allt från profilkläder till giveaways.  Vi arbetar väldigt hårt för att ni alltid ska ha ett helt spektrum av produkter att välja på i varje produktkategori. Ni ska i vårt sortiment hitta allt från de billigare varianterna för större events men även de produkter som håller en högre kvalité och ska fungera som yrkeskläder. Ni kan dock vara trygga i att ni alltid väljer kvalitetsprodukter vare sig de är billiga eller i den högre prisklassen när ni handlar hos oss!

PRODUKTION I VÅRT EGNA SVENSKA TRYCKERI

Vi har till skillnad från majoriteten av marknaden ett eget tryckeri där vi trycker alla våra profilkläder själva samt även producerar dekorer och storformat så som rollups. Detta innebär inte bara att vi kan hålla lägre priser då vi får bort dyra mellanhänder, utan vi kan också garantera högre kvalité och insyn i produktionen. Vi skickar aldrig iväg en produkt vi inte är 100% säkra att vår klient kommer bli nöjd med. Dessutom kan vi erbjuda väldigt mycket snabbare leveranser än våra konkurrenter tack vare vår egna produktion.

SVERIGES BÄSTA PRISER

På grund av att vi håller egen produktion på ca 80% av vår försäljning kan vi hålla nere priserna rejält då vi slipper mellanhänder. Detta kommer er som kund till godo, ju färre mellanhänder som behöver ta ut avgifter ju billigare priser kan vi lämna. Att hålla extremt låga priser är för oss jätteviktigt, dels för att ni som kund ska bli nöjda, men även för att vi slåss på nätet, en marknad som alltid innebär stor prispress. Så, när ni handlar av oss kan vi vara säkra på att ni gör det till marknadsledande priser!

PERSONLIG SERVICE

Ni får som kund alltid en personlig kontaktperson som guidar er genom ert köp, från första kontakt och prisförfrågan till dess att varorna levereras. Vi ordnar också alltid ett kostnadsfritt digitalt korrektur som ni får godkänna innan produktion startar.

SÄKRA LEVERANSER

Varorna skickas alltid med verifierade fraktbolag så som DHL och Posten för att era leveranser ska vara så säkra som möjligt och alltid komma i tid.

30 DAGAR FAKTURA

Ni får alltid minst 30 dagars faktura. Fakturan skickas ut i separat brev till er fakturaadress i samband med att varorna levereras, detta för att ni ska ha god tid på er att betala era varor.

 

Har ni några frågor är det bara att höra av er till oss på: 019-123490 eller kontakt@tsreklam.se alternativt vår kontaktsida.

Kolla gärna igenom vårt stora sortiment online via menyn högst upp!