Case Logic

Case Logic har ryggsäckar, fodral, kameraväskor och andra typer av väskor i hög kvalité.

Visar alla 17 resultat

 • Case Logic Uplink 15,6” laptopväska 26L

  Uplink 15,6-tums laptopväska. Utsidan av ryggsäcken är tillverkad av slitstarkt vävt material med en vadderad bas. Har ett öppet huvudfack med organisationspanel, vadderat 15,6-tums laptopfodral och en öppen ficka som passar surfplattor på upp till 10 tum. Levereras med konturformade axelremmar, en vadderad bakpanel, två sidofickor i nät för vattenflaskor och snabb åtkomst till blixtlåsförsedda fickor framtill. Den har också ett sekundärt fack med en blixtlåsförsedd privat ficka, och en webbhanteringshandtag. Kapacitet: 26 liter.

  399.00 kr
 • Case Logic 16″ laptopfodral med handtag och rem

  Fodral för laptop/surfplatta med en storlek på upp till 16″ tum. Dess ”mönstrade” baksida ser till att fodralet inte glider runt medans vadderingen håller din enhet skyddad om du tappar fodralet. Luftkanaler gör det möjligt att använda din laptop/surfplatta medans den är i fodralet. Vadderade handtag samt en avtagbar axelrem. Case Logic garanti: 25 år.

  369.00 kr
 • Case Logic Reflect 15,6 laptopfodral

  15,6″ laptopfodral med minnesskum och foder som skyddar din laptop/surfplatta. Reflekterande lapp. Case Logic garanti: 25 år.

  Finns i 3 storlekar: 13 tum, 14 tum, 15.6 tum.

  375.00 kr
 • Case Logic Reflect 14 laptopfodral

  14″ laptopfodral med minnesskum och foder som skyddar din laptop/surfplatta. Reflekterande lapp. Case Logic garanti: 25 år.

  Finns i 3 storlekar: 13 tum, 14 tum, 15.6 tum.

  369.00 kr
 • Case Logic Reflect 13 laptopfodral

  13″ laptopfodral med minnesskum och foder som skyddar din laptop/surfplatta. Reflekterande lapp. Case Logic garanti: 25 år.

  Finns i 3 storlekar: 13 tum, 14 tum, 15.6 tum.

  369.00 kr
 • Case Logic Advantage 15,6 tum väska för laptop och surfplatta

  Denna väska:s huvudfack har ett vadderat fodral där en 15.6″ laptop och 10.1 tum surfplatta får plats. Organisationspanelen är praktisk för pennor, kablar och andra mindre tillbehör. Det finns en ”gömd” ficka med dold dragkedja som är i lagom storlek för en mobil. Axelbanden är vadderade, reglerbara samt avtagbara. Handtagen är vadderade. Väskan kan fästas på en resväska med ett band.

  334.00 kr
 • Case Logic 11,6″ laptopfodral med handtag

  Vadderat fodral för exempelvis laptop eller surfplatta. Lätt att rengöra. Case Logic garanti: 25 år. Förutom vaddering är fodralet quiltrat/mönstrat vilket hörhindrar att fodralet glider runt. Luftflödeskanaler gör att du kan använda laptop/surfplatta medans fodralet är på utan att surfplatta/laptop överhettas. Vadderade bärhandtag.

  292.00 kr
 • Case Logic 11,6″ laptopfodral

  Vadderat fodral för exempelvis laptop eller surfplatta. Lätt att rengöra. Case Logic garanti: 25 år.

  278.00 kr
 • 16″ fodral för dator och surfplatta

  Fodral för laptop/surfplatta med en bra organisationspanel för all småelektronik. Rejält fodral för dator och surfplatta som kan sitta bekvämt på en rullväska. Dess datorfack rymmer laptops på upp till 16 tum och dess ficka skyddar en surfplatta på upp till 10.1 tum. Den praktiska organisationspanelen gör dina små elektroteknikprylar lättillgängliga och svåra att tappa bort. Passar sladdar, mobil m.m. Kombinationen av vadderade handtag och en halksäker axelrem gör fodralet mycket bekvämt att bära. Kanal längs baksidan gör väskan lätt att trä på draghandtaget på rullväskan.

  Finns även i lite mindre storlek.

  480.00 kr
 • Case Logic Ibira 15.6″ datorväska 24L

  I det integrerade facket får du plats med en 15.6″ laptop, det finns en ficka för surfplattan och många olika små utrymmen för mindre elektronik och tillbehör.

  334.00 kr
 • Propel 15,6″ portfölj för laptop

  Premium axelväska för laptop/surfplatta. En elegant portfölj för laptop med förvaring och skydd för arbetsdag eller affärsresor. Vadderad förvaring för en bärbar dator upp till 15,6″. Ficka för en surfplatta upp till 12″. Organisationspanel med förvaring för en anteckningsbok, små tillbehör och nycklar. Framficka som ger snabb åtkomst till små föremål. Dedikerad filficka. Genomgående hål i panelen för resor

  535.00 kr
 • Propel 15,6″ laptopväska 20L

  Mycket praktisk datorryggsäck i hög kvalitet. En elegant laptopväska med gott om förvaring och funktioner för jobb eller nöje. Förhöjt, vadderat förvaringsutrymme för en bärbar dator på upp till 15,6″ och ficka för en surfplatta upp till 12″. Främre organisation för ett strömförsörjningsblock, tillbehör och vardagliga saker. Liten framficka ger snabb åtkomst till telefon eller boardingkort. Dubbla expanderbara sidofickor. Genomgående hål i panelen för resor.

  632.00 kr
 • Advantage 14″ väska för laptop och surfplatta

  Vadderade fickor för laptop och surfplatta. Denna väska har ett huvudfack med vadderade fickor för en 14 tums laptop samt 10.1 tums surfplatta. Organisationspanel gör det lätt att ge laddare, datormus och andra kablar sitt egna plats i väskan. En dold dragkedja öppnar en sidficka som passar bra för en mobil eller annat som är litet & värdefullt. 2 handtag samt ett axelband som är vadderat och reglerbart. Ett band gör väskan lätt att väskan på en resväska. Case Logic har en garanti på 25 år.

  306.00 kr
 • Notion 17.3″ laptop backpack

  En mycket funktionell ryggsäck med lång garanti.

  Notion ryggsäck har ett stort huvudfack med dragkedja och vadderade fickor för 17.3 tums bärbar dator och 10.1 tums surfplatta. På insidan finns en nätficka med dragkedja för kablar och tillbehör. En organisationspanel på framsidan för lagring av mindre elektronik, kablar, tillbehör, visitkort och nycklar. Sidofickor för vattenflaska eller strömadapter. Vadderade axelband, ryggpanel med luftnät, mjukt handtag och band för att fästa på resväska. Case Logic garanti: 25 år. Går naturligtvis att beställa utan brodyr.

  Denna ryggsäck finns även i lite mindre storlek: Notion 15.6″ laptop ryggsäck

  813.00 kr
 • Notion 15.6″ laptop ryggsäck

  En mycket funktionell ryggsäck med lång garanti.

  Notion ryggsäck har ett stort huvudfack med dragkedja och vadderade fickor för 15,6 tums bärbar dator och 10.1 tums surfplatta. På insidan finns en nätficka med dragkedja för kablar och tillbehör. En organisationspanel på framsidan för lagring av mindre elektronik, kablar, tillbehör, visitkort och nycklar. Sidofickor för vattenflaska eller strömadapter. Vadderade axelband, ryggpanel med luftnät, mjukt handtag och band för att fästa på resväska. Case Logic garanti: 25 år. Går naturligtvis att beställa utan brodyr.

  Denna ryggsäck finns även för 17 tums laptops: Notion 17.3″ laptop backpack

  716.00 kr
 • 17″ datorryggsäck

  Datorryggsäck som rymmer en stor laptop samt böcker, mappar och mycket tillbehör. Ryggsäck med plats för laptop, (17 tum) mycket tillbehör och en vattenflaska.

  569.00 kr
 • 15″ fodral för dator och surfplatta

  Fodral för laptop/surfplatta med en bra organisationspanel för all småelektronik. Rejält fodral för dator och surfplatta som kan sitta bekvämt på en rullväska. Dess datorfack rymmer laptops på upp till 15 tum och dess ficka skyddar en surfplatta på upp till 10 tum. Den praktiska organisationspanelen gör dina små elektroteknikprylar lättillgängliga och svåra att tappa bort. Passar sladdar, mobil m.m. Kombinationen av vadderade handtag och en halksäker axelrem gör fodralet mycket bekvämt att bära. Kanal längs baksidan gör väskan lätt att trä på draghandtaget på rullväskan.

  Finns även i lite större storlek.

  355.00 kr