Just nu: 25% rabatt på alla tryck – gäller hela sortimentet. Kod: 25TRYCK. Mer info.

ERNST

ERNST

Här ser du julgåvor som ingår i ERNST gåvokort. Det är produkter som kan beställas direkt via oss, eller så beställer du gåvokort som du delar ut till dina anställda eller andra mottagare. Med dessa gåvokort kan dina mottagare fritt och självständigt välja ut sin favorit bland gåvorna. Klicka här för att läsa mer om själva gåvokortet och klicka här för att se vårt fullständiga utbud av gåvokort.

Dessa produkter är framtagna i samarbete med Ernst Kirchsteiger, som är mest känd för sina bygg- och inredningsprogram på TV. Kategorin kännetecknas av högkvalitativa inrednings- och köksprodukter som ofta kan användas under många år framöver och alltid ge lika bra resultat. När du vill ha robusta vardagsprylar som ändå har en imponerande design ska du välja detta varumärke.

Dess röda tråd är ett rent formspråk som kombinerar funktion med stilren design. ERNST produkter ställer man gärna ett vackert ljus i, tippar pesto på eller lägger frukt i. Det är produkter som du njuter lika mycket av varje dag som dom imponerar när det är fest.

Se även ERNST GÅVOKORT här, en given succé till personal och kunder inför julen, handla till Sveriges bästa priser redan idag!

Showing all 7 results