Gifted

Gifted – När ni vill ha nyckelband i bra standard och helt enligt era önskemål!

Visar alla 6 resultat

 • Nyckelband Enkelt Återvunnen PET

  Nyckelband 20 mm Fullfärgstryck. Ett nyckelband i återvunnet material med fullfärgstryck, bra kvalité, bra pris och supersnabb leverans!

  9.95 kr
 • Nyckelband Enkelt Reflekterande

  Nyckelband 20 mm Fullfärgstryck. Ett nyckelband med fullfärgstryck och reflekterande förmåga, bra kvalité, bra pris och supersnabb leverans!

  12.95 kr
 • Nyckelband Rekommenderad

  Nyckelband 20 mm Fullfärgstryck med säkerhetsfäste i nacken och snabbfäste. Ett av våra mest sålda nyckelband med fullfärgstryck på både fram och baksida av bandet, dubbla säkerhetsfäste, snabbfäste, bra kvalité, bra pris och supersnabb leverans!

  11.95 kr
 • Nyckelband Storsäljare

  Nyckelband 20 mm Fullfärgstryck med säkerhetsfäste i nacken. Vårt absolut mest sålda nyckelband med fullfärgstryck på både fram och baksida av bandet, bra kvalité, bra pris och supersnabb leverans. Perfekt både att dela ut till personalen på arbetsplatsen eller till besökare på events och mässor.

  9.99 kr
 • Nyckelband EXPRESS 7 dagar

  Nyckelband 20 mm Fullfärgstryck med snabbfäste. Ett av våra mest sålda nyckelband med fullfärgstryck på både fram och baksida av bandet, snabbfäste, bra kvalité, bra pris och supersnabb leverans på 7 arbetsdagar!

  10.55 kr
 • Nyckelband Enkelt

  Nyckelband 20 mm Fullfärgstryck. Ett av våra mest sålda nyckelband med fullfärgstryck på både fram och baksida av bandet, bra kvalité, bra pris och supersnabb leverans!

  8.49 kr