Orrefors Jernverk

Orrefors JERNVERK tillverkar exklusiva metallprodukter i klassisk och tidlös design med anor från 1726.

Visar 1–20 av 32 resultat

 • Termos 600 ml

  Snygg och rejäl termosflaska av rostfritt stål med dubbla väggar.

  179.00 kr
 • Rivjärn 2-pack

  Rivjärn som kompletterar varandra i matlagningen eller för att ha framme vid middagen.

  209.00 kr
 • Skärbrädor 2-pack

  2-pack skärbrädor i vackert acaciaträ från Orrefors Jernverk.

  249.00 kr
 • Aluminiumgryta 2,5 l

  4,5 mm tjock botten för bästa värmespridning. Passar alla spisar, inklusive induktionshällar.

  329.00 kr
 • Gjutjärnsform

  Ugnsform av emaljerat gjutjärn i högsta kvalité.

  349.00 kr
 • Stekpanna Gjutjärn

  Denna stekpanna är gjort av kvalitativt gjutjärn, utrustad med ett akacia handtag.

  339.00 kr
 • Flaskhink

  Metallhink för att kyla ner flaskor eller burkar. Stilig metallhink, perfekt för att exempelvis fylla med is och burkar/flaskor av era favoritdrycker. Praktiskt att ha på en buffe eller en stor bjudning ute i trädgården när kylskåpet kan vara en bit bort.

  408.00 kr
 • Knivhållare

  Magnetisk knivhållare med en snygg träyta. Stilig knivhållare som visar upp dina bästa knivar och gör dom lättillgängliga. Den ser magisk ut vid första anblick men det är naturligtvis en kraftig magnet inuti träbrädan som håller knivarna på plats.

  Det ursprungliga priset var: 649.00 kr.Det nuvarande priset är: 544.00 kr.
 • Grönsakskniv Premium

  Grönsakskniv i mycket hög kvalitet. En högkvalitativ grönsakskniv gjord av premium svenskt stål och designad av Jon Eliason. Stålet har en ovanligt hög kolhalt vilket ger kniven ett motstånd mot korrasion och en mycket hög slitstyrka. Detta stål används ofta för jakt och fiske, skridskor och borrar. Knivens tyngd gör att den sitter stabilt i handen och gör dig redo för stora verk i köket. Tack vare att bladet är stock och brett så hackar den grönsaker lätt och smidigt.

  Det ursprungliga priset var: 799.00 kr.Det nuvarande priset är: 680.00 kr.
 • Filekniv Fisk Premium

  Fiskkniv i mycket hög kvalitet. En högkvalitativ fiskkniv gjord av premium svenskt stål och designad av Jon Eliason. Stålet har en ovanligt hög kolhalt vilket ger kniven ett motstånd mot korrasion och en mycket hög slitstyrka. Detta stål används ofta för jakt och fiske, skridskor och borrar. Knivens tyngd gör att den sitter stabilt i handen och gör dig redo för stora verk i köket. Denna kniv gör det lätt att fliéa en fisk.

  Det ursprungliga priset var: 799.00 kr.Det nuvarande priset är: 680.00 kr.
 • Kockkniv Mindre Premium

  Liten kökskniv i mycket hög kvalitet. En högkvalitativ kökskniv gjord av premium svenskt stål och designad av Jon Eliason. Stålet har en ovanligt hög kolhalt vilket ger kniven ett motstånd mot korrasion och en mycket hög slitstyrka. Detta stål används ofta för jakt och fiske, skridskor och borrar. Knivens tyngd gör att den sitter stabilt i handen och gör dig redo för stora verk i köket. En liten och lätthanterlig kniv.

  Det ursprungliga priset var: 499.00 kr.Det nuvarande priset är: 425.00 kr.
 • Filékniv Premium

  Filékniv i mycket hög kvalitet. En högkvalitativ filékniv gjord av premium svenskt stål och designad av Jon Eliason. Stålet har en ovanligt hög kolhalt vilket ger kniven ett motstånd mot korrasion och en mycket hög slitstyrka. Detta stål används ofta för jakt och fiske, skridskor och borrar. Knivens tyngd gör att den sitter stabilt i handen och gör dig redo för stora verk i köket. Dess långa, smala men även lätt böjliga blad gör det lätt att filéa fisk.

  Det ursprungliga priset var: 799.00 kr.Det nuvarande priset är: 680.00 kr.
 • Japansk Kockkniv Premium

  Japansk kockkniv i mycket hög kvalitet. En högkvalitativ kockkniv gjord av premium svenskt stål och designad av Jon Eliason. Stålet har en ovanligt hög kolhalt vilket ger kniven ett motstånd mot korrasion och en mycket hög slitstyrka. Detta stål används ofta för jakt och fiske, skridskor och borrar. Knivens tyngd gör att den sitter stabilt i handen och gör dig redo för stora verk i köket. En perfekt gåva både för proffs och vanliga personer.

  Det ursprungliga priset var: 799.00 kr.Det nuvarande priset är: 680.00 kr.
 • Skärbräda

  Elegant och tålig skärbräda. Denna gedigna skärbräda är uppbyggda av små klossar Akaciaträ som bildar ett vackert ”mönster” och gör varje bräda unik. Trätypen är rik på naturliga oljor och står bra emot vattenpåverkan. Olja in denna skärbräda den ser torr ut. Ytskiktet är gjort i ändträ vilket är fast och tåligt.

  Det ursprungliga priset var: 459.00 kr.Det nuvarande priset är: 391.00 kr.
 • Salladsbestick

  Salladsbestick från Orrefors Jernverk. 2 Salladsbestick/köksredskap av rostfritt stål. Design Jon Eliason. 1 ”sked” och en ”sked” med hål.

  Det ursprungliga priset var: 359.00 kr.Det nuvarande priset är: 306.00 kr.
 • Salt- och Pepparkvarn

  Elegant kryddkvarn set som kombinerar elegant vitek och praktisk keramik. 1 Saltkvarn och 1 pepparkvarn i vitek och med keramiska verk. ”Orrefors JERNVERK” är ingraverat nära botten.

  Det ursprungliga priset var: 529.00 kr.Det nuvarande priset är: 416.00 kr.
 • Orrefors Jernverk Gjutjärnsgryta 5 L

  Stor gjutjärnsgryta som finns i flera färger. Gjutjärnsgryta, emaljerad och en matt finish. En stor gryta där en hel familjemiddag kan lagas.
  Finns även som oval 3.5 liters gryta.

  Det ursprungliga priset var: 1,499.00 kr.Det nuvarande priset är: 1,249.00 kr.
 • Ljusstake Flaska

  Ljushållare i gjutjärn, 2-pack. Charmig ljusstake i form av tre flaskor med olika höjd. De olika höjden ger ett fint ljussken och flaskorna sitter ihop vilket gör ljusstaken lätt att flytta. Design: Jon Eliason

  Det ursprungliga priset var: 599.00 kr.Det nuvarande priset är: 510.00 kr.
 • Ugnsform Stainless

  Ungsform i stål med handtag. En ugnsform i stål från Orrefors Jernverk! Tål ugn upp till 250 grader och maskindisk. 2 Handtag.

  Det ursprungliga priset var: 1,000.00 kr.Det nuvarande priset är: 549.00 kr.
 • 6-pack Knivar Acacia

  6 olika knivar med Acaciaträhandtag. En bra blandning av olika köksknivar från orrefors Jernberk. Snygga som en inredningsdetalj men framför allt praktiska och högklassiga knivar som kan användas i många år. Acaciaträhandtag.

  Innehåller 1 kökskniv, 1 skalkniv, 1 filékniv, 1 santokukniv, 1 brödkniv, 1 fiskfilékniv. OSB! Endast handdisk.

  Det ursprungliga priset var: 2,000.00 kr.Det nuvarande priset är: 799.00 kr.