Targus

Targus erbjuder högkvalitativa ryggsäckar och datorväskor. Deras produkter är en kombination av elegans, mobilitet och hög kvalitet.

Deras väskor är lätthanterliga och är anpassade för den moderna människan. Ifall din målgrupp pendlar till jobbet eller helt enkelt reser mycket är detta varumärket för dig och dina kunder. Alla väskor från Targus håller en låg vikt och har en livstidsgaranti!

Visar alla 2 resultat

  • Laptop roller

    Rullbar reseväska med datorfack – 15.6″. I huvudfacket placerar du med fördel en laptop på upp till 15.6 tum. I det främre facket finns en panel/arbetsstation där du kan placera många olika småsaker i separata fack. I facket längst bak kan du få plats med ytterligare kontorsutrustning/laddare eller ett ombyte kläder. Materialet är tjockt & vattenresistent. I vanlig ordning kan handtaget fällas ner så att det inte är i vägen när det inte används. Väl nerfälld kan detta utrymme även dras igen med en dragkedja för att dölja handtaget.

    625.00 kr
  • Ecospruce

    Ryggsäck med många fack, gjord av återvunna plastflaskor! Ryggsäck av återvunnen plast som även är helt fri från PVC (termoplast) & nickel. Med sina fyra huvufack, och två sidofack kan man lugnt säga att detta är en rejäl ryggsäck. Utrymmerna fortsätter även på insidan, och det finns särskilda hållare/utrymmen för pennor, visitkort, nycklar, hörlurar/mobil samt en vattenflaska. Mycket bekväm då allt från baksidan till axelremmarna är vadderad & mjukt, t.o.m. dragkedjorna är gummerade. En vattenresistent botten gör att du kan ställa den på en blöt yta utan att något läcker in. Plasten är gjord av gamla vattenflaskor. Datorfacket får plats med bärbara datorer upp till 15.6″.

    525.00 kr