Sök
Generic filters
Exact matches only
Sök
Generic filters
Exact matches only

Eget Svenskt Tryckeri

Vi är ett av få Svenska profilföretag som förfogar över vår alldeles egna tryckeriproduktion, de flesta beställer sin tryckning av mellanhänder längre söderut i Europa.

Vi har istället valt att ta den initiala kostnaden av inköp av maskineri och material (som sedan länge är avbetalda) för att ni som kund ska slippa den mellanhanden och ett extra prispålägg som alltid tillkommer när man out sourcar sin produktion så som våra konkurrenter behöver.

Vi trycker ca 70% av all vår försäljning själva på plats i vårt eget tryckeri lokaliserat i samma lokaler som vårt kontor i Örebro. Till exempel ca 80 000 t-shirts, 25 000 mössor och 125 000 tygpåsar per år (siffror från 2017). Kom gärna förbi på ett besök för att se just era produkter tryckas på plats!

Våra mest sålda produkter som vi trycker in-house:

Fördelar med att ha egen produktion:

Priset

Vi slipper outsourca till mellanhänder och kan pressa tryckpriserna extra mycket till fördel för våra kunder.Kvalité

Vi har större insyn och kontroll av produktionen och måste följa Svensk lagstiftning när det gäller miljö och arbetsförhållanden.


Service

Möjligheter till snabbare leveranser. Vi kan själva styra över schemat i produktionen och kan lättare lägga in brådskande leveranser än våra konkurrenter som inte styr över schemat hos sina outsourcade tryckerier.

Kontakta oss idag för att lära er mer om våra tryckmetoder eller andra frågor ni har om vår egna produktion eller läs mer här.