FAQ

FAQ – Korta enkla svar

Q. Hur beställer jag produkt med tryck?
A. Du tar kontakt med oss på tele 019-12 34 90 eller via vårt Kontaktformulär som du kommer till genom att klicka här.

Kolla även in vår Step by step guide till hur du beställer här.

Q. Får man en korrektur innan man beställer?
A. Ja, du får alltid en bildskiss med vara och tryck som visar hur slutprodukt blir innan beställning. Se exempel i vår Step by step guide.

Q. Vilka betalningsvillkor gäller?
A. Vi lämnar alltid 30 dagar netto eller enligt överenskommelse.

Q. Får man provtryck innan tryckning?
A. Ni får alltid en digital bildskiss för godkännande. Dock ordnas provtryck normalt inte då det stannar upp produktionen, blir dyrt och de digitala bildskisserna fungerar utmärkt. Vi garanterar tryck av största kvalité producerade i vårt eget tryckeri.

Q. Vilken sort fil behöver ni trycket i?
A. Absolut lättast är en vektoriserad fil. Vektoriserad fil kommer oftast i EPS, AI eller PDF format. Men oftast fungerar det med en vanlig jpg-fil, inga konstigheter!

Q. Hur lång leveranstid håller ni?
A. Leveranstid ligger på allt från några dagar till flera veckor beroende på produkt. Oftast går det att ordna fram produkten även med kort varsel, men för 100% leveranssäkerhet är det såklart bäst om vi får rekommenderad tid till produktion. Var noga med att ange eventuell deadline i er order.

Q. Hur skickas produkterna?
A. Era varor skickas med fraktbolag så som DHL och Posten. Om er mottagningsadress inte är bemannad skickas varorna som service point vilket innebär en dags extra leverans. Var noga med att ange om er mottagningsadress är obemannad vid order.

Q. Vad kostar frakten?
A. Frakt kostar 129:- per ca 20 kg, vilket motsvarar runt 100 t-shirts. Denna summa kan dock variera beroende på produkt och varans möjlighet att packas. Pris på frakt lämnas alltid i er offert.

Q. Har du en fråga som du inte hittat svaret på?
A. Kontakta oss direkt på info@tsreklam.se eller ring 019-12 34 90 så svarar vi direkt!