Julklappar företag

Handla exklusiva julklappar och dela ut från ert företag till kunder och personal och bygg starkare band och lojalitet. Kolla igenom vårt stora sortiment av snygga, unika och moderna företagsjulklappar i många olika prisklasser. Kontakta oss idag och ha inköpet av årets julklappar klart, då slipper ni stressen och risken att de bästa klapparna är slut eller att leveransen ska hinna fram inför julen!

Våra kunder tycker till:

Julklappstips

Julklappar företag

Är du en företagare som funderar på att ge bort julklappar till personalen? Då har du kommit rätt. Här hittar du många olika typer av företagspresenter, i många olika prisklasser och kategorier. Största fördelen med att handla julklappar åt personalen här är naturligtvis att du kan beställa vissa av produkterna med tryck, men i många fall har vi även mycket bättre priser än konkurrenterna.

Naturligtvis uppmanar vi er att jämföra priser, med största sannolikhet kommer ni att återvända hit! Vi håller även prisgaranti och sänker era priser om ni råkar finna ett bättre hos någon konkurrent. Vi matchar och sänke alltså vårt pris om ni hittar ett bättre någon annanstans.

En annan fördel vi har gentemot detaljhandeln är att styckpriset blir billigare desto fler varor ni beställer. Nu låter det kanske som att vi bara riktar oss mot stora företag? Men det finns många syften med att köpa in fler gåvor än ni har personal!

Först och främst kan det bli en fin julklapp till stora kunder. Men det kan även passa att ge bort dom till både leverantörer och andra typer av samarbetspartners. Ett tack för året som gått och en lyckoönskning om att nästa år blir ännu bättre.

Företagsjulklappar

Ifall ni har många lokala affärspartners så kan dessa julklappar vara en bra god ursäkt att få besöka deras kontor och snacka lite. Även om det mesta idag kan skötas via mejl och telefon så är det viktigt att bara träffas ibland. Allt mer så görs stora affärer utan att någon av partnerna träffas fysiskt vilket lätt kan leda till att man inte ens känner sin största kunder eller affärspartners.

Välj gärna ut en dag strax innan Julafton då du besöker alla mottagare samtidigt, så får du verkligen känna dig som en liten jultomte och skapa stämning!

Julklappar till anställda

Att välja ut julklappar åt personal och kollegor kan vara lika svårt som åt släkt och vänner, om inte svårare. Även om vi spenderar en stor del av vår vakna tid med våra kollegor så är det sällan vi känner våra arbetskamrater lika bra som vänner och släktingar. Det gäller alltså att antingen hitta en gåva som passar alla eller att på något sätt låta personalen själva välja sin julklapp.

Några julklappar som fungerar extra bra är just kökspresenter. Alla har ju ett kök, och just under jultider så brukar de flesta laga och baka extra mycket. Ett bra tillbehör i köket kan användas varje dag under flera års tid, vilket ger bra exponering av ert varumärke ifall ni beställt julklappar med er logo på gåvan. Julklappar företag ska först och främst vara en gåva, men det finns ju inget som hindrar er från att sprida er logo på ett smakfullt sätt.

En annan klassiker är att ge bort julgodis till personalen. Antingen som en allmän gåva som står i fikarummet eller att varje kollega får en härlig godisburk eller godisstrut. Väljer ni att ge bort julgodis som en julklapp? Då får ni fundera på om ni vill ha tryck på varje enskilt godispapper eller enbart på burkens lock.

Valfri julklapp

Vill ni kombinera nöjet att dela ut en present med tryggheten att mottagaren får något som de verkligen vill ha? Då kan vi rekommendera gåvokort. Väljer ni gåvokort så väljer ni som beställare ut en förgåva, medans mottagarna får en kod som låter dom själva välja ut vilken huvudhuva dom vill ha. På detta sätt kan ni få det bästa av två världar: en gemensam gåva från företaget samt en mer personlig gåva som dom får välja ut.

Det finns många god skäl att investera i julklappar som företagare. Det förstärker gruppkänslan och personalen får något att se fram emot mot slutet av året. På sikt så förstärker det även affärerna och kan leda till starkare band både till kollegor och kunder.

En julklapp kan vara precis så enkel eller exklusiv som ni vill. Här hittar ni allt från godis i kilopris till stiliga högtalare som ni kan gravera ert varumärke på. Sist men inte minst så är julklappar företag från chefen alltid en rolig överraskning. Vi är vana att få klappar från familj och nära vänner, men sällan får vi en julklapp från företaget. Så se till att överraska personalen, kunderna eller någon annan aktör som har stor betydelse för er verksamhet!

julklappar företag