Köpvillkor

Allmänna villkor
tsreklam.se tillgodoser alltid våra kunders önskemål i största möjliga mån. Här finner du de villkor vi arbetar efter.

Priser
Priser på hemsidan är angivna i svenska kronor (SEK). Priser är angivna exklusive moms och frakt. Priser gäller tills vidare och kan närsomhelst ändras på hemsidan, skickad offert gäller i en (1) vecka. Vi arbetar alltid hårt för att alla våra priser ska vara korrekta, men förbehåller oss rätten att dra tillbaka ett pris om felskrivning skulle förekomma.

Betalningsvillkor
10 dagar netto eller enligt överenskommelse. Om kunds kreditvärdighet bedöms som icke tillfredsställande så är betalningsalternativen förskott via betalkort eller bankgiro. Leveranstid är vid förskottsbetalning f.o.m. betalning och ej godkänd korrektur. Vi levererar till både företag, föreningar och privatpersoner.

Produkter
Produktbild på hemsidan återger produkten så utförligt som möjligt. Bilderna kan dock ha små avvikelser mot verkligheten pga skärminställningar. Om ni är osäkra på färgen på en speciell vara, beställ ett prov innan order, oftast skickas detta kostnadsfritt!

Beställning
Alla beställningar ska ske skriftligen i email. Beställning på telefon gäller ej som godkänd order. Kund ska ange PMS-färg (PANTONE MATCHING SYSTEM) om så önskas, annars görs färg efter inskickad fil. Digitala bilder bör skickas som CMYK för ett så korrekt utförande som möjligt. Leverans-, fakturaadress samt telefonnummer ska anges vid order. Personer under 18 år behöver målsmans tillstånd för att beställa.

Leverans
Leverans från tsreklam.se till kund betalas av kund om inget annat avtalats. tsreklam.se ansvarar ej för förseningar hos tredjepart så som leveransföretag. Kund ansvarar för att uppge korrekt leveransadress samt om det är företagsadress eller privatadress (service point) samt portkod och övrig info som behövs för att leverans ska kunna ske. Kund ansvarar för att adressen är bemannad och att de kan ta emot varorna under kontorstid. Om så ej sker kan kund komma att debiteras extra speditörskostnader.

Vid privatadress (service point) tar alltid leverans en dag extra då paket till service point uthämtningsställe och en avi skickas till kund. Kund ansvarar för att ta med detta i beräkningen vid order.

Returrätt
Samtliga varor produceras specifikt av tsreklam.se för kunds räkning vilket innebär att order alltid är bindande. Säljaren erbjuder ingen returrätt.

Reklamation
Felaktiga varor ska reklameras inom 10 dagar. Kontakt med din säljare på tsreklam.se ska då tas och reklamera fel som ej uppkommit under transport. Om fel på vara åsamkats under transport ska kund kontakta transportföretaget direkt. Vid fel på vara levereras en ny vara inom rimlig leveranstid.

Tvättanvisningar
Vänd ut och in på plagget vid tvätt. Plagg med tryck ska ej tvättas i över 60 grader. Torktumlas ej. tsreklam.se ansvarar ej för tryck som slitits vid tvätt där man ej följt tvättanvisningarna.

Om ni har några frågor är det bara att höra av er till oss på kontakt@tsreklam.se eller 019-12 34 90 så svarar vi direkt!

tsreklam.se lägsta pris garanti
Vi strävar alltid efter att hålla lägsta möjliga pris på alla våra produkter. I och med våra fördelaktiga leverantörsavtal samt har egen produktion kan vi hålla marknadens bästa priser trots att vi producerar i Sverige med hög kvalité. Om ni hittar varan till ett lägre pris någon annanstans så kommer vi att erbjuda den till ett lägre pris.
Lägsta pris garantin gäller för identiska varor som erbjuds på den svenska marknaden, publicerade på webbshop eller i katalog till ordinarie pris (ej reor eller kampanjer). Lägre pris ska styrkas med kopia innan beställning. Vi förbehåller oss rätten att närsomhelst dra tillbaka erbjudandet.