Sök
Generic filters
Exact matches only
Sök
Generic filters
Exact matches only

Vår vision och affärsidé

”tsreklam.se vill göra våra kunder mer
konkurrenskraftiga genom låga kostnader,
snabba leveranser och framförallt, bra kvalité.
Detta uppnår vi genom bra kommunikation
med våra leverantörer samt egen produktion
lokaliserad i Örebro.”

tsreklam.se är ett företag med mer än 40 års erfarenhet inom tryck och profilbranschen. Produktion och huvudkontor är beläget i Örebro men våra kunder är spridda över hela Skandinavien. Vi gör våra kunder mer konkurrenskraftiga genom låga priser, snabb leverans och framförallt, fantastisk kvalité. Detta uppnår vi genom tät kommunikation med våra leverantörer samt egen produktion lokaliserad i Örebro.

I och med att vi förfogar över eget tryckeri, lager och skyltverkstad samt en stor maskinpark kan vi på ett bra sätt säkerställa kvalité och leverans med stor kontroll, något som för oss är jätteviktigt. Vi agerar i en bransch där få profilfirmor förfogar över egen produktion och majoriteten av deras uppdrag delas ut på andra producenter, där de saknar möjlighet till insyn och kvalitetskontroll. Den kvalitetskontroll och möjlighet till snabb leverans som vi kan erbjuda våra kunder tack vare vår egen produktion är vår stora styrka på marknaden!

Vi jobbar hårt för att du ska hitta de produkter som passar just ditt företag och ändamål bäst, vare sig det gäller enkla t-shirts med tryck eller en större helhetslösning för ert företag med lagerhållna produkter för snabb leverans.

Finner du inte det du söker på vår hemsida? Kontakta oss med en förfrågan istället så letar vi upp din önskeprodukt i våra leverantörskataloger där vi har ytterligare tiotusentals produkter. Du når oss på tel. 019 – 12 34 90, mail kontakt@tsreklam.se eller besök våra kontor på Aspholmsvägen 14, Örebro.

Aspholmen huvudkontor och tryckeri

380 m² Kontor / Utställning
950 m² Tryckeri och lager
120 m² Skyltateljé

  

tsreklam.se – Er helhetslösning

Vi löser ditt företags kontinuerliga behov av profilreklam. En helhetslösning med inte bara en produkt utan ett helt sortiment – till bra priser och med snabb leverans. Prata med oss, som officiell leverantör till Er kan vi lämna Sveriges bästa priser och bygga upp en effektiv kommunikation för extra snabb leverans. Vi hjälper till att ta fram rätt produkter för er i ett nära samarbete, vi har även möjlighet att utföra specialproduktion där era plagg produceras från grunden.

Klicka här för att se våra Referenser.

Vårt sortiment

I vårt sortiment ligger fokus på funktionella kvalitétsprodukter till ett lågt pris. Vi erbjuder profilprodukter inom ett brett område, från kläder med tryck till presentreklam. Vi har genom åren byggt upp och utvecklat vårt tryckeri till att innefatta allt inom tryck. Vår direktkontakt med flera stora producenter i Europa och Asien gör att vi kan hålla marknadens bästa priser på våra produkter.

Vi handplockar vårt sortiment för att kunna erbjuda en hög kvalité till förmånliga priser. Vi satsar även på personlig service, ni får alltid handledning av en personlig säljare som leder er genom hela processen.

Välkommen in!

konferensrum tsreklam site a lobby tsreklam site a skylt tsreklam site a skyltfönster tsreklam site a utställning 2 tsreklam site a fotostudio tsreklam site autställning tsreklam site a

Steg för steg guide – hur beställer jag produkt och tryck?

Hur går jag tillväga när jag beställer profilreklam? Läs vår lätta ”steg för steg” guide på hur du genomför ditt köp i 5 superenkla steg! Klicka här för att komma till guiden!

Vår Maskinpark och Tryckmetoder

Intresserad av hur och med vilka maskiner vi trycker era profilplagg?

Klicka här för att läsa om de tryckmetoder vi använder oss av.

Kontakta oss

019 – 12 34 90
kontakt@tsreklam.se

Öppettider kundservice telefon och email:
Vardagar 08:00-17:00

Huvudkontor & tryckeri

Aspholmsvägen 14
702 27 Örebro
Örebro län

Bolagsinformation

ORG.NR: 556630-5297
BOLAGSFORM: Aktiebolag
Registrerad för F-skatt.