Sök
Generic filters
Exact matches only
Sök
Generic filters
Exact matches only

Tryckmetoder

Vår Maskinpark och Tryckmetoder

Vi har genom åren byggt upp en stor maskinpark för att kunna hålla hög standard i vår produktion. Här nedan kan ni läsa hur de olika tryckmetoderna fungerar samt vilka maskiner vi använder vid tillverkning. Vi på T&S Reklam har stor kunskap av om vilken tryckmetod som passar era behov bäst, med oss kan ni vara säkra på att ni får det bästa trycken till den lägsta kostnaden varje gång ni beställer. Vi har kapacitet att trycka upp emot 6 000 t-shirts om dagen.

Våra maskiner

TAS HAWK Automatic 12-färgare för screentryck.

TAS HAWK Automatic 8-färgare för screentryck.

M&R ugn för att härda screentryck, vi har även en ugn för våra transfertryckjobb.

Två kompletta produktionslines för transfertryck (inklusive digitaltryck).

Transmatic transferpressar, för applicering av transfer och digitaltransfertryck.

Screentryck

Silkscreentryck eller serigrafi som det också kallas, är en tryckteknik som baseras på att färg, med hjälp av raklar, pressas genom en tunn silkes-, eller polyesterväv som är fastspänd i en ram. Schabloner täcker de partier av väven som inte ska släppa igenom färg till plagget under ramen. Detta görs helt maskinellt. Screentryck används till större delen av vår produktion.

Transfertryck – Screen

Transfertryck är i grund och botten ett screentryck först tryckt på en bärare (oftast pappersark) för att sedan, med hjälp av en transferpress, kunna appliceras på plagg. Den stora fördelen är att trycken kan lagerhållas för snabb applicering efter behov.

Transfertryck – Folie

En annan transfermetod är folie där vi skär ut trycket med en folieskärare (kallas även vinylskärare och plotter), trycket kan sedan appliceras på plagg med en transferpress. Denna tryckmetod är bra vid små kvantiteter, tex applicering av namn eller andra unika tryck, detta då inga startkostnader förekommer.

Digitaltryck

Trycket skrivs först ut digitalt för att sedan appliceras på plagget med hjälp av en transferpress. Används vid avancerade tryck som kräver digital kvalité. Bra stretch och bildkvalité. Låga startkostnader trots obegränsat med färger i trycket.

Brodyr

Brodyr är en slitstark och exklusiv metod att märka sina plagg på. De maskinsydda remsorna med dekorativa mönster går att få i upp till 15 färger. Vi på T&S Reklam arbetar förutom med vanlig brodyr även med broderade märken. Märkena är i full 3D brodyr och till skillnad från vanlig brodyr som broderas direkt på plagget kan dessa hållas i lager och appliceras vid behov. Man slipper därför ligga på onödigt stora lager av plagg. Perfekt för pikés och kepsar.

Dekaler

Dekaler för bilar och skyltar skärs ut i vår Summa S2 140 vinylskärmaskin. Allt från små dekaler till helfoliering och digitaltryckt.