Arctic Zone®

Smarta kylväskor, ofta i återvunnet material och i kombination med andra nyttor, Arctic Zone är varumärket för er med höga krav på kvalité!

Visar alla 5 resultat

 • Ice-wall lunchkylväska 7L

  Liten kylväska med 4 ispaket. Innovativ lunchkylväska inklusive 4 avtagbara, återanvändbara ispaket som glider in i kylväskans väggar. Huvudfacket fälls över eller kan sättas fast med dragkedja för ett större förvaringsutrymme. Vadderat bärhandtag med fästbart Swing Clip. Ultra Safe läcksäkert PEVA-foder som är lätt att rengöra.

  131.00 kr
 • Arctic Zone® Ultimate sportkylväska för 30 burkar

  4 utrymmen och kan bäras på flera sätt. Kylväska med praktiskt & justerbart axelband samt två handtag som kan ”sättas ihop”. Både det fodrade huvudfacket och en liten ficka på framsidan öppnas/stängs med dragkedja. På sidorna finns nätfickor.

  466.00 kr
 • Arctic Zone® Repreve® återvunnen lunchkylväska för sex burkar

  Kylväska i återvunnet material med handtag

  120.00 kr
 • Arctic Zone® Repreve® återvunnen lunchkylväska

  Kylväska i återvunnet material med handtag. Denna hybridväska är lite av en kombination av en axelväska, kylväska och ryggsäck. Designen får den att likna en axelväska, men den har en ficka för vattenflaskor som är vanligast bland ryggsäckar. I praktiken är det dock en kylväska, perfekt för lunchlådan! Gjord av återvunna plastflaskor.

  160.00 kr
 • Arctic Zone kylryggsäck för 18 burkar

  Ryggsäck/kylväska med värmeisolerande material. Ryggsäck eller kylväska? Nu behöver du inte välja. Denna ryggsäck har en tät värmeisolering och är lätt att rengöra. Förutom huvudfacket finns även en framficka och en klassisk nätficka för exempelvis vattenflaskor.

  248.00 kr