Ballograf

Ballograf

Ballograf är ett företag i Göteborg som grundades på 1940-talet och som tillverkar kulspetspennor. Företagets mest sålda produkt är kulspetspennan Epoca som också är en av våra absoluta storsäljare. Ballograf är en av Sveriges enda penntillverkare och håller absolut högsta kvalité på sina produkter. Handla Ballograf pennor redan idag om ni vill hålla absolut bästa standard på era företagspennor med tryck!

Storsäljare

Alla modeller

Visar alla 13 produkter

Ballograf pennor med tryck

Pennor med tryck behöver inte vara billiga giveaways som ges bort vid första bästa tillfälle och sprids i gigantiska upplagor i sämre kvalité. Ge bort en penna från Ballograf och er mottagare får en fin och exklusiv gåva som håller under en lång tid framöver och sprider ert varumärke varje gång den kommer till användning.

Att ge bort en profilprodukt ska inte vara billig massreklam, det ska vara väl uttänkta gåvor och produkter som mottagaren får användning för och uppskattar. Investera en liten extra slant i era pennor med tryck och välj Ballograf och ni ska se att det på sikt ger mer per investerad krona då pennan uppskattas betydligt mer och används under en längre tid än en billig variant som så småningom går sönder.

Ballograf – den Svenska penntillverkaren

Ibland kan man undra om saker fortfarande produceras i Sverige, för det känns verkligen som att all produktion har flyttat till Asien eller Östra Europa. Men Ballograf är en av många Svenska producenter som fortfarande håller igång, och dom visar inget tecken på att sakta ner!

Medans låglöneländer står ut med sina lockande priser så har Ballograf en mycket hög kvalitet som få kan matcha! I längden kan pennor från Ballograf faktiskt vara mer prisvärda än sina billigare motsvarigheter, eftersom dom helt enkelt håller så mycket länge. Detta är pennor av högsta kvalitet, som utan problem kan hålla tillräckligt länge för att det ska vara värt att byta ut bläckpatronerna i dom.

Som nämns ovan är Ballograf i skrivande stund Sveriges (och även norra Europas) enda penntillverkare, och det är lätt att få en liten patriotisk känsla över det. Medans våra grannländer har förlorat sin pennproduktion till länder som Schweiz och Italien så har Sverige ridit ut stormen oskadd. Även om vi lever i en global värld så känns det onekligen skönt att handla Svenska produkter. Tack vare att produktion stannat i Sverige har man en garanti på att produktionen håller en hög kvalitet.

Handla svenskt – bra för miljön

Kombinationen av hög kvalitet och korta transportavstånd ger även en minimal miljöpåverkan för dessa produkter. Ballograf har producerat pennor i över 70 år, så dom vet vad dom gör. Och dom gör kvalitet! Pennor i hög kvalité behöver inte bytas ut eller slängas lika ofta som pennor i sämre hållbarhet vilket spar resurser och är miljömässigt bättre. Även den miljövänligaste pennan är inte så bra för planeten om den måste bytas ut dubbelt så ofta!

Om du scrollar ner så ser du visserligen inget enormt sortiment, men det finns en anledningen till det. När Ballograf tar fram en ny produkt så gör dom det noggrant. Här finns inga kopior, inga produkter som är tjänar samma syfte. Ibland har dom helt annorlunda design, ibland är det någon ny funktion. Varenda penna under detta varumärke är gjord för att fylla ett unikt behov.

Tidlösa klassiker

Om du tittar lite på bilderna nedan så känner du antagligen igen flera av pennorna, och märker att många av dom är varianter på samma penna. Ballograf tror inte på att ha jättemånga olika pennor som ständigt byts ut och ersätter varandra, utan Ballograf tror på långsiktighet. Dom vill erbjuda stabilitet, hittar du en penna som du är riktigt nöjd med så ska du kunna fortsätta köpa in den, även om några år.

Likt företaget i sig så är dessa pennor gjorda för att hålla, inte bara dom fysiska produkterna. Varje penna har även ett utseende som kommer hålla igenom decennierna. Det spelar ingen roll om pennan håller världens bästa kvalitet, om den samtidigt är ful eller känns gammal! Epoca släpptes exempelvis 1960 och inger än idag en lyxig och elegant känsla. Pennan rondo (som känns betydligt modernare) har även den dryga 30 år på nacken. Snacka om tidlös design!

Hög kvalité ger bra exponering

Detta är några av anledningarna till varför ni bör investera i pennor från Ballograf. En hög igenkänningsfaktor kombineras med en förstklassig kvalitet, vilket ökar intresset för er penna och ger fler exponeringar för ert varumärke. Vill ni bara investera i en enda penna som garanterat kommer hålla igenom åren och trenderna så är det någon av dessa produkter ni vill ha.

Ballograf passar utmärkt som på eran egen arbetsplats, men fungerar lika bra som en snygg gåva. Med tanke på dess historia så inger dom en lyxig & högtidlig känsla, i synnerhet dom äldre modellerna. Dom har bl.a. lyxiga presentaskar, touchpennor och ersättningspatroner. Oavsett som ni eftersträvar en praktisk kontorspenna, en lyxig gåva eller hållbarhet så finns den perfekta pennan här!

ballograf