Camelbak

Camelbak erbjuder högkvalitativa, praktiska vattenflaskor med smarta lock, drickventiler och bärhandtag. Deras flaskor är ofta särskilt anpassade för träning och sport, och passar i de flesta flaskhållare som kan monteras på en cykel. Camelbak sportflaskor – När endast det bästa duger för er!

Visar alla 9 resultat

 • Podium Chill 700 ml sportflaska

  Vattenflaska som håller vattnet kall med dubbla väggar. Praktisk för cycklister exempelvis, då den passar många hållare. Lätt att rengöra och fri från BPA, BPS och BPF.

  139.00 kr
 • Chute® Mag 1 l isolerad sportflaska i rostfritt stål

  Sportflaska i metall med dubbla väggar. Kraftig sportflaska i rostfritt stål med vakumisolering och dubbla väggar. Praktiskt litet handtag och dessutom så är ytan pulverlackerad så att den är lätt att hålla i även med svettiga händer. En liten öppning för gör det lätt att dricka vatten mitt i aktiviteten medans hela locket lätt skruvas av när det är dags att fylla på flaskan.

  Denna flaska finns även i transparent hårdplast.

  429.00 kr
 • Chute® Mag 750 ml Tritan Renew flaska

  En vattenflaska delvis i återvunnet material och ett finurligt magnetiskt lock! Läckagesäker när den är stängt och handtaget gör flaskan lätt att hålla i. Går att köra i diskmaskin. Lukt och fläckresistent, fri från BPA, BPS och BPF.

  Denna flaska finns även i rostfritt stål.

  199.00 kr
 • Eddy+ 750 ml Tritan Renew flaska

  Lätt & hållbar vattenflaska i 50% återvunnet material. Det spillsäkra sugröret gör det lätt att dricka i farten. När sugröret är nedfällt/stängt är det läckagesäkert.

  Denna flaska finns även i rostfritt stål.

  199.00 kr
 • MultiBev vakuumisolerad 500 ml flaska

  2-i-1-behållare. Den ultimata multifunktionella dryckesbehållaren för hållbarhet och mångsidighet på språng. MultiBev är en 2-i-1-behållare som fungerar både som sportflaska och avtagbar resekopp. Använd till kaffe på morgonen, vatten hela dagen och utomhusöl med vänner på kvällen!

  529.00 kr
 • Hot Cap 350 ml

  Större vattenflaska i tritan – materialet som kombinerar fördelarna av glas och plast. Vakuumisolerad termosmugg med 2 väggar och kopparisolering. Dess kompakta form kombinerat med att den är gjord i rostfritt stål gör detta till en termosmugg som kan sprida ditt varumärke under lång tid! Muggen håller kall dryck kall i 24 timmar och varm tryck varm i 8+ timmar. Kondens har svårt att bildas på dess yta.

  286.00 kr
 • Eddy+ 600 ml rostfritt stål

  Större vattenflaska i tritan – materialet som kombinerar fördelarna av glas och plast. Sportflaska med dubbla väggar i rostfritt stål och kopparisolering. Denna flaska håller din dryck kallar i 24 timmar eller varm i 8+ timmar. Kondens har även svårt att bildas på dess yta. Ventilen och det lilla handtaget gör det lätt att dricka även om du är mitt i ett maratonlopp eller cyklar. När flaskan ska tömmas, fyllas på eller rengöras så skruvas du helt enkelt av locket.

  369.00 kr
 • Chute mag 600 ml rostfritt stål

  Sportflaska i metall med dubbla väggar. Kraftig sportflaska i rostfritt stål med kopparisolering och dubbla väggar. Håller din dryck kall i 24 timmer eller varm i 8+ timmar. Dess design hindrar kondens från att bildas på utsidan. Praktiskt litet handtag. En liten öppning för gör det lätt att dricka vatten mitt i aktiviteten medans hela locket lätt skruvas av när det är dags att fylla på flaskan.

  Denna flaska finns även i transparent hårdplast.

  343.00 kr
 • Chute mag 750 ml Tritan™ sportflaska

  Större vattenflaska i tritan – materialet som kombinerar fördelarna av glas och plast. Sportflaska i slitstarkt titan-material som är resistent mot lukt. Dessutom så har fläckar och sprickor svårt att bildas i denna flaska. Praktiskt litet handtag. En liten öppning för gör det lätt att dricka vatten mitt i aktiviteten medans hela locket lätt skruvas av när det är dags att fylla på flaskan. Häftiga transparenta färger!

  Denna flaska finns även i rostfritt stål.

  199.00 kr