Camelbak

Camelbak erbjuder högkvalitativa, praktiska vattenflaskor med smarta lock, drickventiler och bärhandtag. Deras flaskor är ofta särskilt anpassade för träning och sport, och passar i de flesta flaskhållare som kan monteras på en cykel. Camelbak sportflaskor – När endast det bästa duger för er!

Sortera

 • Färg

 • Visar alla 15 resultat

  • CamelBak® Horizon 750 ml vakuumisolerad vatten-/vinflaska

   Njut av ditt vin med vinflaskan Horizon på 750 ml.

   539.00 kr
  • CamelBak® Horizon 600 ml vakuumisolerad cocktailshaker

   Cocktailshakern Horizon på 600 ml är din ultimata följeslagare för roliga cocktailstunder.

   529.00 kr
  • CamelBak® Horizon 350 ml vakuumisolerad vintermos

   Upplev vindrickande med vintermosen Horizon på 350 ml.

   369.00 kr
  • CamelBak® Horizon Rocks 300 ml vakuumisolerad termos

   Termosen Horizon Rocks på 300 ml är tillverkad med dubbla och vakuumisolerade väggar i rostfritt stål.

   259.00 kr
  • CamelBak® Horizon 350 ml vakuumisolerad lägermugg

   Lägermuggen Horizon på 350 ml är tillverkad med dubbla och vakuumisolerade väggar i rostfritt stål.

   339.00 kr
  • CamelBak® Horizon 600 ml vakuumisolerad termos

   Termosen Horizon på 600 ml är tillverkad med dubbla och vakuumisolerade väggar i rostfritt stål.

   339.00 kr
  • CamelBak® Horizon 500 ml vakuumisolerad termos

   Termosen Horizon på 500 ml är tillverkad med dubbla och vakuumisolerade väggar i rostfritt stål.

   319.00 kr
  • Chute® Mag 1 l isolerad sportflaska i rostfritt stål

   Sportflaska i metall med dubbla väggar. Kraftig sportflaska i rostfritt stål med vakumisolering och dubbla väggar. Praktiskt litet handtag och dessutom så är ytan pulverlackerad så att den är lätt att hålla i även med svettiga händer. En liten öppning för gör det lätt att dricka vatten mitt i aktiviteten medans hela locket lätt skruvas av när det är dags att fylla på flaskan.

   Denna flaska finns även i transparent hårdplast.

   429.00 kr
  • Chute® Mag 750 ml Tritan Renew flaska

   En vattenflaska delvis i återvunnet material och ett finurligt magnetiskt lock! Läckagesäker när den är stängt och handtaget gör flaskan lätt att hålla i. Går att köra i diskmaskin. Lukt och fläckresistent, fri från BPA, BPS och BPF.

   Denna flaska finns även i rostfritt stål.

   199.00 kr
  • Eddy+ 750 ml Tritan Renew flaska

   Lätt & hållbar vattenflaska i 50% återvunnet material. Det spillsäkra sugröret gör det lätt att dricka i farten. När sugröret är nedfällt/stängt är det läckagesäkert.

   Denna flaska finns även i rostfritt stål.

   199.00 kr
  • MultiBev vakuumisolerad 500 ml flaska

   2-i-1-behållare. Den ultimata multifunktionella dryckesbehållaren för hållbarhet och mångsidighet på språng. MultiBev är en 2-i-1-behållare som fungerar både som sportflaska och avtagbar resekopp. Använd till kaffe på morgonen, vatten hela dagen och utomhusöl med vänner på kvällen!

   529.00 kr
  • Hot Cap 350 ml

   Större vattenflaska i tritan – materialet som kombinerar fördelarna av glas och plast. Vakuumisolerad termosmugg med 2 väggar och kopparisolering. Dess kompakta form kombinerat med att den är gjord i rostfritt stål gör detta till en termosmugg som kan sprida ditt varumärke under lång tid! Muggen håller kall dryck kall i 24 timmar och varm tryck varm i 8+ timmar. Kondens har svårt att bildas på dess yta.

   286.00 kr
  • Eddy+ 600 ml rostfritt stål

   Större vattenflaska i tritan – materialet som kombinerar fördelarna av glas och plast. Sportflaska med dubbla väggar i rostfritt stål och kopparisolering. Denna flaska håller din dryck kallar i 24 timmar eller varm i 8+ timmar. Kondens har även svårt att bildas på dess yta. Ventilen och det lilla handtaget gör det lätt att dricka även om du är mitt i ett maratonlopp eller cyklar. När flaskan ska tömmas, fyllas på eller rengöras så skruvas du helt enkelt av locket.

   369.00 kr
  • Chute mag 600 ml rostfritt stål

   Sportflaska i metall med dubbla väggar. Kraftig sportflaska i rostfritt stål med kopparisolering och dubbla väggar. Håller din dryck kall i 24 timmer eller varm i 8+ timmar. Dess design hindrar kondens från att bildas på utsidan. Praktiskt litet handtag. En liten öppning för gör det lätt att dricka vatten mitt i aktiviteten medans hela locket lätt skruvas av när det är dags att fylla på flaskan.

   Denna flaska finns även i transparent hårdplast.

   343.00 kr
  • Chute mag 750 ml Tritan™ sportflaska

   Större vattenflaska i tritan – materialet som kombinerar fördelarna av glas och plast. Sportflaska i slitstarkt titan-material som är resistent mot lukt. Dessutom så har fläckar och sprickor svårt att bildas i denna flaska. Praktiskt litet handtag. En liten öppning för gör det lätt att dricka vatten mitt i aktiviteten medans hela locket lätt skruvas av när det är dags att fylla på flaskan. Häftiga transparenta färger!

   Denna flaska finns även i rostfritt stål.

   199.00 kr

  Camelbak vattenflaskor med tryck

  Camelbak är en amerikansk tillverkare. Deras produkter är gjorda för att vara hållbara och samtidigt ha en snygg design och god funktion.

  Camelbak Chute mag

  Chute mag flaskan kommer med ett skruvlock som enkelt skruvas loss med ett halvt varv. När du tagit av korken kan den med magnet sättas fast på handtaget medan du dricker ur flaskan. Med den stora pipen får du snabbt i dig mycket vätska. När flaskan är stängd är den spillsäker.

  Chute mag kommer i en isolerad variant där varma drycker hålls varma i upp till 6 timmar och kalla drycker hålls kalla i upp till 24 timmar och en variant som är som en vanlig vattenflaska.

  Chute mag finns i materialet tritan som är en blandning av glas och plast samt i rostfritt stål.

  Camelbak Eddy+

  Flaskan Eddy+ har en drickpip som man fäller upp. Den är vattentät både som stängd och öppen. Vill man så är den även kompatibel med chute mag och carry cap hållare. Flaskan går utmärkt att diska i diskmaskin.

  Eddy+ finns i materialet tritan som är en blandning av glas och plast samt i rostfritt stål vilket gör att den kan hålla drycken kall i flera timmar.

  Camelbak multiBev

  Multibev är en flexibel flaska kan användas både som vattenflaska och resekopp för din varma eller kalla dryck. MultiBev har dubbla vakuumisolerade väggar i rostfritt stål som håller drycken kall eller varm länge. Botten av flaskan har en glidfri silikonbas som gör att muggen kan stå stadigt.

  Muggen har ett pak cap som är läckagesäkert. Du kan ta av roll and fold locket som du kan fästa på den avtagbara koppen eller förvara småsaker i. Multibev tål maskindisk.

  Camelbak podium

  Podium är till skillnad från de andra Camelbak flaskorna av ett mjukare material. Denna flaska har som en sportflaska med en jet vale öppning som är självstängande. Flaskan är spillsäker när du inte dricker ur den. För att vara ytterligare på den säkra sidan kan du vrida på pipen så blir den ännu mer tät under transport. Ventilen går att ta bort för en enklare rengöring av flaskan.

  Podium flaskorna är gjorda av PP plast vilket är ett lite mjukare material än exempelvis Camelbak Eddy+ eller chute mag.

  Podium flaskan kan rengöras både för hand och i diskmaskin. Däremot bör du uppmärksamma att du inte använder för hög temperatur om du sätter flaskan i diskmaskinen. Det kan nämligen göra så att flaskan ändrar form. Undvik även borstar på själva silikonmunstycket då de kan göra så att det inte längre är igensatt.

  Camelbak hot cap

  Hot cap är en termosmugg som håller drycker varma i över 8 timmar och kalla drycker kalla i upp till 24 timmar. Denna mugg är lätt att dricka ur och är helt tät. Själva muggen går ej att maskindiskas på grund av det isolerande materialet men locket kan du lägga i diskmaskinen om du vill.

  Flaskan hot cap är gjort av rostfritt stål med en vakuumisolering med 2 väggar och kopparisolering.

  Camelbak flaskor med eget tryck

  Du kan få dessa snygga, funktionella och praktiska vattenflaskor med ditt eget tryck. Välj er företagslogga eller annat budskap ni önskar förmedla. Hur stort ditt tryck kan vara framgår under varje flaska då det kan vara olika beroende på modell på er camelbak. De camelbak flaskor som är i rostfritt stål kan man även välja gravyr som tryck.

  Camelbak med eget tryck passar lika bra till företagseventet som en finare sommargåva till sina anställda.

  BPA, BPS och BPF

  Tycker du att din flaska smakar eller luktar plast så är inte detta för att du får i dig skadliga kemikalier då alla Camelbak flaskor är 100% fria från BPA, BPS och BPF. De är även beständiga mot lukt och fläckar. Skulle det vara så att du tycker din flaska luktar eller ger smak av ”plast” sätt 3/4 med varmt vatten och en matsked bakpulver i flaskan och låt stå i 40-60 minuter.

  Några av de varumärken som vi har hjälpt med profilprodukter