Jobman

JOBMAN – Ett varumärke med arbetskläder på frammarsch. Lite billigare men fortfarande väldigt bra standard och kvalité.

Många olika modeller inom både jackor och arbetsbyxor och annat som ni kan tänkas behöva som byggare och hantverkare.

Jobman är ett av Sveriges mest populära märken för arbetskläder och det är inte för inte, slitstarka kläder till bra pris och i snygg design har visat sig vara ett vinnande koncept!

Arbetskläder måste hålla en viss standard för att det ska vara värt att lägga pengar på dem, och den balansen är ett av Jobmans specialiteter, kvalitetsplagg i bra standard som ändå inte ruinerar en på kuppen!

Vi har ett stort sortiment med Jobmanplagg så att ni ska kunna hitta något som passar er och er verksamhet optimalt. Saknar ni någon Jobman produkt som ni är ute efter? Kontakta oss omgående så tar vi fram pris på den produkten till er direkt!

Välkommen till oss att handla JOBMAN plagg när ni är ute efter ett väldigt prisvärt märke av arbetskläder.

Visar alla 14 resultat

 • Jobman Fleecejacka 5501

  Fleecejacka från Jobman. Framfickor med blixtlås, innerfickor, YKK front blixtlås och tumgrepp i ärmslutet.

  412.00 kr
 • Jobman Softshelljacka 1201

  Softshelljacka med YKK front blixtlås, tumgrpp i ärmslut, rymliga fickor, innerfickor bröstficka med ID-kortsfack och dragsko nertill.

  561.00 kr
 • Jobman Vinterjacka 1261

  En lite längre vinterjacka med avtagbar huva. Jackan är pilefodrad och quiltfodrad för extra värme, rörlighet och komfort. Mörka reflexer på armarna, framfickor med blixtlås samt bröstficka med infälld ID-kortsficka. Underarmar och axlar har slitytor i ripstopmaterial.

  1,479.00 kr
 • Jobman Pilotjacka 1357

  Pilotjacka gjord i slitstarkt vattenavstötande polyester med ett smidigt quiltfoder. Jackan har även skönt pilefoder i kragen. Bröstfickor, ärmficka med blixtlås samt framfickor. Innerficka med fack för mobil och en D-ring för ID-kortshållare.

  869.00 kr
 • Jobman T-Shirt 5584

  Varsel t-shirt i polestertrikå med bomullskänsla. Mjuka påvärmda reflexer som följer tröjans rörelser. Certifierad i varselklass 3 enligt EN ISO 20471.

  555.00 kr
 • Jobman Sweatshirt 5122

  Varsel sweatshirt med full zip i borstad polyester trikå, utmärkt till dagar då jackan är för varm!
  Finns i varselfärger och vanliga! Sweatshirt i blandat material med ruggad insida för extra komfort. Bröstficka med blixtlås och ID-kortshållare. Liten mudd i nederkant och ärmslut, rakt avslut.

  368.00 kr
 • Jobman Sweatshirt Jacka 5172

  Full zip sweatshirt jacka i borstad polyester trikå. Bröstficka med ögla inuti för ID-kortshållare samt två framfickor. Ribbstickad mudd nedtill och i ärmslut. Reflexer för ökad synbarhet.

  705.00 kr
 • Jobman Hoodie 5162

  Lätt jacka i polyester med en hög stretchfunktion. Jackan är förstärkt på mage och ärmar. Framfickor med blixtlås och dragsko i kragen.

  655.00 kr
 • Jobman Hoodie 5152

  Hoodtröja gjort i funktionsmaterial med fleece på insidan för extra komfort och värme. Blixtlås framtill med vindslå. Reglerbar huva med nätfoder. Bröstficka med mobilfack och blixtlås. Sidofickor med blixtlås. Stora öppna innerfickor. Reglerbar i nederkant med dragsko.

  1,159.00 kr
 • Jobman Servicebyxa 2305

  Jobman servicebyxor. Telefonficka på höften, insydda framfickor, påsydda bakfickor, benficka med lock, benficka med tumstocksfack och invändiga knäfickor. En riktig toppen produkt perfekta för service jobb som transport eller butiksarbete.

  539.00 kr
 • Jobman Servicebyxa 2310

  Lättskötta servicebyxor i blandat material. Benficka med blixtlås, femficksmodell med myntficka, påsydda bakfickor, telefonfack och extrafack, D-ring samt förböjda knän.
  Byxorna fungerar utmärkt till serviceyrken som butik och transport.

  469.00 kr
 • Jobman Målarbyxa 2159

  Rymliga hölsterfickor med extrfack, insydda framfickor och bakfickor, alla med förstärkt insida. Dubbel spackelficka, benficka med telefonfack. Förböjda knän med knäfickor i slittåligt material. Telefonficka på höften.

  909.00 kr
 • Jobman Hantverksbyxa 2200

  Hantverksbyxor med hölster, fickor och fack till alla nödvändiga verktyg och tillbehör.

  Förstärkta hölsterfickor med extrafack, telefonficka på höften, insydda framfickor, hammarhank, förstärkta bakfickor, förstärkt tumstocksficka med lös nederkant och knivknapp och benficka med telefonfack. Kil i grenen, förböjda knän med knäfickor i slittåligt material. Knäskydd går även att reglera.

  1,119.00 kr
 • Jobman Hantverksbyxa 2181

  Hantverksbyxor med en underbar blandning av styrka och komfort. Byxorna har insydda framfickor, förstärkta hölsterfickor med extrafack, telefonficka på höften samt karbinhake framtill. Extra breda hällor för livrim, förstärkta bakfickor, tumstocksficka med knivknapp. Den vänstra benfickan har blixtlås, ID-kortsfack samt telefonfack och verktygsfack. Förböjda knän förstärkta med kevlar/cordura. Knäskydden går även att justera. Förstärkt benslut i polyamid som inte absorberar fukt. Reflexpasspoal och dragsko i benslut.

  1,309.00 kr