Moleskine

Moleskine är varumärket för er som vill satsa på kvalité när det kommer till anteckningsböcker. Dela ut exklusiva produkter till era anställda som kommer till användning under lång tid framöver!

Sortera

 • Färg

 • Visar 1–20 av 27 resultat

  Moleskine anteckningblock med tryck

  1997 återväckte en liten förläggare från Milano originalet av anteckningsböcker och startade Moleskine varumärket. 2013 listades företaget på den italienska börsen och 2016 köptes de upp av D´leteren. Idag har Moleskine ungefär 400 anställda.

  Moleskine anteckningsböcker är efterföljaren av de legendariska anteckningsböckerna som användes av konstnärer och tänkare som Vincent Van Gogh, Pablo Picasso, Ernest Hemingway och Bruce Chatwin.

  ”Every Moleskine notebook is a book yet to be written and a story waiting to be told.” – Maria Sebregondi, Moleskine co-founder and president of Moleskine Foundation

  Moleskine notebook på kontoret

  Erbjud alla era anställda att använda fina anteckningsböcker från Moleskine med er logga på. De anställda kommer att känna större samhörighet och uppskattning från företaget samtidigt som besökare och kunder ser er som mer professionella när de träffas.

  Moleskine notebook som profilprodukter

  Att ge fina anteckningsböcker från Moleskine som profilprodukter uppskattas alltid. Ni kanske tänker att ingen längre behöver papper och penna men det finns många som fortfarande gärna använder en anteckningsbok. Här har ni ett par exempel på vilka som ni kan ge era anteckningsböcker med er logga på.

  Studenter: Studenter är nog dem som tar mest anteckningar och det är bevisat att man kommer ihåg saker bättre om man skriver ner det.

  På kontoret, i labbet eller i studion är en anteckningsbok ofta använd för att göra små anteckningar, to do listor eller för brainstorming.

  Kreativa artister vill ofta snabbt anteckna deras idéer eller liknande och uppskattar ofta en fin anteckningsbok för att förvara detta i.

  Vem som helst som vill vara organiserad kan använda sig av en anteckningsbok för att skriva ner det som behöver göras, inhandlas eller liknande. Det känns ofta bättre för den som gillar ordning och reda när allt är nedskrivet.

  Moleskine pennor med tryck

  Moleskine har inte bara anteckningsböcker utan även pennor i otroligt snygg design. Dessa passar perfekt att fästa på din anteckningsbok. På Moleskine pennor kan ni välja att sätta er företagslogga eller varumärke på. Ni kan välja att få ert tryck i era företagsfärger. Det finns både finare modeller om man vill ge en lite finare gåva samt billigare modell som passar perfekt för giveaways på mässor eller event och som kontorspennor. Pennor med logga höjer verkligen vikänslan på kontoret och det blir ofta inte mycket dyrare än att köpa in generiska pennor.

  Moleskine smart

  Här hittar ni det perfekta mötet av det analoga och det digitala. Du skriver med en smartpenna vilket ger känslan av att skriva på papper. Därefter kan du få en digital version av dina anteckningar där du kan redigera och dela digitalt.

  Moleskine foundation

  Moleskine Foundation är en ideell organisation som grundades 2017 av Moleskine, en välkänd italiensk tillverkare av högkvalitativa anteckningsböcker och skrivinstrument. Stiftelsens uppdrag är att främja kreativitet, kulturellt utbyte och social innovation genom en mängd olika utbildningsprogram och initiativ. Moleskine Foundation syftar till att främja kreativitet och inspirera till positiv förändring genom att stödja unga människor från olika bakgrunder, inklusive de som står inför sociala, ekonomiska eller kulturella utmaningar. Stiftelsen erbjuder en rad utbildningsprogram, inklusive workshops, residens och mentorskapsmöjligheter, som är utformade för att uppmuntra konstnärliga uttryck, kritiskt tänkande och socialt engagemang. Utöver sina utbildningsprogram stödjer Moleskine Foundation även forskning och opinionsbildning som främjar vikten av kreativitet och kulturellt utbyte för att forma ett mer rättvist och hållbart samhälle. Genom sina olika initiativ försöker stiftelsen ge unga människor möjlighet att bli förändringsagenter och att använda sin kreativitet för att ta itu med några av de mest pressande frågor som vår värld står inför idag.

  Hållbarhet

  Alla Moleskine anteckningsböcker är tillverkade enligt California Proposition 65 vilket är en av den mest strikta regleringen i världen för säkerhet och miljöpåverkan av material.

  Moleskine är FSC certifierade produkter vilket innebär att de är stöttar ansvarsfullt hanterandet av världens skogar.

  Några av de varumärken som vi har hjälpt med profilprodukter