PROJOB

PROJOB är ett av Sveriges mest välrenommerade varumärken inom bygg och hantverk, och det av en anledning! Bra kvalité till ett schysst pris har gjort PROJOBS arbetskläder till mångas favorit. Det finns något för alla nischer inom bygg och hantverk.

Visar 1–20 av 116 resultat

 • ProJob – Shorts 646503

  Ett riktigt bra par Arbetsshorts för byggarbeten och liknande arbetsplatser. Hela plagget är i en färg som verkligen står ut, vilket kombinerat med reflexer gör användaren synlig även om arbetet fortsätter in på kvällen eller natten. 2 förstärkta hängfickor som kan stoppas undan. Många fickor, bland annat hållare för verktyg. En av benfickorna kan förslutas med en tryckknapp, och som om det inte vore nog så finns det även en invändig telefonficka och fäste för ID-kort. Ficka för tumstock finns, samt en verktygsficka med knivknapp. Bakfickor och 2 reglerbara hammarhankar. Dessa shorts har verkligen fickor för allt man kan behöva inom bygg eller andra utomhusyrken. ISO-certifikat 20471.

  819.00 kr
 • ProJob – 5526 Shorts

  Aningen lättare shorts för bygget eller verkstan. Kombinationen av dubbla tyg över låren samt förstärkningar i elastan ger ett mycket hållbart och prisvärd sommarplagg. Spikfickor, benfickor, hammarhankar, och bakfickor. Två D-ringar. Med dessa har ni utrymme för bl.a. mobil, tumstock och kniv.

  714.00 kr
 • ProJob – Midjebyxa Dam

  En yrkesbyxa med alla utrymmen och fickor en hantverkare behöver. Avtagbara hängfickor, benfickor, reglerbara hammarhankar, tumstocksficka, knivknapp och bakfickor. Knäskyddsfickor (öppning inifrån) och två D-ringar gör det till en mycket mångfunktionell byxa som nästan alltid har funktionerna ni behöver. Bör tvättas i 85 °C, kontakta oss gällande tryck som tål hög tvätt-temperatur! Finns även som herr/unisex.

  1,699.00 kr
 • ProJob – 5519 Midjebyxa

  Hanverkatbyxa med sidofickor, benfickor, tumstocks/verktygsficka, bakfickor och knäskyddfickor. Utöver många fickor har den även hammarhankar, knivknapp och två D-ringar där band, nycklar och hakar kan fästas. Förstärkningar i Condura (elastan) på flera utsatta ytor.

  979.00 kr
 • ProJob – 5517 Piratbyxor

  Denna piratbyxa är ett självklart inköp om ni är ute efter en byxa men tycker att vanliga arbetsbyxor är lite för varma. Kombinationen av ett slitstarkt material och förstärkningar i elastan gör den mycket prisvärd och hållbar. Spikfickor, benfickor, hammarhankar, tumstocksficka, knivknapp, d-ringar, bakfickor samt knäskyddsfickor.

  939.00 kr
 • ProJob – 5513 Midjebyxa

  Klassisk arbetarbyxa för hantverkare, snickare och liknande yrken. Spikfickor som kan stoppas undan när dom inte används. Benfickor för bl.a. mobil och små verktyg. Hammarhankar, D-ringar, bakfickor och knäskyddsfickor. Förstärkningar i elastan sitter på de ytor som brukar slitas mest. Finns även i särskilda storlekar med längre ben eller större midja och kortare ben.

  1,029.00 kr
 • ProJob – 5512 Midjebyxa

  Denna byxa har alla utrymmen en hantverkare kan behöva: Spikfickor, benfickor, hammarhankar, tumstocksficka, knivknapp, d-ringar samt knäskyddsfickor. Förstärkningar gör plagget extra slitstarkt och sitter över låren, i spikfickorna, bak på bensluten samt i knäskyddsfickorna. Likt många av projobs byxor har detta plagg även särskilda storlekar med extra långa (eller extra korta) ben.

  999.00 kr
 • ProJob – 5502 Shorts

  Bomullsshorts i tjockt tyg med förstärkningar i polyamid på utsatta ytor. Spikfickor, benfickor, hammarhankar, tumstocksficka, verktygsficka, knivknapp, D-ringar och bakfickor. Dessa shorts ger gott om utrymme för alla verktyg och annan utrustning en hantverkare eller snickare kan behöva.

  769.00 kr
 • ProJob – 5501 Midjebyxa

  Robust byxa, anpassat för tuffa arbetspass. Den har två spikfickor som kan stoppas undan när dom inte behövs. Utöver det har den bakfickor, benfickor, hammarhankar och verktygsficka med knivknapp. Två D-ringar där ex. nycklar kan fästas. En investering i detta plagg innebär att era kollegor alltid har det utrymme dom behöver och lite till. De ytor som brukar slitas mest är förstärkta, och den har justerbara knäskyddsfickor. Finns även i specialstorlekar med längre/kortare ben.

  1,139.00 kr
 • ProJob – 5426 Servicejacka Fodrad

  Yrkesjacka med stora, rejäla fickor. Fäste för ID-korthållare samt innerfickor. Små reflexdetaljer och en förlängd rygg. Fodret kan öppnas för att förenkla brodyr eller tryck. Sidofickor, bröstfickor samt innerficka med mobilficka.

  749.00 kr
 • ProJob – 5425 Servicejacka

  Ifall ni är ute efter en arbetsjacka som inte kostar skjortan är detta ett utmärkt val. Mycket funktionell tack vare sina 6 fickor + fäste för ID-korthållare. Ett pålitligt plagg som gör varje dag på arbetet lite lättare, finns i många färger och storlekar vilket gör att den passar de flesta verksamheter. Mobil och liknande känslig utrustning kan förvaras i en särskild telefonficka på insidan av plagget. Små reflexdetaljer på fickor och rygg.

  519.00 kr
 • ProJob – 5414 Midjejacka extreme

  2 bröstfickor, 2 sidofickor samt innerfickor. ID-korthållare och små reflexer på fickor, ärmar och bak. Förstärkningar i Polyamid.

  949.00 kr
 • ProJob – 5210 Skjorta

  Denna långärmade skjorta kombinerar ger både stil och förvaringsutrymme åt bäraren. Förutom två dolda och dragkedjeförsedde fickor har den även stora bröstfickor med lock.

  599.00 kr
 • ProJob – 5205 Skjorta

  Kortärmad skjorta med elegant dolda knappar. 2 stora bröstfickor och sidofickor med dragkedja. Med denna skjorta imponerar ni på kunder utan att offra alltför mycket förvaringsutrymme.

  499.00 kr
 • ProJob – 5203 Skjorta

  Skjorta med krage, två bröstfickor och tryckknappar. Dess blandmaterial gör den lätt att underhålla. Detta är en skjorta som både ger gott intryck på besökare och går att arbeta i.

  549.00 kr
 • ProJob – 4512 Midjebyxa

  Mångfunktionell byxa i tjockt tyg med förstärkningar och knäskyddsfickor. Gott om fickor så att ni ex. får plats med dubbla mobiler, pennor och små verktyg.

  929.00 kr
 • ProJob – 4511 Fodrad byxa

  Mycket praktisk byxa som även håller era mottagare varma. Förutom ben- och sidofickor har den även knäskyddsfickor. Reglerbar midja och små reflexdetaljer.

  1,129.00 kr
 • ProJob – 4423 Jacka

  En jacka för väder och vind! 4423 är en robust yrkesjacka som är både vind- och vattentät. Totalt 4 fickor, inklusive innerfickor som gör det lätt att skydda ex. mobil från regn. Midja, ärmavslut och huva kan justeras, vilket ökar jackans värde. Jackans foder är öppningsbart vilket gör både tryck och brodyr lättare.

  1,599.00 kr
 • ProJob – 4420 Jacka

  Här kombineras fluorescerande tyg (neongult) med reflexer (de grå ytorna) för att skapa ett plagg som gör era kollegor mycket synliga och säkra. Bröstficka+sidofickor med dragkedja samt ID-kortshållare. Förlängd rygg samt justerbar midja och ärmslut. Dess öppningsbara innertyg underlättar tryck/brodyr.

  945.00 kr
 • ProJob – Servicejacka

  En praktisk jacka med både bröst- och sidfickor samt stora innerfickor. Anpassad för att kunna ge ett bra intryck på besökaren utan att offra funktionalitet. Förutom gott om utrymmen har den även ett fäste för ID-korthållare och små reflekterande detaljer. Hög krage/rygg. Midja och ärmslut kan justeras.

  619.00 kr