PROJOB

PROJOB är ett av Sveriges mest välrenommerade varumärken inom bygg och hantverk, och det av en anledning! Bra kvalité till ett schysst pris har gjort PROJOBS arbetskläder till mångas favorit. Det finns något för alla nischer inom bygg och hantverk.

Storsäljare

 • ProJob – Midjebyxa en iso 20471 klass 1

  6 huvudfickor samt många minifickor ger utrymme för verktyg och utrustning. Särskilda fickor/utrymmen för bl.a. spikar, hammare, pennor, mobil, tumstock och kniv. Reglerbara knäskydd i polyamid och förböjda knän. Förstärkningar finns även längst ner på baksidan.

  1,139.00 kr
 • ProJob Midjebyxa Klass 2

  Två hängande spikfickor som går att stoppa undan, en med extra fickor och en med verktygshällor. Spikfickorna är förstärkta med Polyamid. 2 reglerbara hammarhankar, 2 D-ringar, tumstocksficka med verktygsficka och knivknapp.
  Knäförstärkning i polyamid, höjden på knäskydden är reglerbar. Knän är förböjda. Längst ner på baksidan är benen är också förstärkt med polyamid. Bakfickor har övervidd. Bakfickorna och benfickor har hällor för Inbags.

  989.00 kr
 • ProJob Fodrad Jacka

  Lager 3-jacka i funktionellt vatten- och vindavvisande softshellmaterial. Vadderat foder av högt kvalité. Två bröstfickor, den vänstra har en invändig mobilficka. Fäste för ID-kortshållare. Inneficka med hål, anpassat för handsfree. Under ärmarna finns ventilationsdragkedjor, dragsko i midjan och reglerbara ärmslut. Reflexdetaljer på ärmar och rygg. Förlängd rygg och fleecefodrad krage för extra komfort. Avtagbar huva.

  1,839.00 kr
 • ProJob Funktionsjacka

  Funktionsjacka gjord av vind- och vattenavvisande softshell material. Två bröstfickor, den vänstra har en invändig mobilficka. Fäste för ID-kortshållare. Två sidofickor och en ärmficka på vänster arm. Innerficka med hål för handsfree. Ventilationsdragkedjor under armarna, dragsko i midjan och reglerbara ärmslut. Avtagbar huva och fleecefodrad krage.

  1,519.00 kr

Sortera

 • Passform

 • Funktioner

 • Material

 • Hals

 • Arm

 • Visar 1–20 av 116 resultat

  • ProJob – Shorts 646503

   Ett riktigt bra par Arbetsshorts för byggarbeten och liknande arbetsplatser. Hela plagget är i en färg som verkligen står ut, vilket kombinerat med reflexer gör användaren synlig även om arbetet fortsätter in på kvällen eller natten. 2 förstärkta hängfickor som kan stoppas undan. Många fickor, bland annat hållare för verktyg. En av benfickorna kan förslutas med en tryckknapp, och som om det inte vore nog så finns det även en invändig telefonficka och fäste för ID-kort. Ficka för tumstock finns, samt en verktygsficka med knivknapp. Bakfickor och 2 reglerbara hammarhankar. Dessa shorts har verkligen fickor för allt man kan behöva inom bygg eller andra utomhusyrken. ISO-certifikat 20471.

   819.00 kr
  • ProJob – 5526 Shorts

   Aningen lättare shorts för bygget eller verkstan. Kombinationen av dubbla tyg över låren samt förstärkningar i elastan ger ett mycket hållbart och prisvärd sommarplagg. Spikfickor, benfickor, hammarhankar, och bakfickor. Två D-ringar. Med dessa har ni utrymme för bl.a. mobil, tumstock och kniv.

   714.00 kr
  • ProJob – Midjebyxa Dam

   En yrkesbyxa med alla utrymmen och fickor en hantverkare behöver. Avtagbara hängfickor, benfickor, reglerbara hammarhankar, tumstocksficka, knivknapp och bakfickor. Knäskyddsfickor (öppning inifrån) och två D-ringar gör det till en mycket mångfunktionell byxa som nästan alltid har funktionerna ni behöver. Bör tvättas i 85 °C, kontakta oss gällande tryck som tål hög tvätt-temperatur! Finns även som herr/unisex.

   1,699.00 kr
  • ProJob – 5519 Midjebyxa

   Hanverkatbyxa med sidofickor, benfickor, tumstocks/verktygsficka, bakfickor och knäskyddfickor. Utöver många fickor har den även hammarhankar, knivknapp och två D-ringar där band, nycklar och hakar kan fästas. Förstärkningar i Condura (elastan) på flera utsatta ytor.

   979.00 kr
  • ProJob – 5517 Piratbyxor

   Denna piratbyxa är ett självklart inköp om ni är ute efter en byxa men tycker att vanliga arbetsbyxor är lite för varma. Kombinationen av ett slitstarkt material och förstärkningar i elastan gör den mycket prisvärd och hållbar. Spikfickor, benfickor, hammarhankar, tumstocksficka, knivknapp, d-ringar, bakfickor samt knäskyddsfickor.

   939.00 kr
  • ProJob – 5513 Midjebyxa

   Klassisk arbetarbyxa för hantverkare, snickare och liknande yrken. Spikfickor som kan stoppas undan när dom inte används. Benfickor för bl.a. mobil och små verktyg. Hammarhankar, D-ringar, bakfickor och knäskyddsfickor. Förstärkningar i elastan sitter på de ytor som brukar slitas mest. Finns även i särskilda storlekar med längre ben eller större midja och kortare ben.

   1,029.00 kr
  • ProJob – 5512 Midjebyxa

   Denna byxa har alla utrymmen en hantverkare kan behöva: Spikfickor, benfickor, hammarhankar, tumstocksficka, knivknapp, d-ringar samt knäskyddsfickor. Förstärkningar gör plagget extra slitstarkt och sitter över låren, i spikfickorna, bak på bensluten samt i knäskyddsfickorna. Likt många av projobs byxor har detta plagg även särskilda storlekar med extra långa (eller extra korta) ben.

   999.00 kr
  • ProJob – 5502 Shorts

   Bomullsshorts i tjockt tyg med förstärkningar i polyamid på utsatta ytor. Spikfickor, benfickor, hammarhankar, tumstocksficka, verktygsficka, knivknapp, D-ringar och bakfickor. Dessa shorts ger gott om utrymme för alla verktyg och annan utrustning en hantverkare eller snickare kan behöva.

   769.00 kr
  • ProJob – 5501 Midjebyxa

   Robust byxa, anpassat för tuffa arbetspass. Den har två spikfickor som kan stoppas undan när dom inte behövs. Utöver det har den bakfickor, benfickor, hammarhankar och verktygsficka med knivknapp. Två D-ringar där ex. nycklar kan fästas. En investering i detta plagg innebär att era kollegor alltid har det utrymme dom behöver och lite till. De ytor som brukar slitas mest är förstärkta, och den har justerbara knäskyddsfickor. Finns även i specialstorlekar med längre/kortare ben.

   1,139.00 kr
  • ProJob – 5426 Servicejacka Fodrad

   Yrkesjacka med stora, rejäla fickor. Fäste för ID-korthållare samt innerfickor. Små reflexdetaljer och en förlängd rygg. Fodret kan öppnas för att förenkla brodyr eller tryck. Sidofickor, bröstfickor samt innerficka med mobilficka.

   749.00 kr
  • ProJob – 5425 Servicejacka

   Ifall ni är ute efter en arbetsjacka som inte kostar skjortan är detta ett utmärkt val. Mycket funktionell tack vare sina 6 fickor + fäste för ID-korthållare. Ett pålitligt plagg som gör varje dag på arbetet lite lättare, finns i många färger och storlekar vilket gör att den passar de flesta verksamheter. Mobil och liknande känslig utrustning kan förvaras i en särskild telefonficka på insidan av plagget. Små reflexdetaljer på fickor och rygg.

   519.00 kr
  • ProJob – 5414 Midjejacka extreme

   2 bröstfickor, 2 sidofickor samt innerfickor. ID-korthållare och små reflexer på fickor, ärmar och bak. Förstärkningar i Polyamid.

   949.00 kr
  • ProJob – 5210 Skjorta

   Denna långärmade skjorta kombinerar ger både stil och förvaringsutrymme åt bäraren. Förutom två dolda och dragkedjeförsedde fickor har den även stora bröstfickor med lock.

   599.00 kr
  • ProJob – 5205 Skjorta

   Kortärmad skjorta med elegant dolda knappar. 2 stora bröstfickor och sidofickor med dragkedja. Med denna skjorta imponerar ni på kunder utan att offra alltför mycket förvaringsutrymme.

   499.00 kr
  • ProJob – 5203 Skjorta

   Skjorta med krage, två bröstfickor och tryckknappar. Dess blandmaterial gör den lätt att underhålla. Detta är en skjorta som både ger gott intryck på besökare och går att arbeta i.

   549.00 kr
  • ProJob – 4512 Midjebyxa

   Mångfunktionell byxa i tjockt tyg med förstärkningar och knäskyddsfickor. Gott om fickor så att ni ex. får plats med dubbla mobiler, pennor och små verktyg.

   929.00 kr
  • ProJob – 4511 Fodrad byxa

   Mycket praktisk byxa som även håller era mottagare varma. Förutom ben- och sidofickor har den även knäskyddsfickor. Reglerbar midja och små reflexdetaljer.

   1,129.00 kr
  • ProJob – 4423 Jacka

   En jacka för väder och vind! 4423 är en robust yrkesjacka som är både vind- och vattentät. Totalt 4 fickor, inklusive innerfickor som gör det lätt att skydda ex. mobil från regn. Midja, ärmavslut och huva kan justeras, vilket ökar jackans värde. Jackans foder är öppningsbart vilket gör både tryck och brodyr lättare.

   1,599.00 kr
  • ProJob – 4420 Jacka

   Här kombineras fluorescerande tyg (neongult) med reflexer (de grå ytorna) för att skapa ett plagg som gör era kollegor mycket synliga och säkra. Bröstficka+sidofickor med dragkedja samt ID-kortshållare. Förlängd rygg samt justerbar midja och ärmslut. Dess öppningsbara innertyg underlättar tryck/brodyr.

   945.00 kr
  • ProJob – Servicejacka

   En praktisk jacka med både bröst- och sidfickor samt stora innerfickor. Anpassad för att kunna ge ett bra intryck på besökaren utan att offra funktionalitet. Förutom gott om utrymmen har den även ett fäste för ID-korthållare och små reflekterande detaljer. Hög krage/rygg. Midja och ärmslut kan justeras.

   619.00 kr

  PROJOB arbetskläder med tryck

  Letar du riktigt bra arbetskläder med er logga på då är Projob rätt. Projob har arbetskläder som är av bra kvalitet, ergonomi samt funktion för att fungera bra i vardagliga fysiska arbetssituationer. Projob är en del av New Wave Group och har därigenom distribution även internationellt.

  Regler för varselkläder

  EN ISO 20471 är den senaste standarden av plagg med hög synlighet. Det finns tre olika klasser av varselkläder som syftar till hur mycket de synns på avstånd. Vilken klass man behöver beror på hur nära trafiken man arbetar samt i vilken hastighet trafiken kör i.

  Klass 1

  Dessa varselkläder ger det lägsta skyddet och får användas om man endast har liten kontakt med enstaka fordon eller långsam trafik. Här säger reglerna att den fluorescerande ytan ska vara minst 0,14 m2 och reflexytan 0,10 m2.

  Klass 2

  I klass 2 är skyddet bättre i framför allt dimma, skymning och dagsljus. Här finner vi exempelvis de som arbetar på byggarbetsplatser, parkeringar, hamnar eller med skallgång. Till skillnad från klass 1 ska den fluorocerande ytan vara minst 0,50 m2 och reflexytan minst 0,13 m2.

  Klass 3

  Denna klass ger maximalt skydd och ska användas om man arbetar i närhet av tät snabb trafik, exempelvis vägarbete på motorvägar. Här ska den fluorocerande ytan vara minst 0,80 m2 och reflexytan minst 0,20 m2.

  EN 343

  EN 343 är en certifiering som innebär att kläderna är testade för att vara skyddade mot dåligt väder. Här kan man få en klass mellan 1 och 4 beroende på hur vattentäta kläderna är samt hur motståndet mot vattenånga är. Klass 4 är den högsta klassen. För att kläderna ska få bära märkningen EN 343 måste plagget uppnå minst 1 i båda testerna.

  Material i Projob arbetskläder

  Pro Dry – Detta material bär man närmast huden då det transporterar bort fukt.

  Pro Thermal – Detta material ger effektiv isolering mot både värme och kyla. Med Pro Thermal kan du hålla en jämn kroppstemperatur oavsett om det är varmt eller kallt.

  Pro vent – Detta material har en hög andningsförmåga och släpper ut fukt och överflödig värme. Det är både tåligt och skyddande och används som yttersta lagret.

  Pro Tec – Detta material passar om man har ett extremt påfrestande arbete som kräver ett effektivt skydd mot yttre påverkan.

  Bomull – Bomull är ett mycket använt material då det är både mjukt, bekvämt och samtidigt isolerande och ventilerande. Projob styr själva utvecklingen av deras bomull och har tagit fram ett extra kraftigt och slitstarkt material.

  Polyester/bomull – Denna kombination av material är optimalt för att en lång livslängd på kläder. Bomullens andningsförmåga kombineras med polyesterns slitstyrka.

  Spinnfärgning/Spun dyed

  Med denna metod av färgning får färgen bättre färgäkthet och hållbarhet då färgen vävs in i fibrerna. Här snurras tyget i färg innan man syr ihop plaggen. Detta sätt att färga kläder är även mer miljövänligt då ett led försvinner i processen vilket gör att åtgången av kemikalier, energi och vatten minskar.

  Andra typer av material som Projob använder

  När det kommer till arbetskläder så är materialet otroligt viktigt vilket Projob har förstått och därför använder material av toppkvalitet. Här är några av de olika märkena som de använder: VEntair X, Cordura, YKK, 3M, Coats Epic, Duraflex och Primaloft.

  Tryck på Projob arbetskläder

  Glöm inte att sätta synliga loggor på era arbetskläder så förbipasserande vet vilka som utför arbetet. Sätt gärna er logga på alla plagg för att försäkra er om att det synns oavsett vilka kläder som används den dagen.

  En del sätter även andra budskap på sina arbetskläder som exempelvis kör försiktigt på ryggen hos de som arbetar vid vägen eller en företagsslogan. Just på arbetskläder så behöver man inte vara försiktig med sitt tryck utan det kan gärna stå stort och tydligt till skillnad mot profilkläder som ska användas även på fritiden.

  Några av de varumärken som vi har hjälpt med profilprodukter