PROJOB

PROJOB

PROJOB Arbetskläder

PROJOB är ett av Sveriges mest välrenommerade varumärken inom bygg och hantverk, och det av en anledning! Bra kvalité till ett schysst pris har gjort PROJOBS arbetskläder till mångas favorit. Det finns något för alla nischer inom bygg och hantverk.

Storsäljare

Alla modeller

PROJOB – Ett av Sveriges mest välrenommerade varumärken inom arbetskläder

Bra kvalité till ett schysst pris har gjort PROJOBs arbetskläder till mångas favorit. Det finns något för alla nischer inom bygg och hantverk och plaggen håller alltid bra standard.

Både snygga och tuffa arbetskläder, det är vad PROJOB erbjuder. Även om PROJOB främst är känd för sina synliga och slitstarka plagg så finns det gott om snygga och färgglada kläder här. Här hittar ni allt från trendiga chinos till rejäla varseljackor för vargavintern. Många bolag som erbjuder arbetskläder tar detta lite för bokstavligt, men här hittar ni en god variation av plagg som passar olika arbetsplatser.

Skapa en enhetlig kollektion

Det första ni kanske märker med färgerna är att de finns i ett antal standardfärger. Ifall ett plagg finns i rött är det alltid samma röda ton, den gröna ser alltid likadan ut oavsett ni shorts eller fleecejackor. Detta är en stor fördel till er som kund , då ni lätt kan skapa en kollektion av arbetsplagg som ser likadana ut. Annars så finns många av plaggen i några väl utvalda milda färger, som döljer fläckar och smuts väl. Det gäller att anpassa plagget efter arbetsplatsen, inte bara i funktionsmässigt utan även färgmässigt.

En stor fördel med detta varumärke är att det även finns arbetsshorts och västar med samma funktioner som en hel byxa eller jacka. Ofta är det just antalet fickor man är ute efter, men många av dessa plagg blir väldigt varma under sommaren, i synnerhet om man arbetar utomhus. Då kan det vara väldigt skönt för er personal att kunna byta ut sina tunga varselbyxor med ett par smidiga shorts som ändå har plats för samma verktyg och tillbehör. Just en väst kan även vara ett praktiskt mellansteg när det är för varmt med en jacka men för kallt att bara gå runt med t-shirt.

Arbetskläder för många olika situationer

Förutom väder och vind så har många av plaggen under detta varumärke stretchtyg, som uppskattas ifall ni ofta böjer er ner eller växlar från sittande och stående position. Ofta är dessa plagg gjorda av bomull, fast med lite polyester/spandex runt knäna och rumpan för mobilitet. Oavsett om ni bara behöver ett värmande plagg eller även behöver extra funktionalitet så finns det något plagg från PROJOB som passar era behov perfekt.

Som ni kanske märker har vi inte hela PROJOBs sortiment online på hemsidan, så om ni är ute efter ett visst plagg eller en viss funktionalitet får ni gärna kontakta oss med en detaljerad specifikation så tar vi fram det åt er. Kanske har inte PROJOB det ni letar efter, men det finns garanterat någon annan leverantör som har just det arbetsplagg ni söker. Annars så bör ni hitta det mesta i arbetsväg under detta varumärke.

Varselstandard och specialstorlekar

PROJOB använder sig av flera certifikat och specialstorlekar. Många av deras plagg följer ISO-standard EN ISO 20471 för hög synbarhet, något som delas upp i tre klasser beroende på hur bra skydd ni behöver. Klass 1 innebär ofta 1-2 reflexer längst ner på byxan eller längst ut på ärmen medans klass 3 ofta innebär att hela plagget är i starka neongula/neonoranga färger med gott om reflexer runt hela plagget som gör bäraren synlig från alla vinklar.

Dessa extra synliga plagg kallas ofta för varselkläder, och använder sig både av reflexer och extremt ljus färger. Denna kombination finns till för att era kollegor och anställda är synliga dygnet runt. Reflexer är mycket praktiska på natten, men under dagen ser dom mest ut som grå plattor. Därför behöver en kombination av mycket ljusa färger och reflexer för att maximera synligheten.

PROJOB