Queen Anne

Queen Anne etablerades 1975 och befattar sig utav produkter för sovrum, badrum, hem och fritid för både inom- och utomhus.

Allt från handdukar, badrumsrock, sänglakan till väskor, vattenflaskor och picknick tillbehör. De har riktigt bra kvalité på produkterna så man får mer för vad man betalar för!

Visar alla 10 resultat

 • Picknickpläd Avlång

  Pläd perfekt för stranden eller parken. Picknickfilt som kan fällas ihop mycket kompakt. Fästas sedan med kardborreband på en lapp som har ett handtag, vilket gör filten lätt att bära.

  33.00 kr
 • Vattenflaska 75 cl

  Transparent vattenflaska med ögla/handtag. Vattenflaska med en yta som gör den lätt att greppa. Flaskan har även en ögla samt ett litet rör så man kan dricka utan att behöva skruva loss locket. OBS! Fyll inte denna flaska med en kolsyrad dryck.

  40.00 kr
 • Spatofflor

  Mysiga tofflor. Par med tofflor, perfekt för mys i spa eller lata helgmorgnar. Finns i Herr och Dam varianter.

  39.00 kr
 • Golfhandduk

  Litet golfbadlakan som är lätt att hänga upp. Golfhandduk i Bomull. Öljetten gör den lätt att hänga i en krok.

  74.00 kr
 • Frotté 420g 4 olika storlekar

  En prisvärd handdukar som finns i 4 storlekar. En mycket populär frottéhandduk som finns i olika storlekar. Mjuk och har en god uppsugningsförmåga som bara blir bättre och bättre desto mer handduken används. Prisvärd och finns i flera färger. Oavsett om ni vill ha en skrikande glad eller mer matt & neutral färg så finns det något för er!

  264.00 kr
 • Kökshanddukar 2-pack

  68.00 kr
 • Frottéset Askersund

  Lyxigt kit med 4 OEKO-certifierade handdukar. Ett populärt set med 4 st. frottéhanddukar. Mjuka och sköna, dessa handdukar inger en mysig och lyxig känsla till era mottagare. Består av 2 mindre handdukar och 2 större dusch/badhanddukar. En bra gåva, i synnerhet då den levereras i en stilren presentförpackning. Oeko-certifierade.

  559.00 kr
 • Frottérock

  Klassisk bad/ morgonrock i frottébomull. Härlig rock som är både mjuk och slittålig. Dess kombination av en relativt låg vikt samt bra uppsugningsförmåga gör den inte bara till en lyxig gåva, utan även att högst praktiskt plagg. Denna rock kommer era mottagare vilja njuta av under lång tid framöver, och därmed exponera ert varumärke maximalt!

  Ta gärna en titt på Korallrock ,perfekt om ni är ute efter en lite lättare mysrock

  624.00 kr
 • Lyxigt Sparock från Queen Anne

  Lyxigt designad våfflad sparock i blandmaterial bomull och polyester. Den har en snygg och stilren piping krage samt har fickor och ärm. Lyxigt designad våfflad sparock

  561.00 kr
 • QUEEN ANNE CARRY KYLKORG

  En praktfull kylväska. En praktfull kylväska som fungerar lysande som både shopping- och picknickkorg.

  229.00 kr