Thule

Visar alla 11 resultat

 • Thule Chasm liter duffelväska 40L

  2-i-1-design. En robust, väderbeständig duffelväska med avtagbara ryggsäcksremmar och en bred öppning. Enkel åtkomst till innehållet med den stora och breda öppningen. Med den praktiska 2-i-1-designen omvandlas duffeln enkelt till en ryggsäck.

  1,091.00 kr
 • Thule Chasm handbagage 40L

  Smart handbagage. Väderbeständigt handbagage gjord för korta resor och helgresor. Det slitstarka tarpaulintyget skyddar innehållet från väder och vind. För att förbli handbagagekompatibel bör den endast packas upp till den interna maxfyllnadsmarkören. När du reser utan krav på väskans storlek finns ytterligare 5 cm förpackningsutrymme.

  2,271.00 kr
 • Thule Accent ryggsäck 23 l

  Praktisk ryggsäck. En miljövänlig reseryggsäck som passar för arbete och rymmer en 15 tum MacBook® eller 15,6 tum dator och en 10 tum surfplatta i separata fack. Inkluderar ett dolt SafeZone -fack för att skydda en telefon, solglasögon eller andra små föremål. Flera fickor för förvaring av tillbehör, nätbeklädda EVA-axelremmar och justerbar bröstrem, vilket gör den bekvämare att bära.

  969.00 kr
 • Thule Accent ryggsäck 20 l

  Praktisk ryggsäck. Denna 20 l miljövänliga ryggsäck är perfekt för de som pendlar och reser i arbetet och håller all elektronik och tillbehör skyddade i SafeZone -facket. Med fickor för en 16 tum MacBook® eller 14 tum dator och en 10,5 tum surfplatta. Flera fickor för förvaring av tillbehör, nätbeklädda EVA-axelremmar och justerbar bröstrem, vilket gör den bekvämare att bära. Tillverkad av 100 % GRS -certifierat återvunnet 1680 polyestermaterial med YKK-blixtlås.

  875.00 kr
 • Thule Accent konvertibel ryggsäck 17 l

  Praktisk ryggsäck. En miljövänlig 2-i-1-portfölj som omvandlas till en ryggsäck för enklare affärsresor. Med fickor för en 16 tum MacBook® eller 15,6 tum dator och en 10,5 tum surfplatta. Flera innerfickor för organisering och för att hålla innehållet på plats i portfölj- eller ryggsäcksläge och en avtagbar, vadderad axelrem för att bära bekvämt i portföljläge. Tillverkad av 100 % GRS-certifierat återvunnet 1680 polyestermaterial med YKK-blixtlås.

  1,167.00 kr
 • Thule Lithos ryggsäck 16l

  Praktisk ryggsäck. En modern ryggsäck som stängs med en säker flik för att hålla innehållet säkert på plats. Vadderad ryggpanel och axelband för optimal komfort. Den har ett vadderat fack som passar en 16 tum MacBook® eller en 14 tum dator, en ficka för en 10,5 tum surfplatta och flera fickor för förvaring och enkel åtkomst till mindre föremål.

  632.00 kr
 • Thule Lithos ryggsäck 20 l

  Praktisk ryggsäck. En snygg ryggsäck med gott om förvaring och vadderad ryggpanel och axelband för optimal komfort. Den har ett vadderat fack som passar en 16 tum MacBook® eller en 15,6 tum dator, en ficka för en 10,5 tum surfplatta och flera fickor för förvaring och enkel åtkomst till mindre föremål.

  716.00 kr
 • Thule Notus ryggsäck 20 l

  Praktisk ryggsäck. Denna Bluesign® godkända ryggsäck är tillverkad av miljövänligt återvunnet material och är ett hållbart val. Har en upphöjd vadderad ficka som passar en 16 tum MacBook® eller 14 tum dator, samt flera fickor för förvaring och enkel åtkomst till små tillbehör. Den vadderade baspanelen gör ryggsäcken extra hållbar.

  632.00 kr
 • Thule Indago ryggsäck 23 l

  Praktisk ryggsäck. Denna Bluesign® godkända ryggsäck är tillverkad av miljövänligt återvunnet material och är ett hållbart val. Har en upphöjd vadderad ficka som passar en 16 tum MacBook® eller 14 tum dator, ett stort huvudfack som är idealiskt för böcker, mappar eller daglig utrustning, och flera fickor för förvaring och enkel åtkomst till små tillbehör. Den vadderade baspanelen gör ryggsäcken extra hållbar.

  799.00 kr
 • Subterra 15,6 laptopväska

  Laptopväska med flera olika fack/utrymmen. Laptopsväska med ett blixtlåsförsett huvudfack, ett vadderat 15,6 tums laptopfodral och en 10 tums surfplattafodral. Levereras med ett speciellt inre fack för att hålla enheten och laddare separerade, en vadderad innerficka för att skydda telefon, solglasögon eller annat av värde, flera fickor inuti, på fram- och bakpanelerna. Innehåller vagntunnel, vadderad ryggpanel samt avtagbara och vadderade axelband. Vattentät.

  973.00 kr
 • Subterra 15″ laptop ryggsäck 23 L

  Premium ryggsäck med flera separata & vadderade utrymmen. En riktigt bra ryggsäck med ett vadderat utrymme för en 15 tums laptop och ett annat utrymme för en 10 tums surfplatta. Huvudfack och innerficka, bägge med dragkedja. Inuti så finns det många olika småfack så att all du exempelvis kan placera en mobil, laddare, powerbank, nycklar m.m i separata fack. Axelbanden kan justeras, ryggpanelen är vadderad och ryggsäcken har dessutom ett avtagbart bröstspänne som även är praktiskt när du reser eftersom bröstspännet kan används för att fästa ryggsäcken vid ett utdraget trolleyhandtag. Denna ryggsäck är en investering som är användbar i många olika situationer.

  1,139.00 kr