YOKO

Visar alla 7 resultat

 • Fluo Adult Tabard

  Enkel reflexväst. Enklare växelväst med två reflexband som går runt magen, 5 cm höga med bra yta för tryck ovanför.

  43.00 kr
 • Fluo Reflective Border Tabard

  Reflexväst som finns i 15 glada färger! På denna väst går reflexbandet runt kanten på hela plagget, vilket ger en stor och tydlig tryckyta. Öppnas/stängs med klassiska kardborreband.

  39.00 kr
 • Kids Fluo 2 Band + Brace Waistcoat

  Reflexväst för barn, med reflekterande band fram och bak! Öppnas och stängs av enkelt använda kardborreband. Reflexbanden går över magen, axlar, bröst och rygg.

  35.00 kr
 • Hi Vis Top Cool Recycled Open Mesh

  Luftig och lätt, denna reflexväst passar bra på platser där det kan bli varmt! Kombinationen av polyester och ett nätmönster ger denna väst ytterst bra ventilationsförmåga. Svett och annat obehag har svårt att fastna och avdunstar snabbt. Bra när det är varmt och under intensiva arbetsuppgifter. De reflekterande banden är 5 cm bred och går runt hela kroppen. Öppnas/stängs med kardborreband.

   

  43.00 kr
 • Yoko Hi-Vis Executive Waistcoat

  En klassisk säkerhetsväst från Yoko med välbehaglig komfort. Fantastisk multifunktionell Executive-väst med dragkedja framtill, två framkrokar och fickor med ögla fäste också från sidan. Denna väst har också en ID-korthållare till höger bröst, stor walkie-talkie / mobiltelefonficka, pennfickor och nyckelhållare till vänster bröst. Finns i 26 olika färger. Stort dekorationsområde på baksidan för alla dina företagsvarumärken.

  59.00 kr
 • Yoko Hi-Vis 2 Band + Brace Waistcoat

  En traditionell säkerhetsväst från Yoko med välbehaglig komfort. Populär väst med hög synlighet med krok och ögla fram och självfärgade rör. Finns i 24 färger som passar alla arbetsuppgifter. Bra att ha i bilen när du reser!

  36.00 kr