Företagspresenter

Företagspresenter

Handla exklusiva företagspresenter till era anställda och kunder och knyt starkare band som på sikt leder till fler affärer! Vi har ett stort sortiment av gåvor i många olika prisklasser och varianter. Allt från Gåvokort till köksprodukter och exklusiva designpennor från märket Balmain.

Anpassa era företagspresenter efter årstid, event och målgrupp och dela ut något som träffar rätt i alla kategorier så vet ni att era produkter kommer att användas och uppskattas under lång tid framöver. Är ni osäkra och behöver hjälp med valet? Kontakta oss redan idag så rekommenderar vi några passande produkter för just era tänkta mottagare!

Våra kunder tycker till:

Julklappstips

Företagspresenter – bygg starkare band till era kunder och anställda!

tsreklam.se – Din helhetsleverantör av företagspresenter!

Stärk ert varumärke med hjälp av presenter och gåvor i världsklass, vi har ett fantastiskt sortiment till de bästa priserna!

Företagspresenter är ett enkelt sätt att sprida ert varumärke på, det passar både små och stora företag och era inköp anpassas lätt efter er bransch, nisch, budget och tänkta mottagare. En gåva skapar en känslomässig reaktion hos mottagaren som stärker bandet er emellan och kan vara avgörandet nästa gång personen ska handla. Vill ni stärka banden till era kunder? Handla prisvärda företagspresenter redan idag!

Bra företagspresenter behöver inte vara dyrt!

Det behöver inte vara dyrt med en väl uttänkt och fin present. Tänkte ni skippa företagspresent till era anställda denna jul? Tänk på att det endast behöver handla om några hundralappar, det vill säga en timlön eller två, för att ni ska kunna handla en riktigt fin gåva till era anställda. Det kan det vara värt att investera i för att hålla era anställda på bra humör, en enkel gåva kan vända årets avslut från ljummet till att man har en riktigt bra inställning till sin arbetsplats när man kommer tillbaka efter jul och nyår för att bidra!

Presenter till era kunder är en viktig del i att bygga ett starkt band till dem så att ni alltid är top of mind när det är dags för dem att beställa nya varor. En snygg och exklusiv gåva kan vara skillnaden mellan att ni får ordern eller missar den nästa gång. En investering på några hundralappar till era bästa kunder brukar räcka för att de ska ha er i åtanke och förbli trogna och nöjda kunder.

Se till att er viktigaste resurs trivs – dela ut företagspresenter!

Varje företags absolut viktigaste resurs är alltid personalen. För att stärka glädjen på jobbet under tuffa perioder och under specifika högtider är det en ypperlig idé att dela ut företagspresenter till personalen.

En väl uttänkt gåva kan ge er personal den extra boost de behöver för att kunna hålla uppe humöret och glöden under tidsperioder då det är extra mycket att göra. Med en enkel gåva ser ni då till att er personal fortsätter att göra sitt yttersta för företaget och håller uppe den fina standard de brukar hålla! Att välja rätt företagspresenter kan dock vara en utmaning.

Är ni en mindre personaltrupp kanske du som VD och inköpare känner de flesta och vet vad som funkar. Men är ni flera dussintals anställda och/eller har varierande smak kan en suverän lösning för ert företag vara Gåvokort! Med Gåvokortet väljer mottagaren själv sin gåva ur ett större urval.

En suverän företagspresent – Gåvokort!

Vi har alla de mest populära gåvokorten så som Mannerström, Joyful Giftcard och ERNST så att ni kan välja något som passar er personal absolut bäst och de i sin tur kan välja en mer specifik gåva som passar dem just bäst. Slipp krånglet och pressen att välja EN gåva som ska funka perfekt till alla de olika viljorna i personalen och välj istället ett Gåvokort där er personal själva kan välja den gåva som funkar bäst!

Några av de mest populära företagsgåvorna hos mottagarna är köksprodukter, de flesta har ett stort matintresse och även om de inte är storkockar vill alla ha bra och snygga produkter i köket att använda och visa upp när man bjuder på middag.

Mat och matlagning är en väldigt stor del av våra privatliv och det blir extra kul om man har fina produkter att använda! Så är ni ute efter en gåva som de flesta av oss uppskattar är köksprylar ett givet alternativ!

Musik är universalt och är en uppskattad företagspresent!

Vi har också ett stort utbud av elektronik så som headsets och högtalare i många olika varianter och prisklasser för er som har en elektronikintresserad personal. Dela ut snygga bluetooth högtalare till er personal, funkar perfekt som gåva inför sommaren att dela ut så att folk kan lyssna på musik under picknicken!

Ett par snygga hörlurar är också en produkt som funkar året om, märk dem med er logo och er personal sprider ert varumärke till hundratals personer varje gång de går på stan och lyssnar på musik. Hörlurar är också en av de produkter som är mest rätt i tiden, alla behöver ett par snyggt designade hörlurar att koppla in i mobilen för att kunna lyssna på musik på bästa sätt!

Är man intresserad av bra inredningsprodukter och köksprodukter i snygg stil så kan vi rekommendera produkter från varumärket ERNST. Det är stilrena produkter i modern design som tilltalar de flesta av oss vare sig man gillar Ernsts TV-program eller ej!