Sök
Generic filters
Exact matches only
Sök
Generic filters
Exact matches only

Företagspresenter för er

Sök
Generic filters
Exact matches only

Storsäljare

Produkttips

Några av de varumärken som vi har hjälpt med produkter

Läs vad våra kunder säger om oss

Företagspresenter för ert företag!

Söker ert företag och förening presenter till personal, kunder eller medlemmar? Då har ni kommit rätt! Vi har ett stort och välsorterat sortiment med unika och prisvärda produkter. Handla era företagspresenter redan idag!

företagspresenter

Bygg starkare band till era kunder och anställda!

Stärk ert varumärke med hjälp av presenter och gåvor i världsklass, vi har ett fantastiskt sortiment till de bästa priserna!

Företagspresenter är ett enkelt sätt att sprida ert varumärke på, det passar både små och stora företag och era inköp anpassas lätt efter er bransch, nisch, budget och tänkta mottagare. 

En gåva skapar en känslomässig reaktion hos mottagaren som stärker bandet er emellan och kan vara avgörandet nästa gång personen ska handla. 

Vill ni stärka banden till era kunder? Handla prisvärda företagspresenter redan idag!

En suverän företagspresent – Gåvokort!

Vi har alla de mest populära gåvokorten så som Mannerström, Joyful Giftcard och ERNST så att ni kan välja något som passar er personal absolut bäst och de i sin tur kan välja en mer specifik gåva som passar dem just bäst. 

Slipp krånglet och pressen att välja EN gåva som ska funka perfekt till alla de olika viljorna i personalen och välj istället ett Gåvokort där er personal själva kan välja den gåva som funkar bäst!

Några av de mest populära företagsgåvorna hos mottagarna är köksprodukter.

De flesta har ett stort matintresse och även om de inte är storkockar vill alla ha bra och snygga produkter i köket att använda och visa upp när man bjuder på middag.

Mat och matlagning är en väldigt stor del av våra privatliv och det blir extra kul om man har fina produkter att använda! 

Så är ni ute efter en gåva som de flesta av oss uppskattar är köksprylar ett givet alternativ!

Företagsgåvor

Hur väljer man rätt företagsgåvor och maximerar effekten av sitt inköp? 

Det behöver inte vara svårt, men ge det lite extra eftertanke så ska ni se att ni kan göra era företagsgåvor till riktiga succépresenter som både stärker banden till era kunder och leder till mer affärer.

Första steget i processen är att ta reda på vilka era mottagare är. 

Är det kunder ur ett specifikt segment eller bransch? 

Försök att matcha gåvan med något som är relativt till deras arbete. 

Eller något som kan lösa ett problem i deras vardag. Då får er gåva större effekt och känns mer personlig och uttänkt. 

Människor älskar att känna sig utvalda så satsa på en gåva som ger just den effekten!

Satsa på kvalité

En företagsgåva ska ge värde och stärka banden när den delas ut. 

Välj därför era gåvor med omsorg och utgå från era mottagare så att de känner att ni har gett det lite eftertanke. 

Det behöver varken ta längre tid eller kosta mer att ge en bra gåva, bara lite mer eftertanke!

En gåva i bra kvalité är också ett måste, visst, ni kan dela ut billigare grejer. 

Men risken finns att det snarare får motsatt effekt. Går gåvan sönder eller upplevs som billig och ful känner man sig inte speciellt utvald som mottagare, eller hur?

Det är värt att spendera den extra tian på en bra produkt. 

Då kan ni vara säkra på att er personal och era kunder får en gåva som de uppskattar vilket i sin tur kommer göra dem mer trogna och uppskatta er än mer.

Bra företagspresenter behöver inte vara dyrt!

Det behöver inte vara dyrt med en väl uttänkt och fin present. 

Tänkte ni skippa företagspresent till era anställda denna jul? 

Tänk på att det endast behöver handla om några hundralappar, det vill säga en timlön eller två, för att ni ska kunna handla en riktigt fin gåva till era anställda. 

Det kan det vara värt att investera i för att hålla era anställda på bra humör, en enkel gåva kan vända årets avslut från ljummet till att man har en riktigt bra inställning till sin arbetsplats när man kommer tillbaka efter jul och nyår för att bidra!

Presenter till era kunder är en viktig del i att bygga ett starkt band till dem så att ni alltid är top of mind när det är dags för dem att beställa nya varor. 

En snygg och exklusiv gåva kan vara skillnaden mellan att ni får ordern eller missar den nästa gång. 

En investering på några hundralappar till era bästa kunder brukar räcka för att de ska ha er i åtanke och förbli trogna och nöjda kunder.

Musik är universalt och är en uppskattad företagspresent!

Vi har också ett stort utbud av elektronik så som headsets och högtalare i många olika varianter och prisklasser för er som har en elektronikintresserad personal. 

Dela ut snygga bluetooth högtalare till er personal, funkar perfekt som gåva inför sommaren att dela ut så att folk kan lyssna på musik under picknicken!

Ett par snygga hörlurar är också en produkt som funkar året om, märk dem med er logo och er personal sprider ert varumärke till hundratals personer varje gång de går på stan och lyssnar på musik. 

Hörlurar är också en av de produkter som är mest rätt i tiden, alla behöver ett par snyggt designade hörlurar att koppla in i mobilen för att kunna lyssna på musik på bästa sätt!

Är man intresserad av bra inredningsprodukter och köksprodukter i snygg stil så kan vi rekommendera produkter från varumärket ERNST. 

Det är stilrena produkter i modern design som tilltalar de flesta av oss vare sig man gillar Ernsts TV-program eller ej!

Ge bort företagsgåvor som passar mottagarna

Är de tänkta mottagarna till exempel en gupp som gillar sport och motion?

Ta fram ett exklusivt set med sportkläder, till exempel en snygg t-shirt från varumärket Craft i funktionsmaterial samt en praktisk sportflaska!

Är era tänkta mottagare intresserade av friluftsliv? Ta fram en kollektion med snygg termos och en härlig fleecetröja med snyggt diskret logotryck.

Då bygger ni ert varumärke varje gång dem är ute på tur eller använder respektive produkt i sin vardag!

Är era mottagare intresserade av matlagning och inredning? 

Då kan ett Gåvokort från till exempel ERNST eller Mannerström vara aktuellt! 

Stilrena och snygga kollektioner med väldesignade produkter för kök och hem utformade av mästerkocken själv och hemmafixaren Ernst!

Se till att er viktigaste resurs trivs – dela ut företagspresenter!

Varje företags absolut viktigaste resurs är alltid personalen. 

För att stärka glädjen på jobbet under tuffa perioder och under specifika högtider är det en ypperlig idé att dela ut företagspresenter till personalen.

En väl uttänkt gåva kan ge er personal den extra boost de behöver för att kunna hålla uppe humöret och glöden under tidsperioder då det är extra mycket att göra. 

Med en enkel gåva ser ni då till att er personal fortsätter att göra sitt yttersta för företaget och håller uppe den fina standard de brukar hålla! 

Att välja rätt företagspresenter kan dock vara en utmaning.

Är ni en mindre personaltrupp kanske du som VD och inköpare känner de flesta och vet vad som funkar. 

Men är ni flera dussintals anställda och/eller har varierande smak kan en suverän lösning för ert företag vara Gåvokort! 

Med Gåvokortet väljer mottagaren själv sin gåva ur ett större urval.

Företagsgåvor – visa er personal och kunder uppskattning!

Välj rätt gåvor och maximera effekten – Utgå från era mottagare och välj något som löser ett problem för dem eller förgyller deras vardag. 

Möjligheterna är många att pricka helt rätt, så lägg den extra tiden som behövs för att kunna välja den maximala företagsgåvan! 

Vi hjälper gärna till med experthjälp om ni har kört fast, prata med oss om vilka era mottagare är så kan vi genom diskussion ta oss fram till de perfekta företagsgåvorna för er och era kunder!

Sveriges bästa sortiment – Vi håller ett stort och välsorterat sortiment av företagsgåvor för att ni alltid ska kunna hitta den perfekta gåvan till era mottagare. 

Självklart försöker vi även att alltid erbjuda Sveriges bästa priser!

En av de populäraste företagsgåvorna – Gåvokort!

Gåvokorten är också ett fantastiskt val för er som är osäkra på att hitta en gåva som passar alla mottagare.

Att välja en produkt som funkar för dussintalet eller fler personer är inte det lättaste.

Alla har vi olika tycke och smak. Men med Gåvokorten kan mottagarna själva välja gåva ur ett stort sortiment av produkter!

Ett av de bredaste utbuden har Joyful Giftcard, där finner ni produkter ur ett brett spektra och från många olika kategorier.

Till exempel glas från Orrefors, inredning från Sagaform och D&J, sportkläder från Craft och Seger och smycken med mera.