Gåvokort

Julen börjar äntligen närma sig och det är dags för allt som hör till med god mat, ledighet och såklart årets julgåva till personalen! Här har vi samlat många fina alternativ för er att dela ut till era anställda. Har ni svårt att välja? Dela ut Gåvokort som julgåva i år, då väljer mottagaren själv sin gåva, 100% julgåve-nöjdhet!

Några av de varumärken som vi har hjälpt med presentartiklar

Gåvokort för ert företag!

Söker ert företag och förening julgåvor till personal, kunder eller medlemmar? Då har ni kommit rätt! Vi har ett stort och välsorterat sortiment med unika och prisvärda produkter. Handla era julgåvor redan idag!

julgåvor

Gåvokort – ett perfekt sätt att visa era anställda och kunder uppskattning inför julen!

Gåvokort är det lättaste sättet att dela ut en gåva, slipp massa strul och risken att ge bort en gåva som inte passar era mottagare perfekt. Här ger ni enkelt bort själva kortet som ni smidigt kan lämna ut till anställda på kontoret eller skicka till era bästa kunder. Sen väljer mottagarna själva julklapp ur ett stort och brett sortiment av exklusiva presenter. Superenkelt!

För enklast beställning, besök vår nya gåvokortssida Gåvokort.net och lägg er order redan idag. Snabbt, smidigt och till bäst pris!

Gåvokort – Den perfekta julgåvan!​

Vi erbjuder marknadens bästa gåvokort med ett brett sortiment med allt från köksprodukter till sportkläder. Till exempel har vi Leif Mannerströms gåvokort, en riktig storsäljare där gåvorna har fokus på köket. Tillsammans med Leif Mannerström har design tagits fram för att hålla både bästa funktion och utseende. Ett riktigt lyxigt kort med kvalitetsprodukter! Nu får ni även en bonusgåva med på köpet till Mannerströms gåvokort, välj mellan hela 8 olika bonusgåvor med fokus på köket.

Visa uppskattning

Gåvokort är ett perfekt sätt att visa era anställda eller kunder uppskattning inför julen! Här får ni ett kort som ni enkelt och smidigt kan lämna ut till anställda på kontoret. Eller posta till era bästa kunder tillsammans med ett julkort. Sen väljer mottagarna själva julklapp ur ett stort och brett sortiment av exklusiva presenter. Superenkelt!

Var ute i god tid

Om ni är ute i god tid har ni en extra fördel eftersom förgåvorna alltid finns i ett begränsat antal. De populäraste tar ofta slut när man börjar närma sig december. Så passa på att handla dina gåvokort innan den värsta julrushen slår till.

Garantera att din personal får en extra stor gåva till exakt samma pris som när förgåvorna tagit slut.

Vilket gåvokort ska jag välja?

Som nämns längre upp – du behöver inte välja! Om du vill kan du blanda fritt, utan att det påverkar priset. Det som påverkar priset är endast antalet gåvokort, inte hur du blandar. Ska gåvokorten delas ut som julklappar kan det t.o.m. vara riktigt roligt att blanda gåvokort! Då kombinerar ni den klassiska överraskningen och spänningen som kommer med inslagna julklappar med valfriheten som gåvokorten erbjuder. Mottagarna får fortfarande välja gåva själv – fast ur olika sortiment. Just nu har vi flera olika gåvokort att välja mellan, så det kan bli riktigt spännande att dela ut dom som klassiska julklappar! Det största och bredaste utbudet av gåvor får du om du väljer JoyfulGiftcard, de har valbara produkter från väldigt många olika kategorier så som kök, inredning, sport, smycken med mera!

Om du olyckligtvis känner att gåvokorten vi erbjuder inte passar har vi många alternativ som fungerar lika bra som julklappar. Vi har många typer av julgodis, köksgåvor och plädar. Kanske är det en lite finare tjocktröja som passar era mottagare bäst? Med eller utan tryck och brodyr, det väljer du helt själv!

Du kommer i kontakt med oss genom att ringa 019-12 34 90 eller genom att slå iväg ett mejl till kontakt@tsreklam.se. Vi på tsreklam.se gör allt vi kan för att du ska hitta den perfekta gåvan till dina kollegor, medlemmar eller kunder!

Blir en uppskattad gåva under hela sommaren

Även om det lagas mat som tusan under jultider så är det mer koncentrerat till ett antal lite finare måltider. Genom att ge bort gåvokort som en sommargåva så kommer era mottagare antagligen ha mer tid att använda sin gåva omedelbart efter att dom valt ut och fått den.

Första intryck är viktigt och likt barn som omedelbart leker med sina julklappar på juldagen vill vi använda våra gåvor så mycket vi kan just när vi fått dom. Även om era mottagare kan se fram emot många års bruk av sin gåva så är den bara ny en gång.

Begränsad upplaga av Bonus- och Förgåvor

Som vi skriver ovan är det dock viktigt att vara ute i god tid, eftersom vissa av gåvorna endast finns i begränsad upplaga och ibland tar slut långt innan julafton. Tänk även på att ni endast får gåvokorten och ev. förgåva, inte själva huvudgåvan! Huvudgåvan väljer och beställer era mottagare själva, vilket kan förlänga tiden mellan beställning och slutgiltig utdelning lite ytterligare.

Många av gåvorna går även att beställa direkt, men då får ni inte ev. förgåva/bonusgåva, så det är alltid prisvärt att beställa gåvokorten för samma pris som en enskild gåva. I synnerhet förgåvorna och bonusgåvorna är ofta exklusiva produkter som inte går att få tag på annat vis, vilket gör gåvokort till en gåva som både är enkelt att införskaffa, men även en exklusiv gåva som inte går att få tag på i butik.

Joyful Giftcard

Vi erbjuder även Joyful Giftcard från New Wave Group. Mottagaren väljer mellan produkter från superstarka varumärken så som Orrefors, Kosta Boda, Craft, Sagaform, Seger, med mera! Enkelt och lätt för mottagaren att välja gåva online, inget strul och bök med brev! Även här tillkommer en exklusiv förgåva till mottagaren från ett väl utvalt sortiment!

Julgåva är skattefri om värdet inte överstiger 450 kronor inklusive moms. Allt enligt Skatteverkets regler.

Ordna Gåvokorten innan den värsta stressen slår till!

Det är enligt vår mening aldrig FÖR tidigt att ordna sina inköp av årets gåvokort till personalen och kunder. Många väntar och tycker att det kan de ordna längre fram och närmare jul. Men helt plötsligt står man där 1-2 veckor innan jul och har helt missat att beställa. Och nu, nu är det panik! De attraktivaste och trendigaste förgåvorna brukar också ta slut relativt snart, så vill man vara säker på att ens egna anställda och kunder får de bästa som förgåva är det alltid en fin idé att vara ute i extra god tid. Varför vänta?

Så var ute i god tid och kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att välja rätt och ordna så att ni i god tid har era Gåvokort bokade och beställda. Det är inga problem att be om en senare leverans om ni inte önskar ta emot dem redan nu. Men det är alltid en bra idé att i alla fall ha dem beställda. Så att vi kan boka av er valda förgåva och ni vet att ni inte blir utan!

Marknadsledande priser på Gåvokort

Vi på tsreklam.se håller marknadsledande priser på alla våra gåvokort, så hittar ni ett bättre pris på något av de kort vi erbjuder så matchar vi det priset! Dessutom behöver du inte välja mellan gåvokorten. Om du känner att dina anställda är intresserade av olika gåvokort kan du blanda helt fritt mellan Joyful Giftcard och Leif Mannerströms gåvokort utan att det påverkar priset. Det enda som påverkar priset är antal gåvokort, inte hur du blandar. Exempelvis kan du bland 50-50 så får dina anställda ännu mer att välja mellan!

Skapa starkare band till era anställda med Gåvokort!

En gåva säger mer än tusen ord, eller hur gick ordspråket? Skämt och sido, Gåvor skapar starka band mellan den som ger bort den och mottagaren, det är vetenskapligt bevisat att vi blir mer vänligt inställda till en person som ger oss något av värde om det sker förutsättningslöst och av omtanke.

Visa de som betyder mest för er verksamhet, det vill säga, era kunder och era anställda, att ni inte tar dem för givet och att ni uppskattar dem. Visa dem med ett exklusivt Gåvokort! Kostnaden för ett Gåvokort är förhållandevis lågt och utgör på de flesta arbetsplaster endast 2-3 timmars lön per anställd, det kan dem vara väl värda som en Gåva en gång per år till julen? Handla era Gåvokort redan idag och säkra upp de bästa förgåvorna och garantera era kunder och anställda en härlig julgåva!

Gåvokort året runt

Gåvokort behöver naturligtvis inte beställas endast i juletider. Anledningen till att vi främst presenterar gåvokort som en julgåva är att de kostar under 450 kr (inklusive moms) och är skattefria. Som du kanske märker har många gåvokort anpassat sig så att er slutsumma landar strax under den siffran.

Men med tanke på att en stor del av sortimentet som gåvokort erbjuder (glas, skärbrädor, bestick) är köksartiklar så passar gåvokort även bra som sommargåvor. Kylväskor, vattenflaskor och glasögon är alla solklara sommarpresenter, men trots det så finns det många anledningar vill att välja gåvokort istället. Kanske har ni redan gett bort en vattenflaska, kylväska, solglasögon samt en badhandduk under de senaste tiden? Gåvokort är då en perfekt present då mottagaren själv väljer produkt ur ett stort sortiment.

Gåvokort passar perfekt som jubileumsgåva

Utöver sommargåva kan gåvokort naturligtvis ges bort vid andra högtider så som exempelvis påsk samt under anställdas jubileum. Detta kan vara en positiv överraskning vid en högtid då man inte förväntade sig en gåva eller present.

Vid de högtiderna blir det mycket viktigare att gåvorna verkligen kommer fram i rätt tid. Eftersom sommaren och julen varar under några veckor eller t.o.m. månader så spelar det inte så stor roll exakt när för- och huvudgåvorna anländer till mottagaren. Naturligtvis ska dom komma fram innan julafton eller innan sommarledigheten börjar, men jul- och sommargåvor är inte lika datumkänsliga på samma sätt.

Marknadsledande priser på Gåvokort hos tsreklam.se

Passa på att handla innan den värsta julrushen slår till och de mest populära Förgåvorna tar slut. Då får din personal de absolut bästa gåvorna till exakt samma pris. Vi på tsreklam.se håller marknadsledande priser på alla våra Gåvokort. Hittar ni ett bättre pris någon annanstans så sänker vi vårt pris och lägger oss under det!

Gåvokorten är ett av de mest mervärdesfyllda sätten att ge bort en gåva inför julen till era anställda. Ni får i många Gåvokort både Förgåva och Huvudgåva, helt oslagbart! Klicka in på det kort ovan som passar bäst överens med era önskemål. Eller varför inte blanda och ta några Mannerström kort och några Joyful Giftcard kort? Ni blandar helt fritt utan extra kostnad!

Kontakta oss redan idag på nedan formulär eller kontakt@tsreklam.se samt telefon 019-12 34 90!

Så var ute i god tid och kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att välja rätt och ordna så att ni i god tid har era Gåvokort bokade och beställda. Det är inga problem att be om en senare leverans om ni inte önskar ta emot dem redan nu. Men det är alltid en bra idé att i alla fall ha dem beställda. Så att vi kan boka av er valda förgåva och ni vet att ni inte blir utan!

Gåvokort – något för alla smaker!

I samma stund som vi börjar känna julens glädje kommer ofta även julstressen över oss. En arbetsgivare har ofta sin bästa (och intensivaste) tid runt december. På det tillkommer det en massa extra arbete som ska avslutas innan ledigheten och nyåret. Julklappar är som bekant ytterligare ett stressmoment som alltför ofta får lösas i sista minuten. Presenter delas ofta ut på arbetsplatser och då ställer man sig frågan hur man väljer en present som passar alla. Är det ens möjligt? Jodo, genom gåvokort är det lätt!

En julklapp som uppskattas

Fördelarna med gåvokort är alltså många. Du lägger en beställning och så levereras presentförpackningar fyllda med förgåva och gåvokort till vald adress. Mottagarna får själva välja ut sin present och alla gåvor har samma värde. Dom delas med fördel ut som julklappar någon vecka innan julafton, men dom fungerar även jättebra som pris i en tävling eller som belöning för ett hårt arbete. Kanske är du aktiv inom en förening eller liknande verksamhet och vill belöna en riktig eldsjäl? Då har du hittat den perfekta gåvan. Vi har inget minimumantal så även mindre företag och verksamheter är välkomna att beställa julgåvor hos oss.

Från mottagarnas perspektiv är såklart största fördelen valfriheten. Har du någon gång firat en födelsedag eller en julafton vet du hur svårt det kan vara att välja ut en passande present. Även om du har tiden och kunskapen som krävs för att välja ut en bra gåva så kan en present slå fel. Med gåvokort försvinner den möjligheten eftersom mottagaren väljer gåva själv.

Beställ i god tid

Även om gåvokort alltid har en mindre intensiv period under sommaren är det alltid bra att höra av sig i god tid när man beställer gåvokort både inför sommaren och julen. Då vet man att man får sin önskade förgåva och att de inte tar slut som de ibland gör när man närmar sig högtiderna.

Förutom att midsommar är en viktig högtid så finns det naturligtvis många andra anledningar till att ge bort gåvokort som en sommargåva. För många är det den längsta lediga period man har på året, och såvida man inte ger sig av till fjärran länder så brukar fester och långa sommarmåltider vara en viktigt del av sommarledigheten.

Vilka kan beställa gåvokort?

Även om vi främst riktar oss mot andra företagare (så kallad B2B försäljning) så kan alla beställa gåvokort från oss, även föreningar och privatpersoner. Inom en sportförening kan gåvokort vara ett bra sätt att fira det gångna året, och belöna de spelare och funktionärer som ofta arbetar ideellt. Eftersom vår minsta beställning är 5 gåvokort så är det fullt möjligt att köpa in några gåvokort som privatperson och dela ut till släkt och vänner. De flesta lär uppskatta gåvor från kändisar såsom Leif Mannerström och Ernst! Det skulle utan tvekan vara en positiv överraskning, och en gåva som dom inte fått tidigare. Inte minst eftersom dom själva får välja vad dom får! Ett mer exklusivt och uttänkt presentkort med andra ord.

Ifall ni beställer gåvokort som privatperson kan det vara viktigt att tänka på att priserna som anges är utan moms, annars fungerar det ungefär som vilken webbshop som helst. Gåvokorten skickas till adressen du anger så att du kan dela ut dom personligen, eller packa in dom i ett julklappspapper som du själv valt ut.