Presentreklam

Presentreklam

Presentreklam med tryck

Välkommen till tsreklam.se och ett av Sveriges bredaste och mest välsorterade sortiment av Presentreklam! Handla produkter med tryck till er personal och era kunder och stärk banden till mottagaren samtidigt som ni bygger ert varumärke!

Vi har många olika produkter just för att ni ska kunna anpassa er och välja något som faller era tänkta mottagare i smaken. Utgå från era mottagare när ni väljer produkt, lös ett problem dem har eller erbjud dem en produkt som ger ett värde på ett annat sätt. Då bygger ni en starkare relation till dem under en lång tid framöver!

presentreklam
profilprodukter
profilprodukter

Våra kunder tycker till:

profilprodukter
profilprodukter
profilprodukter
profilprodukter

Presentreklam – bygg upp ert varumärke!

Presentreklam är ett givet inslag i varje företags PR portfölj. Med gåvor och presenter som delas ut till personal och kunder kan ni på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt bygga starka relationer utan att det behöver ta en massa tid i anspråk, som vid till exempel ett kundbesök som kräver både tid i förberedelse, tid för transport till mötet, tid under själva mötet och tiden det tar för uppföljning.

Lägg därtill alla kostnader och utlägg, lön under de timmar ni lägger på mötet. Bjudlunch, bensin och tjänstebilskostnader med mera. Då är några hundra kronor på en exklusiv gåva en rätt låg kostnad, eller hur?

Hitta er perfekta presentreklams-produkt i vårt stora sortiment

Vi har utformat vårt sortiment så att ni ska hitta något bra för era mottagare vilken nisch de är inom eller vilka intressen de än har. Surfa runt på vår site och inspireras och få idéer. Om ni inte lyckas hitta den perfekta gåva, kontakta oss så hjälper vi er. Vi har lång erfarenhet och stor expertis att ta fram passande gåvor och presentreklam.

Presentreklam kan komma i form av giveaways och allmänna gåvor men det fungerar även utmärkt i form av mer exklusiva gåvor som delas ut till en mindre men mer utvald grupp. Den senare kategorin kan vid första anblick vara svårt att införskaffa, eftersom många gåvor är individuella.

Välj ut passande produkter som funkar för många

Enskilda produkter är sällan värda att trycka på, eftersom startkostnaden gör den mycket dyr. Detta förstärks endast om man vill ha en lite exklusivare tryckmetod på sin gåva, såsom lasergravyr eller brodyr. Minimiantal och brytavgifter gör inte precis detta lättare.

För att lösa detta bekymmer så rekommenderar vi att ni väljer ut 1-3 officiella gåvor som ert företag ger ut. Detta kan uppfattas opersonligt, men kan vid behov komplimenteras med en mer personlig gåva vid extra speciella tillfällen.

Det är sällan man känner mottagaren så väl att man kan välja ut en unik gåva åt dom varje gång, så då kan man lika gärna ha en ”officiell” gåva som man delar ut vid alla sådana tillfällen. När en kollega ex. går i pensionen eller fyller jämt så kan ni jämte företagsgåvan även dela ut en personligt utvald gåva.

För mottagaren måste detta kännas bäst, då dom dels får uppskattning från själva företaget, men även från sina närmaste kamrater.

Beställ ett större antal och spara pengar

Att ha standardiserade gåvor sparar pengar, eftersom ni kan beställa ett större antal och inte köper in enskilda presenter längre. Sen är det alltid praktiskt att ha ett litet förråd med gåvor, så att man har något att ge bort om man skulle råka glömma bort någons stora dag, en speciell prestation eller inte hinner ordna inför ett event eller liknande.

Allra vanligast är mer allmänna giveaways, så då kanske ni undrar hur man bäst delar ut denna typ av presentreklam. Känner man till sin målgrupp i förväg är det kanske självklart att anpassa sina produkter efter denna målgrupp, men annars rekommenderar vi att börja med allmänna gåvor såsom muggar och väskor, klassiker som alltid funkar.

Anpassa er presentreklam efter årstid

Under vintertider kan det fungera riktigt bra att dela ut mössor och isskrapor, medans solglasögon och kepsar antagligen flyter på bättre under sommaren. Det gäller att välja ut produkter som ni vet att era mottagare inte bara tar emot utan även använder regelbundet och bäst är om det direkt kommer till användning. Pennor exempelvis, är en produkt som vi tappar bort i hög takt och därmed behöver nya av ofta.

Bäst är naturligtvis att känna till sin målgrupp riktigt väl. Om ni exempelvis ska stå på en IT-mässa så funderar ni antagligen redan på att dela ut USB-minnen, touchpens, bluetooth högtalare med mera och inte på att dela ut smink-set med er logotyp.

Gör en kort analys för att ta fram en så bra present som möjligt

Svårare än så behöver det inte vara. Om man sällan fysiskt träffar sina mottagare eller kunder kan det vara svårare att veta vilka dom är. I den situationen tipsar vi om att ni genomför en kundundersökning, för att på så vis göra era investeringar i presentreklam riktigt effektiva. Desto mer ni vet om er målgrupp och era kunder så kan ni välja ut passande presenter er målgrupp kan ha nytta av i vardagen, och därmed kommer använda regelbundet.

Sist men inte minst så är det värt att fundera på om ni vill ha en storsäljare eller en mer unik produkt. En produkt blir bara storsäljare genom att göra många kunder nöjda, och genom att hålla en hög kvalitet. Däremot så är storsäljarna lättare att känna igen, eftersom era mottagare mycket väl kan ha sett produkten någon annanstans. En unik produkt kan vara lite mer av en chansning, men står mer ut och är lättare att framställa som sin egna produkt.

Hur ni än gör så är ni varmt välkomna att handla er presentreklam här på tsreklam.se. Om ni tycker att det är svårt att hitta en passande produkt som även matchar er organisations färger så är ni välkomna att kontakta oss. Vi har tillgång till tiotusentals produkter som av praktiska skäl inte ligger uppe här, så med största sannolikhet så finns det någon produkt som passar er alldeles perfekt.