Profilkläder

Bästsäljare

 • Gildan Bästsäljare T-shirt

  Vår storsäljande t-shirt från Gildan, Sveriges bästa pris på t-shirt med tryck! Gjord i softstylegarn för maximal komfort. Trots sitt låga pris håller den bra kvalitet, mjuk och förtvättad bomull gör att den är vår mest omtyckta t-shirt bland våra kunder! En t-shirt med modern och  bra passform och hållbarhet.

  36.00 kr
 • Sport T-shirt Unisex

  Snygg funktions t-shirt med tryck till oslagbart pris! Finns i massvis med färger. 100% funktionsmaterial som avleder fukt och andas. Perfekt för både arbetet och fritidsaktiviteten.

  59.00 kr
 • Sveriges Bästa Pris Huvtröja Unisex

  Vår storsäljare av märket All We Do Is Hoods, experter på just Hoodies! Mix 80% bomull och 20% polyester för maximal passform och komfort. Detta är marknadens mest prisvärda hoodie! Finns i massvis av färger samt ändå upp till storlek 5XL i många färger. WRAP certifierad, profilera er med produkter producerade med ansvar!

  163.00 kr
 • Tee Jays Luxury Stretch Polo

  En pikétröja av riktigt hög kvalité till ett bra pris. Mest för pengarna! Flatstickad krage vilket gör att stabiliteten håller perfekt efter tvätt. Detta är en av våra absoluta storsäljare när det kommer till pikétröjor!

  Finns även som dammodell.

  249.00 kr
 • ÅRE Jerseymössa Sveriges Bästa Pris

  Sveriges bästa pris, handla idag! Lätt och bekväm mössa i bomull och elastan för maximal stretch och komfort! Utmärkt att ha tryck på för att profilera ditt företag på ett snyggt sätt! Vår absolut mest säljande mössa, bra kvalité till Sveriges bästa pris!

  För de yngre så finns även en barnstorlek i svart.

  29.00 kr
 • CREATOR UNISEX T-SHIRT

  En ikonisk design t-shirt som finns i galet många färger så att den ska passa med ert varumärke på bästa sätt! Certifikat från GOTS, OEKO-TEX, Fair Wear, Peta-approved Vegan.

  86.00 kr
 • Tee Jays Zepelin Jacket

  Vår absoluta storsäljare bland jackor, bra kvalité till ett bra pris! Lätt vadderad jacka som passar året runt, beställ med en snygg fleecetröja till inför vintern. Jackan har vind- och vatten avvisande yttertyg i 300t material. En perfekt året-runt jacka för er personal!

  Finns även i dammodell.

  629.00 kr
 • Funktionsväst Marker

  Funktionsväst i flera olika storlekar och färger! Funktions-säkerhetsväst, storlek går att justera framtill, lätt att ta på sig över ytterkläder. 2 st reflekterande ränder som går runt om.

  43.00 kr
 • CRUISER UNISEX HOODIE

  En ikonisk hoodie! Unisex, huva i dubbla lager och öljetter i metall som gör att snörena håller längre. Klassisk ”känguruficka” på framsidan. Certifikat från GOTS, OEKO-TEX, Fair Wear, Peta-approved Vegan.

  359.00 kr
 • DRUMMER Hoodie

  Hoodie med huva, känguruficka och snören för att justera huvan. Certifikat från GOTS, OEKO-TEX, Fair Wear, Peta-approved Vegan.

  249.00 kr
 • ROCKER T-shirt

  Unisex t-shirt med storlekarna XXS – 5XL! Lite tunnare t-shirt som finns i många färger. Certifikat från GOTS, OEKO-TEX, Fair Wear, Peta-approved Vegan. Perfekt när ni vill ha ett miljösmart val till det absolut bästa priset!

  59.00 kr
 • FREESTYLER OVERSIZED T-shirt

  Supertrendiga Freestyler från Stanley/Stella. Extra tjock t-shirt i oversized stil. Certifikat från GOTS, OEKO-TEX, Fair Wear, Peta-approved Vegan.

  169.00 kr

Profilkläder är ett klädesplagg som är märkt med er logga eller varumärke. Dessa kläder fungerar som reklampelare för ert företag. Profilkläder används både som reklam där man ger bort till kunder eller potentiella kunder, eller anställda att bära på fritiden och som arbetskläder till de anställda.

Många företag vill att deras personal ska se enhetliga ut. Kunder ska lätt kunna urskilja vem som arbetar för företaget. Därför köper de in profilkläder som arbetskläder. Då får alla anställda likadana kläder med företagets logga synligt. Tänk på att köpa in arbetskläder till alla tillfällen så personalen inte behöver frysa eller bli för varma. Ska de vara utomhus och arbeta är det även viktigt med ytterkläder som passar arbete och årstid.

Ja du kan beställa exempelvis byxor, t-shirt, tröja och jacka i en beställning med likadant tryck på dem. Det är en fördel att tänka på vilka kläder som behövs som profilkläder under hela året direkt så att ni kan planera in att det får samma design, passar ihop färgmässigt samt blir enhetligt.

Vilken tryckmetod som passar bäst beror på vilket plagg du ska trycka på. En del tyger lämpar sig inte så bra för brodyr medan andra lämpar sig mindre bra för tryck. Om ni vill beställa flera olika plagg med er logga så kanske ni vill ha samma tryckmetod på alla.

Först och främst tänk helheten på en gång. Ska ni beställa profilkläder till era anställda så kanske de behöver flera plagg för att kunna variera efter temperatur. En del kanske arbetar ute eller behöver kläder för att ta sig till arbetet. Tänk igenom så att ni får en enhetlig stil på alla era profilkläder. Därefter behöver ni bestämma er för färg på era plagg och här är det viktigt att tänka på hur denna färg passar ihop med ert varumärke, ert tryck och övriga kläder.

Det enklaste är att fråga dem som ska ha profilkläderna vad de brukar ha för storlekar och beställa samma. Ska ni däremot beställa in profilkläder som giveaways och inte vet era mottagare kan ni beställa efter en storlekstrappa eller välja produkter som är onesize som exempelvis mössor.

Absolut. Det är vanligast att man köper in t-shirts, mössor eller kepsar för att ge bort till många. Dels så är det enklare med storlekar, dels så är kostnaden lägre än för tex en jacka eller en hoodie med tryck.

Profilkläder ger väldigt bra exponering och till en låg kostnad. Exempelvis så räknas en hoodie ge 5125 exponeringar under sin livstid. Det ger en väldigt låg kostnad per exponering. Förutom att det ger bra exponering så ger det även en mer positiv bild av ert företag. Den som får produkten blir glad över gåvan och andra som ser den kanske frågar om var de fått tag på den.

Du kan sköta allt online. Du lägger en beställning och skickar in en offertförfrågan. Därefter får du en bildskiss och en offert från oss. Där kan du välja att godkänna direkt eller beställa ett produktprov om du vill se produkten live med din logga.

Det finns många orsaker till att man som företag ska köpa profilkläder. Har du anställda som behöver se enhetliga ut så blir det ännu snyggare om de pryds med er logga på deras kläder. Har man anställda som arbetar i andras hem eller säljer genom att knacka dörr är det ännu viktigare att så mycket som möjligt av kläderna är försedda med företagets logga. Profilkläder är även en uppskattad produkt för att dela ut på mässor, events med mera. Den tas emot väl och den används om och om igen vilket gör att du får en bra exponering för din logga.

Skriv inte för mycket så det blir rörigt. Använd inte en font som är svår att läsa. Välj inte färger utan att tänka på om de passar ihop. Använd inte för många färger i ditt tryck.

Du kan designa vilket tryck du önskar. Exempelvis kan ni trycka upp en text på ryggen som säger ”Fråga gärna mig” eller liknanden om ni har butikspersonal.

Vår vanliga leveranstid är ofta mellan 10-14 arbetsdagar. Vänligen se önskad produkt för exakt leverantid. Har ni bråttom erbjuder vi även expressleverans. Kontakta oss för offert och leveranstid om ni har tidspress. Är det till en mässa kan vi tipsa er om vilka profilkläder som ni kan få snabbast leverans på.

Vi har provprodukter som man kan köpa för att kunna få se kläderna live innan köp. Kostnaden för dessa dras sedan av när ni lägger en order för ett visst värde.

Några av de varumärken som vi har hjälpt med profilprodukter

mössor med logo

tsreklam.se – din helhetsleverantör av profilkläder

Vi på tsreklam.se erbjuder våra kunder ett sortiment med fantastiska kläder. 

Här hittar du och ditt företag allt inom profilerade kläder. 

Vi hjälper gärna dig och ditt företag att profilera er på ett professionellt sätt med passande produkter för just er verksamhet, kontakta oss redan idag!

Trots vårt stora sortiment så är våra produkter utvalda med stor omsorg för att vi ska kunna garantera en leverans med bra varor till rätt pris. 

Vi har över 40 års erfarenhet och vet vad som fungerar inom kläder med tryck.

Kontakta oss redan idag så hjälper vi er att ta fram er alldeles egna kollektion av kläder med tryck!

Kläder i hög kvalité en självklarhet

Profilkläder har ett något skamfilat rykte efter 80- och 90-talet då branschen dominerades av för stora t-shirts med logotryck som ingen blev speciellt glad över att få. 

Men de tiderna är sedan länge förbi och nu för tiden erbjuds kläder i både extremt bra material, moderna passformer och designs.

En större förståelse för vikten av kvalitativ varumärkesuppbyggnad har infunnit sig, inte alla vill ha eller behöver de stora logotrycken på t-shirts som erbjöds förr.

En mer genomtänkt och diskret profilering har fått ett stort genomslag bland marknadens kunder och vi som leverantörer har varit tvungna att följa med i utvecklingen och erbjuda den kvalité och design som önskas.

Kläder specialanpassad till kunden går också att ordna och aldrig förr har möjligheterna varit större att träffa helt rätt med sin profilering!

Träningsmål

Är det många på ert företag som redan rör på sig mycket så en stegtävling är inte nog motiverande kan man i stället dra i gång en tävling för antal träningstillfällen. Därefter kan man definiera träning som exempelvis minst tid, ombyte krävs eller endast att man ska ta en rask promenad eller annat träningspass utifrån ens egen förmåga. Det beror mycket på vad ni har för anställda och om det varierar mycket i hur deras nuvarande träningsform ser ut.

Även här kan ni antingen ha träningskläder med logga som pris eller som ni delar ut innan för att motivera att starta röra på sig. Om ni tar fram profilkläder som är snygga så kommer era anställda att vilja använda dessa när de är ute och motionerar eller går till gymmet. Detta leder till en bra exponeringsgrad av er logga.

Sommarpresent

Sommaren är en tid då det är lättare att motivera sig själv till att gå ut och promenera eller ta en löprunda så även de som inte går till gymmet och tränar lättare tar sig ut. För att visa att ni uppmuntrar detta kan ni ge en sommarpresent till de anställda med ett träningskitt. Detta kan innehålla träningskläder men även andra profilprodukter såsom vattenflaska, handduk, stegräknare med mera.

reklamkläder

Varför Profilkläder?

Är en fråga vi får relativt sällan, de flesta inser fördelen med att på ett snyggt och fräscht sätt profilera sitt företag och organisation genom professionellt designade kläder med logo och budskap på.

Vi har många alternativ för alla olika företag, vare sig ni är ute efter en ledigare approach med diskret logo eller efter en mer direkt profilering med tydliga budskap.

Med tanke på dagens otroliga utbud av kläder så är det verkligen endast fantasin som sätter stopp. 

Och skulle fantasin tryta hos er hjälper vi mer än gärna till att gnugga igång geniknölarna för att ta fram ett unikt koncept på profilkläder tillsammans med er för er organisation.

Hör av er till oss redan idag för er nya kollektion av egendesignade kläder!

Håll personalen nöjd med välsittande profilkläder

Det är förvånansvärt många företag som ber sina anställda gå klädda i plagg som har ful design och dålig passform. 

I princip tvingar dem att gå obekväma i över 8 timmar per dag.

Det är dålig personalvård och tro oss när vi säger att det påverkar deras prestationer. 

Känner du dig som en michelindocka eller instängd i en tight tubsocka till plagg dag in och dag ut på din arbetsplats är det självklart att det påverkar ditt humör och fokus, det säger sig självt!

Men misströsta inte, vi är här och hjälper er till ett BRA inköp av kläder med tryck. 

Vi bistår med prover på plaggen och guidar er till bra och väl uttänkta beslut om vilka plagg som ni bör satsa på.

Vi ordnar också alltid digitala bildskisser för ert godkännande innan vi kör igång produktionen. 

Så att ni kan vara säkra på att plaggens design och logotryck håller den höga standard ni förtjänar.

Från Malmö och Göteborg till Stockholm och vidare uppåt!

Vårt huvudkontor med showroom och vårt eget tryckeri ligger beläget i Örebro, Sveriges ”mittpunkt”.

Men vi levererar profilkläder till Stockholm, Göteborg och Malmö samt resten av Sverige och Skandinavien.

Med dagens snabba och smidiga transporter är det inga problem att leverera långväga då det inte påverkar leveranstiden nämnvärt.

En leverans av produkter till Stockholm går i princip lika snabbt som en leverans till grannföretaget i Örebro.

Välj kläder som ni vill associeras med!

Wikipedia har en kort beskrivning av profilkläder: Kläderna skall kunna associeras med varan och/eller företaget

Och det är en formulering som stämmer väldigt bra med vad man vill uppnå med sina profilerade kläder.

Det ska inte vara trötta gamla t-shirts med logotryck som man delar ut för sakens skull. 

Man ska med stolthet kunna dela ut dem som gåvor och mottagaren ska även kunna använda plaggen i sitt arbete eller vardag och tycka att dem är snygga.

Satsa det lilla extra på era företagskläder så ska ni se att ni får ut betydligt mer värde av dem i det långa loppet.

Vill ni utnyttja fördelarna med profilkläder redan idag? 

Prata med oss så tar vi tillsammans fram en komplett kollektion av snygga väl passande plagg till ert företag och organisation.

Vi utgår från era behov som kund och de specifika funktioner ni behöver beroende på er bransch!

profilkläder med er logo

Fördelarna med profilerade kläder

Det finns stora fördelar med profilering av kläder, men det måste göras snyggt för att få önskad effekt. 

Det är här vi på tsreklam.se kommer in i bilden!

Inte bara garanterar vi produkter av absolut högsta kvalité, vi guidar er också till produkterna som passar er organisation och bransch absolut bäst.

Vi har lång erfarenhet av profilering till olika branscher. Är ni en advokatfirma?

Isf lämnar den stabila industri t-shirten med logotryck förmodligen inte önskat intryck. 

Välj här hellre en snygg ulltröja med diskret märkning att dra över skjortan, eller kanske en kavaj med brodyr?

Typer av tryck

Vilka olika typer av tryck ska man välja? Ett stort iögonfallande eller en mindre diskret logga på bröstet? Fördelen med det mindre trycket är att personalen eller kunden kan använda plagget privat och det medför att du får mer exponering av varumärket.

Ett större tryck kan ha en fördel i exempelvis butiker eller om du besöker en mässa och du vill att din personal ska synas med din logga extra tydligt.

Våra tryck, exempelvis Screentryck, håller en hög kvalité och har en lång hållbarhet vilket bidrar till exponering av er logga under en lång tid.

Brodyr lämpar sig först och främst till lite exklusivare produkter som skjortor, pikétröjor, kepsar och handdukar.

Med vår långa erfarenhet, stora kunskap och avancerade maskinpark kan vi tillsammans hitta det ultimata trycket efter alla dina önskemål.

Vilka handlar profilkläder?

Ni, såklart! Skämt och sido, vår kundgrupp är i princip alla organisationer och företag, stora som små och inom väldigt olika branscher. 

Det är få företag som inte har behov av företagskläder.

Kanske är ni en mindre butik som behöver några snygga pikétröjor med logga, eller ett stort multinationellt företag som behöver kompletta inköp och lagerhållning av arbetskläder för mångmiljonbelopp.

Vi kan tillgodose alla era behov av företagskläder, vare sig det gäller mindre eller större inköp. 

Så tveka inte att höra av er så tar vi fram ett förslag skräddarsytt just för er!

Anpassa produkterna efter ert varumärke

Kanske slipsar i ert företags specifika logo-färg? Möjligheterna är oändliga!

På samma sätt fungerar en överdragströja i ull sämre på arbetsplatsen där hårda tag är mottot.

Ett komplett set med slitstarka t-shirts, collegetröjor och arbetsbyxor är här att föredra med ert företags logga i snygga tåliga tryck som klarar både slitage och tvättar i hög värme.

Eller varför inte ett par snygga pikéer och skjortor till kontoret? 

Som sagt hjälper vi er vilken bransch ni än tillhör och vad ni än är ute efter, så hör av er till oss redan idag för branschens bästa profilplagg hos tsreklam.se!

profilkläder för företag
profil plagg
profilkläder

Håll personalen nöjd med välsittande kläder

Vi kan vid större beställningar även specialproducera era helt unika kollektioner av plagg. 

Flera av våra större kunder tar tillfället i akt och skapar helt egna kollektioner och bygger dem utifrån deras eget varumärke.

Vi hjälper er att ta fram design, färger och form helt enligt smak och er grafiska profil. 

Det sticker ut och skapar en känsla hos både er personal som bär dem och hos era kunder som ser att ni tar ert företags profil på allvar.

Värnar man om sig själv så värnar man om sina kunder, det är intrycket ni lämnar med era helt egna och unika profilkläder. 

Önskar ni förslag på en större specialsydd kollektion? 

Ta kontakt med oss så utformar vi den helt enligt era önskemål och med vår stora expertis om kläder och varumärken!

Satsa på friskvård

Vi vet alla hur viktigt det är att vara fysiskt aktiva för vår hälsa. 

Det finns många olika former av rörelse så alla kan hitta något som de tycker om. 

Som ledare lönar det sig att hålla sin personal hälsosamma då ni får mindre sjukdagar och en piggare personal.

En del har en lång startsträcka för att börja träna och behöver en liten extra push medan andra älskar att träna. 

Däremot är det så att de allra flesta, även de som älskar träning, har sina dippar och ibland svårt med motivationen. 

Snygga träningskläder är alltid en bra start till att ta sig i väg på den där extra promenaden eller träningspasset. 

Så varför inte uppmuntra lite extra genom att erbjuda träningskläder som profilkläder!

Något som ofta är en bra morot förutom snygga träningskläder är att känna att någon annan ser vad du gör eller att sätta i gång tävlingsinstinkten. 

Här kan ni som företag hjälpa till för att få i gång detta men det kan vara svårt att veta hur man ska göra förutom att erbjuda snygga profilkläder till träningen. 

Så här får ni lite tips för hur ni kan göra för att öka motivationen bland personalen till att röra på sig, visa att deras hälsa är viktig för er och samtidigt få exponering av er logga.

Anmäl er gemensamt till ett lopp

Ett sätt att öka motivationen till att träna är att få in det kollektiva tänket med att anmäla till ett gemensamt lopp. 

Det finns lopp för alla nivåer så även om en del på företaget inte kan springa så kanske de kan ta sig igenom gåendes.

Inför detta lopp kan ni ta fram tränings t-shirts med er logga på och kanske någon peppande text; exempelvis jag springer för XX. 

Förutom att peppa era anställda får ni här chansen att få exponering för er logga inför alla andra som är med i loppet och även alla som kommer för att titta på loppet. 

Utöver detta finns även en chans att era anställda väljer att använda sin t-shirt fler gånger än endast under loppet vilket ökar exponeringen än mer.

Stegtävling

Ett annat sätt att öka motivationen för rörelse kan vara att ha en gemensam stegtävling på jobbet. Det kan vara ett månadsmål men även ett stort årsmål om man önskar. 

Priserna kan vara träningskläder av fin kvalitet med er logga på eller så kan ni i stället ge alla någon form av träningsplagg vid starten för att ha på sig under sina promenader eller löprundor.

Kläder med logo – både för arbete och fritid

Arbetskläder syns ofta i form av t-shirts eller pikétröjor i en passande färg och med organisationens logotyp tryckt på höger bröst, men vi vet att profilkläder kan vara så mycket mer!

I vårt sortiment hittar ni mängder av sportkläder, slittåliga arbetskläder och fritidsplagg. 

Förutom organisationens vardag så kan kläder med tryck med fördel användas för att ge en särskild kampanj eller satsning en ordentlig kick-off, så att ingen kan missa era nya erbjudanden eller budskap.

Hög kvalité

Vi säljer endast marknadsledande varumärken så som Tee Jays, Clique, Cutter & Buck, Gildan med flera. 

Det är en självklarhet för oss att alltid erbjuda bra kvalité. 

På grund av våra stora inköp och lagerhållning på våra basprodukter kan vi trots den höga kvalitén hålla några av branschens lägsta priser.

Vår filosofi är enkel: att erbjuda bästa möjliga kvalité till lägst pris, våra kunder blir nöjda och lägger alla sina inköp hos oss. 

Istället för att hoppa runt till olika leverantörer från inköp till inköp kan ni med trygghet om att ni kommer bli bra servade och betalar ett lågt pris handla av oss under flera år framöver.

Det är ett koncept som per inköp kostar oss en slant, men som i långa loppet gynnar både oss och er som kund. 

Välkommen att testa oss nästa gång ni planerar ett inköp av profilkläder så får ni också se varför så många väljer att handla av oss år efter år!

Välj profilkläder som representerar ert företag väl

Era arbetskläder ska inspirera er personal och era kunder, satsa lite extra på plagg som stärker er personals självkänsla och representerar ert varumärke på ett bra sätt!

Ett proffsigt företags anställda kan inte gå i slappa plagg med dålig passform, då gör man inget bra intryck på sina kunder.

Detaljer som dåligt klädd personal avslöjar din organisation. 

Om ni inte ens kan ta er tid att klä er korrekt, hur ska ni då kunna hantera era kunder på ett bra sätt? 

Gör om och gör rätt, det är viktigt för er verksamhet!

Det behöver inte vara svårt eller extra dyrt att göra det bra. 

Ta hjälp av oss så tar vi tillsammans med er och era riktlinjer fram en kollektion som ni och era anställda kan vara stolta över att bära, då presterar man bäst!

Lång erfarenhet

Vår långa erfarenhet i branschen och stort kunnande om vad som passar er som kund i respektive nisch gör oss till ett bra bollplank när ni ska välja profilkläder som ska fungera maximalt för er!

När du handlar från tsreklam.se får du alltid en egen personlig säljare som hjälper dig med din beställning, hela vägen från utkast till färdig produkt. 

Digitala bildskisser och korrektur för ert godkännande ingår också utan någon extra kostnad.

Vi vill att ni ska känna er 100% trygga hos oss både när det gäller service, produktkvalité och pris!

Handla Profilkläder Online?

Det har aldrig varit lättare att handla kläder online än det är nu, ni får som kund detaljerade digitala skisser och om så önskas prover att kolla kvalité och storlek på innan order.

Allt för att ni på ett så smidigt sätt som möjligt ska kunna beställa produkter med tryck samtidigt som ni känner er 100% trygga på kvalitén.

Vi tror att branschen står inför ett skifte där en order kan skötas helt online, snabbt och enkelt, med en ännu nöjdare kund som resultat.

Ni slipper lägga restid på besök hos er leverantör, ni kan istället bara surfa in på vår stora webbshop. 

Ni får här ett gigantiskt sortiment att kolla igenom, direkt i er dator eller smartphone och kan på några knapptryck beställa vad ni än önskar!

Här kan ni välja och vraka passande profilkläder och enkelt ställa frågor via telefon eller email samt skicka in prisförfrågan, på endast några få minuter!

Vi kan med hjälp av våra stora webbshop hjälpa kunder inte enbart lokalt utan i hela Sverige. 

Vi har trogna kunder i städer så som Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Uppsala, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Jönköping, Lund med mera.

Extra smidigt att handla online blir det om ni bor långt ifrån tätorten, vi levererar efter beställning allt direkt till er, inga långa resor för att hämta varorna eller för att besöka er säljare. 

Vi sköter allt via internet, med några få e-postmeddelanden, redan idag!

Bygg ert varumärke från grunden, börja med kläderna!

Att bygga varumärke tar tid, en bra start är att ge era profilkläder en ordentlig ansiktslyftning och specialproducera en kollektion som följer er grafiska profil. 

Att skapa ett varumärke är en process som ibland tar flera år och ibland årtionden att få perfekt.

Man måste bygga sitt varumärke från grunden och se till att det och era värden genomsyrar allt som er organisation släpper ifrån sig. 

Från utformningen av era emailsignaturer till profilkläderna som er personal bär.