profilreklam

Profilreklam

Sveriges bästa sortiment av profilreklam!

Profilera ert företag genom snygga produkter och giveaways med er logo som ni kan dela ut till kunder och anställda.

Profilkläder

T&S Reklam – Din helhetsleverantör av profilreklam!

Stärk ert varumärke med hjälp av profilreklam i världsklass, vi har ett fantastiskt sortiment till de bästa priserna!

Profilreklam är ett fantastiskt medium för att sprida ert varumärke på, passar både små och stora företag och era inköp anpassas lätt efter er bransch, nisch, budget och tänkta mottagare. Profilreklam har visat sig vara en väldigt kostnadseffektiv form av promotion. Faktiskt mer effektiv än både TV-reklam, Magasin och nyhetstidningsreklam sätt till kostnad per exponering.

Storsäljare Profilplagg

Storsäljare Produkter

Profilreklam för alla!

Handla profilreklam till Sveriges bästa priser redan idag! Hitta era favoriter i vårt stora sortiment, allt i hög kvalité och till snabb leverans. Välj produkter som passar era mottagare, vare sig det är kunder eller anställda, och eran bransch och nisch perfekt så får ni ut maximalt av er profilreklam. Vi har allt från de stora klassikerna så som t-shirts, tygpåsar, muggar med mera med tryck. Skapa en hel kollektion med profilreklam att dela ut och stärk banden till era kunder och anställda redan idag!

Funkar profilreklam? Ja! Det är bevisat i undersökningar att profilreklam är mer kostnadseffektivt än till exempel TV-reklam sätt till kostnad per exponering. Perfekt för alla företag som inte är stora nog att handla dyra tv och tidningsannonser! Bygg i liten skala kring era kärnkunder och få ut väldigt mycket mer av er pr budget!

Behöver ni specialproducerad helt unik profilreklam? Inga problem, vi har under många är hjälpt företag med deras egna specialproducerade profilprodukter, vi hjälper till med allt ifrån design till produktion i Asien och även distribution vid behov. Vi kan till exempel skapa er egna webbshop som era anställda kan beställa era färdiga sortiment av profilreklam via. Vi sköter både lagerhållning och distributionen helt så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet!

profilreklam