profilreklam

Profilreklam

Sveriges bästa sortiment av profilreklam!

Profilera ert företag genom snygga produkter och giveaways med er logo som ni kan dela ut till kunder och anställda.

Profilkläder

T&S Reklam – Din helhetsleverantör av profilreklam!

Stärk ert varumärke med hjälp av profilreklam i världsklass, vi har ett fantastiskt sortiment till de bästa priserna!

Profilreklam är ett fantastiskt medium för att sprida ert varumärke på, passar både små och stora företag och era inköp anpassas lätt efter er bransch, nisch, budget och tänkta mottagare. Profilreklam har visat sig vara en väldigt kostnadseffektiv form av promotion. Faktiskt mer effektiv än både TV-reklam, Magasin och nyhetstidningsreklam sätt till kostnad per exponering.

Storsäljare Profilplagg

Storsäljare Produkter

Profilreklam för alla!

Handla profilreklam till Sveriges bästa priser redan idag – Hitta era favoriter i vårt stora sortiment, allt i hög kvalité och till snabb leverans. Välj produkter som passar era mottagare, vare sig det är kunder eller anställda, och er bransch och nisch perfekt så får ni ut maximalt av er profilreklam. Vi har allt från de stora klassikerna så som t-shirts, tygpåsar, muggar med mera med tryck. Skapa en hel kollektion med profilreklam att dela ut och stärk banden till era kunder och anställda redan idag!

Funkar profilreklam? Självklart, det är bevisat i undersökningar att profilreklam till och med är mer kostnadseffektivt än till exempel TV-reklam sätt till kostnad per exponering. Perfekt för alla företag som inte är stora nog att handla dyra tv och tidningsannonser! Bygg i liten skala kring era kärnkunder och få ut väldigt mycket mer av er pr budget genom profilreklam. Funkar även perfekt för de större företag som vill förankra sin TV, radio och digitala annonsering i verkligheten. Gör det med en profilreklam produkt och skapa ett ännu starkare intryck hos mottagarna!

En gåva till era mottagare är ett utmärkt sätt att bygga starkare relationer till en låg kostnad. En gåva ger till skillnad från till exempel en exponering i en TV reklam en emotionell effekt hos mottagaren. I dagens samhälle handlar allt om relationer, har ni lyckats bygga starkare relationer till era kunder än era konkurrenter så är det er de kommer handla av när det är dags nästa gång. Så ta era relationer ett steg längre med profilreklam och avgör kampen om era kunder redan idag!

Att välja rätt produkter är inte svårt, men får samtidigt inte göras slarvigt, så slösar ni på potentiell extra exponering. Tänk er in i era mottagares vardag, vad kan ni hjälpa dem med genom att ge dem en produkt? Att lösa vardagliga problem är en bra väg att gå, då vet ni att produkten kommer till användning och är i mottagarens ägo under lång tid. Ni kan även göra smalare kampanjer där ni delar ut profilreklam mer riktade mot er bransch och egna nisch. Då kan ni få en ökad effekt hos mottagarna som känner sig mer utvalda och uppskattade med en genomtänkt gåva.

Behöver ni specialproducerad helt unik profilreklam? Inga problem, vi har under många är hjälpt företag med deras egna specialproducerade profilprodukter, vi hjälper till med allt ifrån design till produktion i Asien och även distribution vid behov. Vi kan till exempel skapa er egna webbshop som era anställda kan beställa era färdiga sortiment av profilreklam via. Vi sköter både lagerhållning och distributionen helt så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet!

profilreklam