Profilreklam

Profilreklam med tryck

Profilkläder

Profilreklam är ett fenomenalt sätt att skapa ett närmare band till er personal och era kunder utan att det behöver kosta allt för mycket eller ta någon tid. Investera i bra och prisvärda produkter som ni vet går hem hos era tänkta mottagare så har ni ett vinnande koncept!

profilkläder

Profilreklam för alla!

Handla profilreklam till Sveriges bästa priser redan idag – Hitta era favoriter i vårt stora sortiment, allt i hög kvalité och till snabb leverans. Välj produkter som passar era mottagare, vare sig det är kunder eller anställda, och er bransch och nisch perfekt så får ni ut maximalt av er profilreklam. Vi har allt från de stora klassikerna så som t-shirts, tygpåsar, muggar med mera med tryck. Skapa en hel kollektion med profilreklam att dela ut och stärk banden till era kunder och anställda redan idag!

Våra kunder tycker till:

Funkar profilreklam?

Självklart, det är bevisat i undersökningar att profilreklam till och med är mer kostnadseffektivt än till exempel TV-reklam sätt till kostnad per exponering. Perfekt för alla företag som inte är stora nog att handla dyra tv och tidningsannonser! Bygg i liten skala kring era kärnkunder och få ut väldigt mycket mer av er pr budget genom profilreklam. Funkar även perfekt för de större företag som vill förankra sin TV, radio och digitala annonsering i verkligheten. Gör det med en profilreklam produkt och skapa ett ännu starkare intryck hos mottagarna!

Profilreklam – stärk banden till personal och kunder!

En gåva till era mottagare är ett utmärkt sätt att bygga starkare relationer till en låg kostnad. En gåva ger till skillnad från till exempel en exponering i en TV reklam en emotionell effekt hos mottagaren. I dagens samhälle handlar allt om relationer, har ni lyckats bygga starkare relationer till era kunder än era konkurrenter så är det er de kommer handla av när det är dags nästa gång. Så ta era relationer ett steg längre med profilreklam och avgör kampen om era kunder redan idag!

Att välja rätt produkter är inte svårt, men får samtidigt inte göras slarvigt, så slösar ni på potentiell extra exponering. Tänk er in i era mottagares vardag, vad kan ni hjälpa dem med genom att ge dem en produkt? Att lösa vardagliga problem är en bra väg att gå, då vet ni att produkten kommer till användning och är i mottagarens ägo under lång tid. Ni kan även göra smalare kampanjer där ni delar ut profilreklam mer riktade mot er bransch och egna nisch. Då kan ni få en ökad effekt hos mottagarna som känner sig mer utvalda och uppskattade med en genomtänkt gåva.

Behöver ni specialproducerad helt unik profilreklam? Inga problem, vi har under många är hjälpt företag med deras egna specialproducerade profilprodukter, vi hjälper till med allt ifrån design till produktion i Asien och även distribution vid behov. Vi kan till exempel skapa er egna webbshop som era anställda kan beställa era färdiga sortiment av profilreklam via. Vi sköter både lagerhållning och distributionen helt så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet!

Profilreklam med tryck – Stärk ert varumärke!

Handla ut vårt gigantiska sortiment av profilreklam redan idag – Vi har lägst pris i Sverige och snabbast leverans på marknaden!

Hos oss hittar du de största favoriterna inom profilreklam såsom tygpåse, muggar, pennor och nyckelband. Alltid i stor variation och till bästa pris. Vi ordnar en hel del unika lösningar – sök efter produkten du söker, kolla igenom vårt sortiment i menyn eller kontakta oss direkt för att få tips om en passande produkt i er prisklass. Sök med vår enkla och smida sökfunktion skriv in önskad produkt, klicka in färg samt prisklass så får ni upp alla alternativ som passar ert unika behov bra!

Profilreklam är ett utmärkt sätt att stärka både ert varumärke och få en starkare gruppkänsla. För om du trodde att profilreklam bara var bra för utskick så trodde du fel! Genom att placera ert tryck på era egna produkter – pennor, kaffemuggar, arbetskläder, anteckningsblock m.m. skapar ni en starkare gruppkänsla inom er organisation. Oavsett om ni är en förening, ett företag eller bara en löst sammansatt grupp skulle ni åtnjuta många fördelar av att använda profilreklam.

En röd tråd genom er profilreklam

Ni vill antagligen ha profilreklam på många delar av organisationen som möjligt. Många av våra kunder skapar en liten serie med alla produkter som era organisation använder till vardag. Med ett gemensamt utseende på era produkter & kläder skapar ni en röd tråd som syns tydligt igenom hela er verksamhet. Er organisation blir igenkännbar och något man kommer ihåg. Profilreklam, till skillnad från traditionell reklam ger även en positiv känsla. Medans vanlig reklam mest är i vägen ses profilreklam ofta som en trevlig liten gåva som kan användas för att göra vardagen lite lättare.

Ifall ni inte ska dela ut produkterna till era egna anställda eller medlemmar så ska ni först och främst tänka på er målgrupp – vilka är dom, hur lever dom och vilka problem har dom? Den bästa produkten är den som gör lite reklam och samtidigt löser ett litet vardagsproblem. Detta garanterar att mottagarna använder produkten och får en positiv känsla kring ert företag.

Som tidigare nämnt har våra storsäljare under lång tid varit tågpåsar, pennor, muggar och nyckelband. Om det är första gången du använder dig att profilreklam kan du använda några dessa produkter. Dessa produkter har blivit storsäljare av en anledning. Detta är saker som dom flesta vill ha och använder. Tågpåsar, pennor, muggar och nyckelband fungerar även bra som profilprodukter eftersom de är relativt offentliga produkter. Det är produkter som folk märker av och kanske startar en diskussion kring.

Sveriges bästa priser på profilreklam

Bland dessa storsäljare har vi dessutom prispressat lite extra så att vi kan erbjuda några av marknadens och Sveriges bästa priser. Vill ni göra en säker första investering i profilprodukter får ni gärna beställa ett litet sortiment av dessa produkter. Se vilket intresse som finns och prova på att dela ut dom när ni är på olika evenemang eller till kunder som besöker er. Vi ser fram emot att höra från er hur det gick med ert provdopp i vårt sortiment!  Just våra storsäljare har vi i många varianter i hög kvalité. Sätt er mest använda färg på hela produkten, placera er logotyp & budskap så har ni en perfekt gåva till kunder och anställda.

Du kan såklart även ringa en av våra säljare och berätta om din verksamhet så kan vi ge några personliga rekommendation på produkter som vi tror passar er. En vanlig metod för att välja profilprodukter är annars att helt enkelt välja en kategori på hemsidan och gå igenom den. Många produkter vet man inte att man vill ha förens man ser den.

Tusentals produkter inom profilreklam

Som om det inte vore nog har vi tillgång till ytterligare produkter som av div. skäl inte ligger uppe på hemsidan samt kan specialproducera vissa produkter. Med andra ord: kan du drömma om en profilprodukt kan vi antagligen ta fram den.

För stora & återkommande behov kan vi även skapa en helt egen webbshop fylld med era egna profilprodukter som era anställda, medlemmar eller fans kan beställa ifrån. Genom en webbshop minimerar ni behovet av lagerhållning och så slipper ni distribuera produkterna själva. Om du representerar en organisation som regelbundet behöver nya produkter är detta den naturliga lösningen!

Ett personligt samarbete – rätt sätt att hitta er perfekta profilreklam!

Att ta fram rätt sorts profilreklam är en utmaning – lått oss hjälpa er!

Vi har lång erfarenhet av profilreklam och vi kan hjälpa er att ta fram den perfekta produkten för er och era mottagare, vare sig dessa är kunder eller anställda, en långsiktigt satsning eller en fokuserad kampanj. Vi har kunskapen och kompetensen, så kontakta oss redan idag! Låt oss genom diskussion ta fram förslag som ni får ta ställning till.

profilreklam