Profilreklam

Profilreklam med tryck

Profilreklam är ett fenomenalt sätt att skapa ett närmare band till er personal och era kunder utan att det behöver kosta allt för mycket eller ta någon tid. Investera i bra och prisvärda produkter som ni vet går hem hos era tänkta mottagare så har ni ett vinnande koncept!

profilkläder

Profilreklam för alla!

Handla profilreklam till Sveriges bästa priser redan idag – Hitta era favoriter i vårt stora sortiment, allt i hög kvalité och till snabb leverans. Välj produkter som passar era mottagare, vare sig det är kunder eller anställda, och er bransch och nisch perfekt så får ni ut maximalt av er profilreklam. Vi har allt från de stora klassikerna så som t-shirts, tygpåsar, muggar med mera med tryck. Skapa en hel kollektion med profilreklam att dela ut och stärk banden till era kunder och anställda redan idag!

Våra kunder tycker till:

Funkar profilreklam?

Självklart, det är bevisat i undersökningar att profilreklam till och med är mer kostnadseffektivt än till exempel TV-reklam sätt till kostnad per exponering. Perfekt för alla företag som inte är stora nog att handla dyra tv och tidningsannonser! Bygg i liten skala kring era kärnkunder och få ut väldigt mycket mer av er pr budget genom profilreklam. Funkar även perfekt för de större företag som vill förankra sin TV, radio och digitala annonsering i verkligheten. Gör det med en profilreklam produkt och skapa ett ännu starkare intryck hos mottagarna!

Profilreklam – stärk banden till personal och kunder!

En gåva till era mottagare är ett utmärkt sätt att bygga starkare relationer till en låg kostnad. En gåva ger till skillnad från till exempel en exponering i en TV reklam en emotionell effekt hos mottagaren. I dagens samhälle handlar allt om relationer. Har ni lyckats bygga starkare relationer till era kunder än era konkurrenter så är det er de kommer handla av när det är dags nästa gång.

Så ta era relationer ett steg längre med profilreklam och avgör kampen om era kunder redan idag!

Välj produkt med omsorg

Att välja rätt produkter är inte svårt, men får samtidigt inte göras slarvigt. Då slösar ni på potentiell extra exponering. Tänk er in i era mottagares vardag, vad kan ni hjälpa dem med genom att ge dem en produkt? Att lösa vardagliga problem är en bra väg att gå. Då vet ni att produkten kommer till användning och är i mottagarens ägo under lång tid.

Ni kan även göra smalare kampanjer där ni delar ut profilreklam mer riktade mot er bransch och egna nisch. Då kan ni få en ökad effekt hos mottagarna som känner sig mera utvalda och uppskattade med en genomtänkt gåva.

Specialproducerad profilreklam?

Behöver ni specialproducerad helt unik profilreklam? Inga problem, vi har under många är hjälpt företag med deras egna specialproducerade profilprodukter. Vi hjälper till med allt ifrån design till produktion i Asien och även lagerhållning och distribution vid behov. Vi kan till exempel skapa er egen webbshop som era anställda kan beställa era färdiga sortiment av profilreklam via. Vi sköter både lagerhållning och distributionen helt så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet!

Handla ut vårt gigantiska sortiment av profilreklam redan idag – Vi har lägst pris i Sverige och snabbast leverans på marknaden!

Profilreklam med tryck – Stärk ert varumärke!

Hos oss hittar du de största favoriterna inom profilreklam såsom tygpåse, muggar, pennor och nyckelband. Alltid i stor variation och till bästa pris. Vi ordnar en hel del unika lösningar. Sök efter produkter och kolla igenom vårt sortiment i menyn. Eller kontakta oss direkt för att få tips om en passande produkt i er prisklass. Sök med vår enkla och smida sökfunktion skriv in önskad produkt, klicka in färg samt prisklass så får ni upp alla alternativ som passar ert unika behov bra!

Profilreklam är ett utmärkt sätt att stärka både ert varumärke och få en starkare gruppkänsla. För om du trodde att profilreklam bara var bra för utskick så trodde du fel! Genom att placera ert tryck på era egna produkter – pennor, kaffemuggar, arbetskläder, anteckningsblock med mera skapar ni en starkare gruppkänsla inom er organisation. Oavsett om ni är en förening eller ett företag skulle ni åtnjuta många fördelar av att använda profilreklam.

En röd tråd genom er profilreklam

Ni vill antagligen ha profilreklam på många delar av organisationen som möjligt. Många av våra kunder skapar en liten serie med alla produkter som era organisation använder till vardag. Med ett gemensamt utseende på era produkter och kläder skapar ni en röd tråd som syns tydligt igenom hela er verksamhet. Er organisation blir igenkännbar och något man kommer ihåg.

Profilreklam, till skillnad från traditionell reklam skapar även en positiv känsla. Medans vanlig reklam mest är i vägen ses profilreklam ofta som en trevlig liten gåva som kan användas för att göra vardagen lite lättare.

Välj produkt efter er tänkta målgrupp

Er målgrupp – vilka är dom, hur lever dom och vilka problem har dom? Den bästa produkten är den som löser ett vardagsproblem hos mottagaren. Detta garanterar att mottagarna använder produkten och får en positiv känsla kring ert företag.

Som tidigare nämnt har våra storsäljare under lång tid varit tågpåsar, pennor, muggar och nyckelband. Om det är första gången du använder dig att profilreklam kan du använda några dessa produkter. Dessa produkter har blivit storsäljare av en anledning.

Detta är saker som dom flesta vill ha och använder. Tågpåsar, pennor, muggar och nyckelband fungerar även bra som profilprodukter eftersom de är relativt offentliga produkter. Det är produkter som folk märker av och kanske startar en diskussion kring.

Sveriges bästa priser på profilreklam

Bland dessa storsäljare har vi dessutom prispressat lite extra så att vi kan erbjuda några av marknadens och Sveriges bästa priser. Vill ni göra en säker första investering i profilprodukter får ni gärna beställa ett litet sortiment av dessa produkter. Se vilket intresse som finns och prova på att dela ut dom när ni är på olika evenemang eller till kunder som besöker er.

Vi ser fram emot att höra från er hur det gick med ert provdopp i vårt sortiment!  Just våra storsäljare har vi i många varianter i hög kvalité. Sätt er mest använda färg på hela produkten, placera er logotyp och budskap så har ni en perfekt gåva till kunder och anställda.

Du kan såklart även ringa en av våra säljare och berätta om din verksamhet så kan vi ge några personliga rekommendation på produkter som vi tror passar er. En vanlig metod för att välja profilprodukter är annars att helt enkelt välja en kategori på hemsidan och gå igenom den. Många produkter vet man inte att man vill ha förens man ser den.

Tusentals produkter inom profilreklam

Som om det inte vore nog har vi tillgång till ytterligare produkter som av div. skäl inte ligger uppe på hemsidan samt kan specialproducera vissa produkter. Med andra ord: kan du drömma om en profilprodukt kan vi antagligen ta fram den.

För stora & återkommande behov kan vi även skapa en helt egen webbshop fylld med era egna profilprodukter som era anställda, medlemmar eller fans kan beställa ifrån. Genom en webbshop minimerar ni behovet av lagerhållning och så slipper ni distribuera produkterna själva. Om du representerar en organisation som regelbundet behöver nya produkter är detta den naturliga lösningen!

Ett personligt samarbete – rätt sätt att hitta er perfekta profilreklam!

Vi har lång erfarenhet av profilreklam och vi kan hjälpa er att ta fram den perfekta produkten för er och era mottagare, vare sig dessa är kunder eller anställda, en långsiktigt satsning eller en fokuserad kampanj. Vi har kunskapen och kompetensen, så kontakta oss redan idag! Låt oss genom diskussion ta fram förslag som ni får ta ställning till.

Profilreklam är sällan tänkt som marknadsföring, men det är egentligen där det börjar. Innan man kan nå utåt så måste man säkra hemmafronten, och det gör man bäst med profilreklam.

Profilreklam att dela ut internt eller externt?

Profilreklam kan delas upp i två stora kategorier: För internt bruk och externt bruk. Internt bruk innebär oftast kontorsmaterial och allt annat som man använda under arbetsdagen.

Populära produkter inom denna kategori inkluderar t-shirts, pikétröjor, muggar och pennor. Ifall detta är första gången ni investerar i profilreklam så är det här ni bör börja.

Den andra stora kategorin är externt bruk (giveaways). Detta kan vara en sommargåva till personalen, en termos som säljs på föreningens webbshop eller en keps som delas ut på en sommarmässa! Helt enkelt allt som är tänkt att lämna arbetsplatsen.

Dela ut profilreklam till er egen personal

Men innan ni börjar dela ut gåvor och gör reklam för er själva. Så bör ni se till att er personal och arbetsmiljö förmedlar ert varumärke. Inte minst för att en kund ska känna sig säker i att dom kommit rätt. Men även för att det inger en viss trygghet.

Dessutom så känns det alltid bättre att ta emot profilreklam om personen som delar ut gåvorna själv använder samma produkt. Med undantag för de allra minsta småföretagarna så är vi som konsumenter mycket vana vid att alla verksamheter har egen profilreklam att dela ut.

Även ideella verksamheter och sportföreningar kan dra många fördelar av profilreklam med tryck. Likt företag så känner man sig trygg och säker, i synnerhet om de flesta i er ”bransch” inte har produkter med eget tryck!

Ingen firma är för liten för profilreklam

Om ni exempelvis är en av dessa ensamföretagare där ytterst få konkurrenter har egen profilreklam så finns det desto större skäl att investera i det! Hur mycket skulle era kunder uppskatta om exempelvis alla som handlar över en viss summa får en liten gåva?

Förutom stora kunder så skulle detta vara en utmärkt liten gåva till återkommande kunder. Ett sätt att stärka er relation och se till att dom har ytterligare en anledning till att handla hos dig!

Har ni inte en färdig logo? Vi ordnar.

Om ni inte har en logotyp så räcker det oftast med att skriva er verksamhets namn i stora feta bokstäver. Det brukar blir riktigt snyggt som logo-tryck. Ifall detta är första gången ni beställer profilreklam så kan vi göra en tryckfärdig PDF-fil åt er. Detta blir mycket användbart till nästa gång ni ska beställa något med tryck.

Oavsett om ni beställer arbetskläder eller trycksaker till verksamheten så blir det lättare om ni har rätt filformat redo. Ni garanterar även att allting ser likadant ut, och att logo ser likadan ut överallt.

Vad är det då som gör profilreklam så mycket bättre än andra typer av reklam och marknadsföring? Först och främst gäller det att profilreklam är en investering. När ni köper in och delat ut en produkt med ert tryck på sig så finns själva produkten kvar i deras ägo och används om och om igen. Detta må låta självklart, men jämför detta med andra typer av reklam.

En annons i tv, tidning eller internet finns inte kvar om ni bara betalar för den en gång, utan det kräver regelbundna betalningar. Om ni betalar för annonser på googleär det endast en tillfällig exponering, och i synnerhet reklam på internet blir bara dyrare och dyrare. Jämför då detta med en isskrapa som utan problem kan stanna i en bil under flera år eller t.o.m. årtionden och användas om och om igen. Då är det inte svårt att avgöra vart man får mest värde för pengarna!

Välj en vardagsprodukt som används

Profilreklam är ofta vardagsprodukter, och det finns en god anledning till det. En enkelt produkt som gör vardagen lite lättare har god chans exponera ert varumärke varje dag. Även om era mottagare uppskattar en lyxig gåva är det inte säkert att den gåvan används varje dag. Profilprodukter som en vattenflaska, ryggsäck eller powerbank är dessutom en mer välkommen gåva. Om du tänker efter så finns det inte mycket reklam som du har någon positiv relation till.

Profilreklam kommer däremot ofta i form av gåvor, som era mottagare kan välja om dom vill ta emot. Reklam är oftast i vägen och stör, men inte så med dessa produkter. För att undvika att er profilreklam känns som vilken annan reklam som helst kan det dock vara värt att tänka på tryckstorleken. Än i dag så finns det många som får upp bilden av en billig t-shirt med ett alldeles för stort tryck som bara får en att känna sig som en stor sellout.

Syftet med profilreklam bör inte vara att få mottagarna att agera som stora affischer, utan snarare att arbeta långsiktigt och bygga en relation till dem. Ifall man ser er logotyp lite här och där, och exponeras för den regelbundet är chansen stor att man kommer ihåg er. Vilket kan leda till att nästa gång man behöver något som ni erbjuder är ni dom första man kontakter istället för era konkurrenter.

Det må låta lite lurigt, men den bästa reklamen arbetar långsiktigt. Genom att dela ut profilreklam exponerar ni er målgrupp för ert varumärke sakta men säkert, vilket leder till att dom omedvetet börjar ha er i tankarna. Kanske glömmer dom t.o.m. bort vilka ni är men kommer ihåg logotypen, och så en dag googlar dom er eftersom dom undrar vilka ni är.

profilreklam