Lord Nelson

Klassiska produkter inom bädd, bad samt kök av varumärket Lord Nelson.

Visar 1–20 av 26 resultat

 • Kompakt Paraply 102 cm

  Litet hopfällbart paraply. Detta paraply kan fällas ihop så det tar minimalt med utrymme i handväskan, ryggsäcken eller liknande. Automatisk uppfällning.

  Det ursprungliga priset var: 169.00 kr.Det nuvarande priset är: 138.00 kr.
 • Klassiskt Paraply 112 cm

  112 cm Paraply. Ett klassiska paraply med böjt handtag och skaft i glasfiber. Automatisk uppfällning.

  137.00 kr
 • Golfparaply 130 cm

  Stort och praktiskt golfparaply. Ett paraply för Golfaren som spelar oavsett väderlek! Detta paraply är rejält och gediget med en spetsig topp så att den kan köras ned i gräset. Användbart om det blåser lite på golfbanan eftersom du då kan köra ner paraplyet i gräset och slå obehindrat utan att behöva oroa dig för att paraplyet flyger iväg.

  Det ursprungliga priset var: 209.00 kr.Det nuvarande priset är: 169.00 kr.
 • Strandväska med matta

  Väska med dragkedja, matta fästes på sidan. En strandväska perfekt för fika eller allt som behövs för en lat dag på stranden. 2 rejäla handtag och väskan stängs med en dragkedja. Den lilla matten kan lätt rullas ihop och fästas på sidan av väskan.

  137.00 kr
 • Vikbar Korg

  Praktisk picknickkorg. Picknickkorg i bomullscanvas. Stort handtag och en liten ficka med dragkedja på sidan. Hopvikbar.

  270.00 kr
 • Stålflaska 45 cl

  Stålflaska med hemligt utrymme i botten. Denna stålflaska/termos håller din dryck kall eller varm. Det som får denna flaska att stå ut är dess botten som kan skruvas av för att fyllas med exempelvis is så att drycken är kall ännu längre. Dess lilla ögla gör att flaskan kan fästas i annan campingutrustning eller hängas upp på en krok i omklädningsrummet. OBS! Fyll inte denna flaska med kolsyrad dryck.

  Det ursprungliga priset var: 175.00 kr.Det nuvarande priset är: 144.00 kr.
 • Vattenflaska med Sugrör 700 ml

  Vattenflaska med handtag och sugrör. Praktisk vattenflaska i slitstark hårdplast. Handtaget gör flaskan lätt att ha med överallt medans sugröret gör att användaren kan dricka vatten samtidigt som dom springer eller liknande.

  Det ursprungliga priset var: 89.00 kr.Det nuvarande priset är: 72.00 kr.
 • Vattenflaska 80 cl

  Stor vattenflaska i hårdplast. Färgglad vattenflaska i Tritanplast med praktisk ögla som gör det lätt att hålla i flaskan eller hänga upp den på en krok. Att flaskan är transparent gör tryckta logotyper väldigt synliga. OBS! Använd inte denna flaska för kolsyrade drycker. Finns även i 35 cl storlek.

  Det ursprungliga priset var: 69.00 kr.Det nuvarande priset är: 64.00 kr.
 • Vattenflaska 350 ml

  Transparent vattenflaska med ögla/handtag. En liten och praktisk vattenflaska i Tritanplast. Dess ögla som gör det lätt att hålla i flaskan eller hänga upp den på en krok. Att flaskan är transparent gör tryckta logotyper väldigt synliga. OBS! Använd inte denna flaska för kolsyrade drycker.

  Finns även i 60 ml storlek.

  48.00 kr
 • Vattenflaska 60 cl

  Transparent vattenflaska med ögla/handtag. Vattenflaska i Tritanplast med praktisk ögla som gör det lätt att hålla i flaskan eller hänga upp den på en krok. Att flaskan är transparent gör tryckta logotyper väldigt synliga. OBS! Använd inte denna flaska för kolsyrade drycker.

  Finns även i 35 cl storlek.

  Det ursprungliga priset var: 59.00 kr.Det nuvarande priset är: 49.00 kr.
 • Lunchbag Jute

  Jutepåse, perfekt för matlådan eller vardagshandel. En lunchpåse i jute med en insida i plast. Korta men tjocka och rejäla handtag.

  Det ursprungliga priset var: 75.00 kr.Det nuvarande priset är: 53.00 kr.
 • Shoppingbag med Kylfack

  Shoppingpåse med kylfack som passar i kundvagnen. En smart påse som gör att du slipper först lasta varor i kundvagnen och sedan lasta över dom i andra påsar när du exempelvis veckohandlar mat. Denna påse är lätta att placera inuti kundvagnen och hålls öppna hela tiden. Väldigt praktiska ifall ni självscannar. Det separata kylfacket gör ser till att inget smälter på vägen hem och gör det lättare att packa upp hemma eftersom allt som ska in i kylen eller frysen är på samma plats. Kylfacket fäst i den större påsen med kardborre.

  Det ursprungliga priset var: 179.00 kr.Det nuvarande priset är: 144.00 kr.
 • Shoppingbag

  Shoppingpåse som passar i kundvagnen. En smart påse som gör att du slipper först lasta varor i kundvagnen och sedan lasta över dom i andra påsar när du exempelvis veckohandlar mat. Denna påse är lätta att placera inuti kundvagnen och hålls öppna hela tiden. Väldigt praktiska ifall ni självscannar. Att påsen finns i olika färger är praktiskt, eftersom ni kan lägga kyl & frysvaror i en svart påse och torrvaror i en blå påse exempelvis. Detta gör det lättare att packa upp hemma.

  77.00 kr
 • Badlakan Vändbar

  Snygga badlakan i glada färger. Spännande badlakan där sidorna har olika färger. Snygga kontraster och riktigt härliga färger. Ena sidan är dessutom velour och den andra i öglefrotté.

  Det ursprungliga priset var: 399.00 kr.Det nuvarande priset är: 330.00 kr.
 • Frottéset Kungshamn 550g Fair Trade

  Lyxigt set med 2 handdukar och 2 badlakan. Presentkartong med 2st 50*70cm handdukar och 2st 70*130cm duschbadlakan. Alla gjorda i fair trade bomull, finns i många olika färger. Eftersom dom levereras i en presentförpackning så är dom klara att ge bort som present, ni behöver inte slå in dom.

  Det ursprungliga priset var: 710.00 kr.Det nuvarande priset är: 599.00 kr.
 • Kurirväska

  Praktisk väska med flera utrymmen och lång bärrem. Axelväska med datorfack, två sidofickor samt ett handtag. Justerbar axelrem.

  Det ursprungliga priset var: 600.00 kr.Det nuvarande priset är: 469.00 kr.
 • Frottérock

  Mysig badrock med ekologisk certifiering

  Det ursprungliga priset var: 799.00 kr.Det nuvarande priset är: 680.00 kr.
 • Filékniv Fisk

  Fiskkniv med bekvämt handtag i pakkaträ

  164.00 kr
 • Brandfilt

  Platt brandfilt för köket, lätt att förvara och använda. De flesta har nog ingen brandfilt hemma, genom att dela ut denna gåva kan ni ändra på det. Denna brandfilt är lagom stor och får plats i de flesta kök och hem. Instruktioner är tryckta på ena sidan. Uppfyller kraven för Svensk standard på brandfiltar (SS-EN 1869).

  159.00 kr
 • Lord Nelson Termosmugg 350 ml

  Praktisk termosmugg med stålvägg och låsbart plastlock. En D-ring gör den lätt att hänga i en karbinhake. Efter 6 timmar har en varm drycks temperatur minskat med endast ca 30%!

  Det ursprungliga priset var: 154.00 kr.Det nuvarande priset är: 129.00 kr.