Orrefors

Orrefors producerar sedan 1898 bruksglas och konstglas i kristall. På glasbruket i Småland arbetar skickliga hantverkare tillsammans med några av Sveriges främsta formgivare med att utveckla design, hantverk och nya tekniker.

Orrefors produkter kännetecknas av tidlös skandinavisk elegans, nyskapande formgivning och ett genuint hantverk. Nya kollektioner med serieproducerat bruksglas och konstglas i begränsad upplaga presenteras regelbundet av Orrefors.

Visar alla 14 resultat

 • Kockkniv Premium

  Kökskniv i mycket hög kvalitet. En högkvalitativ kökskniv gjord av premium svenskt stål och designad av Jon Eliason. Stålet har en ovanligt hög kolhalt vilket ger kniven ett motstånd mot korrasion och en mycket hög slitstyrka. Detta stål används ofta för jakt och fiske, skridskor och borrar. Med andra ord är det nästan för bra för att användas i en kökskniv! Knivens tyngd gör att den sitter stabilt i handen och gör dig redo för stora verk i köket. En perfekt gåva!

  680.00 kr
 • Termos

  Ståltermos som finns i 2 storlekar. Snygg termos från orrefors hunting. Håller din dryck varm eller kall under hela dagen och den är kompakt så att den lätt får plats i ryggsäcken.

  255.00 kr
 • Kedjesåg

  Minimalistisk men effektiv såg. En effektiv liten såg som tar liten plats. Sågar igenom stockar och smala träd snabbt. Levereras i nylonfodral samt presentförpackning.

  289.00 kr
 • Multiverktyg

  Multiverktyg med 10 små verktyg. Är det en yxa? Är det en hammare? Nej det är ett multiverktyg! Med detta verktyg kan du laga bilen, hugga ved eller spika. Detta är ett verktyg som är bra att ha i bilen eller ryggsäcken, eftersom den hjälper till i många vanliga situationer inte bara nödsituationer. Utöver hammare och yxa har verktyget en tång, avbitare, knivar, nagelfil, 2 plattmejslar, 1 kryssmejsel, och till sist en burköppnare. Levereras i en presentkartong med en canvaspåse.

  289.00 kr
 • Köttknivar 4-pack

  4 stek/grillknivar. Gåva med 4 grillknivar i en kartongförpackning. Med dessa knivar kan du skära dig igenom alla köttbitar, oavsett om den är mör eller seg.

  544.00 kr
 • Meatflipper 2-pack

  2 flippers för att vända på saker på grillen. Pack med 2 ”fippers” i olika storlekar. Dess långa handtag gör att du inte bränner dig och når långt in på grillen. Fungerar utmärkt för att vända på kött, kyckling och grönsaker.

  187.00 kr
 • Termosflaska 750 ml

  Termosflaska i rostfritt stål. Vakuumisolerad termosflaska av rostfritt stål med dubbla väggar där innerväggen är pläterad med koppar för bästa värmehållningsförmåga.

  299.00 kr
 • Orrefors Ihopvikbar Stekpanna

  Finurlig stekpanna för friluftslivet.

  Fritt antal produkter, behöver inte följa staplingen i prisexemplet ovan.

  Leveranstid 1-4 dagar. Kontakta oss för expressleverans.

   

  Ibland kan det vara skönt att slippa laga allt i en liten gryta när man tältar! Med denna ihopvikbara stekpanna kan ni steka utan att stekpannan tar alltför mycket plats i packningen. Levereras med en praktisk påse som även hindrar stekpannan från att fastna i resten av packningen. Ihåligt handtag vilket dels minskar vikten men även är praktiskt då det blir lätt att trä en pinne in och därmed ”förlänga” handtaget.

  391.00 kr
 • Orrefors Grillvantar

  Ett par med rejäla grillhandskar i skinn. 2 stora grillvantar som inger en härlig och genuin känsla. Med dessa kan era mottagare grilla säkert och behöver inte oroa sig så mycket var dom har händerna under grillning. Endast handtvätt.

  313.00 kr
 • Grillspett 2-pack

  2 högkvalitativa grillspett i rostfritt stål. Se till att era mottagare slipper använda vassa träpinnar som spett genom uppgradera till detta kit från Orrefors hunting. Dessa spett är lätt att ”rensa” eftersom en del av handtaget kan flyttas och putta av rester.

  206.00 kr
 • Jon Eliasson Gratängset 2-pack

  2 stycken gratängformar i samma storlek. Alla kök behöver väl keramikformar i hög kvalitet? Med detta kit får era mottagare 2 lagom stora gratängformar som passar i alla ugnar. I Stora ugnar kan två placeras på samma nivå (bredvid varandra) och eftersom dom är stapelbara blir förvaringen lätt. Tål maskindisk. En bra gåva året runt, men synnerhet kring jul.

  699.00 kr
 • Orrefors Pizza Kit

  1 bak/pizzasten och 1 finurlig pizzaspade. En baksten och stor spade, mer behövs inte för att få till en riktigt bra pizza hemma. Spaden är särskild gjord för att lätt ta ut pizzor från ugnen, men gör även all annan bakning lättare. Spaden är hopfällbar så att den inte tar alltför stor plats i köket. Levereras i en enkel pappkartong.

  849.00 kr
 • Orrefors Kylryggsäck

  Kombinerad Ryggsäck/kylväska från orrefors. En utmärkt gåva för alla som gillar långa vandringar och skogsäventyr. 1 huvudfack och 3 mindre fickor. Huvudfacket öppnas ovanifrån, lite som ett lock. Remmarna därbak kan justeras, så att ryggsäcken kan justeras lite i storlek och dras åt. Håller picknicken kyld under större delen av dagen.

  449.00 kr
 • Orrefors Kylväska 27 L

  Retro kylväska i kraftig bomullscanvas. Högkvalitativ kylväska med justerbar axelrem och ordentliga handtag. Dess färger samt kombinationen av Bomull och PU-läder inger en riktigt genuin känsla. Mycket bra isolering som håller maten kall under hela äventyret. En passande gåva för alla vandrare och vildmarks-intresserade.

  469.00 kr