Stanley Stella

Sedan lanseringen 2012 har STANLEY/STELLA fokuserat på hög designfaktor, enkelhet och att framhäva plaggens essens med ett STORT miljöfokus. Drivkraften har varit: att bryta koder, att ändra uppfattningen om textilindustrin. Att erbjuda produkter som respekterar människor, miljö och kunder. Designen följer färg och form från de absolut senaste trenderna, med STANLEY/STELLA klär ni er moderiktigt!

Storsäljare

 • ROCKER Unisex T-shirt

  Unisex t-shirt med storlekarna XXS – 5XL! Lite tunnare t-shirt som finns i många färger. Certifikat från GOTS, OEKO-TEX, Fair Wear, Peta-approved Vegan. Perfekt när ni vill ha ett miljösmart val till det absolut bästa priset!

  53.00 kr
 • PREPSTER

  Många olika färger och storlekar. Unisex Pikétröja med 2 knappar i kragen. Certifikat från GOTS, OEKO-TEX, Fair Wear, Peta-approved Vegan.

  159.00 kr
 • DRUMMER Unisex Hoodie

  Nya uppdaterade Hoodien DRUMMER 2.0, en fantastisk hoodie som nu är uppgraderad på alla fronter!

  239.00 kr
 • CREATOR UNISEX T-SHIRT

  NYA UPPDATERADE CREATOR 2.0 från StanleyStella, en fantastisk t-shirt som nu uppgraderats på alla fronter, från material till passform och detaljer. En av marknadens absolut bästa och snyggaste t-shirts som dessutom kommer i ekologisk bomull.

  79.00 kr
 • CRUISER UNISEX HOODIE

  Nya uppdaterade CRUISER 2.0, en ikonisk hoodie som nu blivit ännu bättre! Detta är en hoodie i klass för sig för er som premierar kvalité, dock kommer den till ett bra, konkurrenskraftigt pris. Certifikat från GOTS, OEKO-TEX, Fair Wear, Peta-approved Vegan.

  349.00 kr
 • Relaxed fit SPARKER 2.0 Unisex T-shirt

  Relaxed t-shirt med bra tjocklek. Certifikat från GOTS, OEKO-TEX, Fair Wear, Peta-approved Vegan.

  139.00 kr
 • CHANGER Unisex Crewneck Sweatshirt

  Unisex sweatshirt CHANGER kommer här i en uppgraderad superversion, marknadens bäst sweatshirt i hög kvalité och fantastisk passform, när ni vill ha det bästa kort och gott! Finns i många storlekar och färger för att passa ert varumärke.

  299.00 kr
 • CULTIVATOR ZIP HOODIE Unisex

  Storsäljaren Cultivator kommer nu här i en ny uppgraderad 2.0 version i ännu BÄTTRE kvalité, när vi vill ha det absolut bästa! Hoodie med dragkedja och fickor. Huvan har dubbla lager och kan justeras med dragsko.

  389.00 kr

Sortera

 • Färg

 • Storlek

 • Passform

 • Funktioner

 • Material

 • Hals

 • Arm

 • Visar 1–20 av 135 resultat

  STANLEY/STELLA

  Stanley/Stella är ett av marknadens hetaste varumärken, den höga modegraden samt ett stort hjärta för miljön har skapat ett klädmärke som uppskattas av dem som bär det. Är ni nästa företaget att testa?

  Stanley/Stella startades 2012 av grundaren Jean Chabert med fokus på enkelhet och miljö. Idag finns de i 34 länder, har 10 fabriker, 5 ECO certifikat, 180 modeller i 110 färger och har 120+ anställda.

  Huvudfokus med kläder från Stanley/Stella är miljö och hållbarhet. De tillverkar moderiktiga kläder som är gjorda för att specialdesignas med egen logga eller tryck. Andra värden som de har är innovation, sträva efter perfektion och att behandla all personal med respekt.

  Alla kläder kommer utan någon märkning så att ni kan sätta er egen prägel på plaggen. De finns i mängder av olika färger och modeller.

  Hållbarhet och miljötänk

  Här är hjärtat i Stanley/Stella. Tillsammans med deras anställda, leverantörer och återförsäljare vill de skapa en plattform av likasinnade individer som alla strävar efter att ta hand om vår planet.

  2022 lanserade de Stanley/Stella Charter vilket är en guide för vad de står för som företag i textilindustrin. Här står det om deras engagemang för att hantera miljö-, sociala- och styrningsfrågor inom den industri som de verkar i.

  De har tagit fram tre områden som de arbetar inom;

  Skydda naturen – Behålla jord, vatten, luft och mångfald genom att hantera resurser ansvarsfullt.

  Koldioxidavtryck – Minska koldioxidavtrycket genom att aktivt arbeta genom hela värdekedjan.

  Återvinning – Minska användandet av förpackningar så gott det går samt bidra till att minska konsumtionsnivå.

  Miljövänliga material

  Stanley/Stella använder endast 100% organisk bomull i sina kläder. Denna bomull ska vara odlad från frön som inte har blivit genmodifierade och som är odlade utan kemikalier. Deras bomull kommer från bland annat Indien och Turkiet.

  Den bomull som Stanley/Stella använder innehar GOTS certifiering. Denna certifiering innebär att de uppfyller både de ekologiska och de sociala kriterierna.

  Förutom bomull använder man även bland annat Modal vilket även det är ett hållbart material. Det är ett material som tillverkas från cellulosafibrer som extraheras från naturligt odlat bokträ. Hela processen är miljömässig och ansvarsfull och de återvinner alla biprodukter.

  Återvunnet material

  Sedan 2017 har även Stanley/Stella börjat använda återvunnet material i deras kollektion. De tar även till vara på det som i fabriken blir över när de klipper kläder för att med detta skapa nya produkter. De produkter som använder sig av återvunnet material är RE-Creator, RE-Blaster och RE-Cruiser.

  För att få stabilitet i kläder använder man polyester då detta ger en styrka och hållbarhet. Sedan 2018 har de endast använt sig av återvunnen polyester från PET-flaskor i sina kläder vilket minskar energianvändning. För ytterkläder använder de endast återvunnen polyester som är GRS certifierat.

  För att skapa en tröja går det åt mellan 38 och 80 plastflaskor. Dessa flaskor kommer till stor del från Kina och hade mest troligt annars hamnat på en soptipp eller i havet.

  Nylon är ett annat material som även används i kläderna för att ge hållbarhet och styrka. Även här använder de sig av återvunnet material och som kommer från GRS certifierade fabriker.

  Profilkläder med eget tryck

  Stanley/Stella har kläder som går att specialanpassa från start och har inga etiketter i nacken. Det betyder att du själv även kan sätta en etikett eller ett tryck i nacken med ditt eget varumärke och göra produkten helt och hållet er!

  Kläderna är perfekta för att trycka eller brodera loggor, varumärken, slogans eller annan egen design. Välj bland olika färger på plaggen som passar just ert tryck.

  I kollektionen finns kläder för både män, kvinnor och barn i olika åldrar samt accessoarer som tygväskor och mössor. Alla produkter är moderiktiga och har en hög kvalitet med ett stort miljötänk. Då de är gjorda för att tryckas på så är de perfekta för att ta fram egen design och låta kreativiteten flöda!

  Några av de varumärken som vi har hjälpt med profilprodukter