Swiss Peak

Exklusiva profilprodukter i det högre pris-segmentet, för er som vill ha bäst klass för ert varumärke.

Visar alla 15 resultat

 • Swiss Peak RFID sport duffle & ryggsäck

  Sportväska som kan bäras som en ryggsäck. Duffelbag och ryggsäck i samma väska! Det rymliga huvudfacket öppnas med en U-formad dragkedja och väskan har ett klassiskt ”skofack” på ena kortsidan. Det finns 3 fickor på långsidorna, 2 av dom har dragkedja och den sista är en nätficka för vattenflaskor. I en av fickorna finns utrymmen som är skyddade mot RFID-strålar/signaler. Axelremmarna är justerbara.

  472.00 kr
 • Swiss Peak XXL Tote/duffel-kylväska

  Mycket stor kylväska, kan omvandlas till en sportväska. Denna stora kylväska har ett huvudfack och frontficka, bägge med dragkedja. Genom att stänga sidobanden kan väskan omvandlas till en duffel/sportväska. Huvudfacket får plats med 40 Liter eller 10 st. 1.5 Liters flaskor, eller 52 st. 33 cl burkar. Rejält med utrymme med andra ord! Handtagen är förstärkta och axelremmen är både avtagbar och justerbar.

  313.00 kr
 • Swiss Peak 5W trådlös bashögtalare

  Kraftfull högtalare med förstärkt bas

  334.00 kr
 • Swiss Peak Elite mugg med kopparisolering 300 ml

  Håller värme i upp till 8 timmar

  162.00 kr
 • Swiss Peak vakuumflaska med 2 muggar 500 ml

  Lyxig termos med 2 muggar och axelrem

  237.00 kr
 • Aqua tritanflaska med vätskenivåkontroll 600 ml

  Vattenflaska i hårdplast med finurligt lock

  89.00 kr
 • Swiss Peak Elite kopparisolerad vakuumflaska med handtag 500 ml

  Flaska i rostfritt stål med god isolering

  186.00 kr
 • Swiss Peak 17″ laptopryggsäck

  Stor ryggsäck med mycket vaddering. Denna bekväma ryggsäck får plats med 17″ laptop, vilket de flesta laptopväskor inte gör. Ryggsäcken är lätt och slitstark, med en vertikal design och ”flapover” öppning till huvudfacket. I huvudfacket finns det separata och vadderade utrymmen för en 17″ laptop samt en surfplatta. I framsidans ficka kan du ha småsaker som du vill ha lättillgängliga. Axelbanden är vadderade och justerbara, även ryggsäckens baksida är vadderad.

  440.00 kr
 • Swiss Peak modern 15″ laptopryggsäck

  Modern ryggsäck med laptop, mobil och surfplatta i åtanke. Denna laptopryggsäck har flera moderna funktioner, såsom sugproppar på axelremmen för din mobil och en USA laddport på sidan. I det stora huvudfacket får du bland annat plats med en 15″ laptop. Med en powerbank i ryggsäcken går det att ladda din mobil eller surfplatta medans du är i rörelse tack vare den integrerade USB laddporten.

  610.00 kr
 • Swiss Peak friluftsryggsäck

  Funktionell ryggsäck med flera utrymmen. Denna ryggsäck har ett stort huvudfack, vadderad ryggpanel och är bekväm att bära. På sidorna finns nätfickor som passar bra för en vattenflaska eller miniparaply. En bra vardagsryggsäck för en aktiv person eller för att transportera sport/friluftsutrustning till och från sin aktivitet. PVC-fri.

  286.00 kr
 • Swiss Peak bashögtalare

  Liten högtalare med heltäckande ljud

  285.00 kr
 • Swiss Peak 15″ anti-ficktjuv RFID & USB-ryggsäck, PVC-fri

  Ryggsäck med dold ficka och vadderade utrymmen. Oavsett om du går i skolan, jobbar eller ska ta en dagsutflykt så är detta ryggsäcken för dig! Denna trendiga ryggsäck har ett vadderat laptopfack där en 15″ laptop eller surfplatta får plats. Den är lätt och hållbar tack vare sin kompakta och minimalistiska konstruktion. Ett utrymme är RFID-skyddat och det finns en USB utgång, kombinera gärna denna produkt med en powerbank så era mottagare kan ladda sin mobil utan att behöva öppna ryggsäcken.

  435.00 kr
 • Swiss Peak kylväska

  2 handtag, axelrem och utrymme för 20 burkar. Lyxig kylväska med ett stort huvudfack och sidofack, bägge med dragkedja. Får plats med upp till 20 burkar. Praktisk och lätt att bära tack vara sina förstärkta handtag och axelrem som är både avtagbar och justerbar.

  249.00 kr
 • Swiss Peak laptopväska 15.4”

  Högkvalitativ laptopväska. Kvalitésväska så att du lätt och bekvämt kan ha din 15.4″ laptop till och från jobbet. Förutom det vadderade (skyddade) laptop-facket har den ett separat fack för din iPad eller annan surfplatta. Utöver det finns det utrymmen där du kan ha pennor och annat mindre tillbehör. Det är antagligen här du förvarar laddare och kablar. Tryck kan ske på själva väskan och/eller på axelbandet.

  En bakre öppning kan skjutas över handtaget om du rullar väskan stående. Axelbandet är justerbar och avtagbart så du kan välja det alternativ som passar dig bäst.

  209.00 kr
 • XXL Tote/duffel-kylväska

  Högkvalitativ & stor kylväska/totebag med extrafack och kapsylöppnare. Huvudfacket får plats med ~10 st 1.5L flaskor eller ungefär 50 stycken 33 cl. burkar! Axelremmen är justerbar samt avtagbar. Förstärkta handtag.

  Användningsområden:

  • – Kylväska
  • – Shoppingväska
  • – Kan lätt omvandlas till en Duffelbag/träningsväska
  • – Kapsylöppnare som gör dig till en hjälte på alla picknickar & campingar

  Tryckmetoden som används är Transfer-screentryck. Vid ordar med tryck under 50 ex. tillkommer en avgift på 179 kr.

  249.00 kr