Reklamprodukter

Reklamprodukter

Reklamprodukter med tryck är en fantastisk möjlighet för ert företag att sprida ert varumärke och stärka banden till era kunder och potentiella kunder. För en relativt låg kostnad kan ni dela ut snygga gåvor i den skala ni själva väljer. Att få en reklampryl ger en emotionell effekt och ni får ett band till kunden som den inte har med någon annan vilket på sikt kan leda till att ni är top of mind när det är dags för kund att handla era tjänster!

giveaways
profilprodukter
profilprodukter
profilprodukter

Våra kunder tycker till:

profilprodukter

Reklamprodukter – välj med omsorg, de ska representera ert varumärke!

Välj era reklamprodukter med omsorg, det ska vara en produkt som löser ett problem för mottagaren så att de får en anledning att behålla gåvan under en lång period och på så sätt kan bygga ett starkare band till dem vid varje tillfälle. Välj en reklamprodukt i bra kvalité och som sticker ut, då håller den längre och ni riskerar inte att dela ut något som kan leda till irritation på grund av dålig kvalité.

Vi har ett av Sveriges största och mest välsorterade sortiment av reklamprodukter att välja mellan, hos oss ska ni alltid hitta den produkt som passar er och era mottagare bäst, till bäst pris! Hitta er produkt genom att söka i sökfältet eller gå in på den kategori den tillhör.

Ta hjälp av oss och våra produktexperter om ni är osäkra på vilken reklamprodukt som passar just er och era mottagare bäst – Vi har mångårig erfarenhet och kan hjälpa er att komma fram till vilken produkt som är rätt för just er!

Reklamprodukter med tryck – Stärk ert Varumärke

Reklamprodukter är det utmärkta sättet att stärka ert varumärke, er interna gruppkänsla och samtidigt få ut ert budskap! Med dessa produkter framställer ni er tydligare och marknadsför er tydligt för omvärlden. Framför allt innebär reklamprodukter en investering i marknadsföring som är just det – en investering. Dom flesta typer av reklam sänds och ses en gång av varje kund eller mottagare medans reklamprodukter finns kvar så länge produkten finns kvar.

Reklamprodukter skapar även en lojalitet och glädje som är svårt att hitta i annan typ av reklam. Istället för att avbryta mottagarens vardag (som nästan all reklam gör) så är reklamprodukter en gåva och en fysiskt produkt som kan användas i vardagen. Detta skapar mycket positiva associationer som i bästa fall kan upprepas för mottagaren och dessa omgivning i många år! Mycket bättre än traditionell reklam, visst håller du med?

profilprodukter

Reklamprodukter till kollegor och kunder

Arbetsplatser, föreningslokaler och sportklubbar tjänar alla på att använda reklamprodukter. Det kan användas internt för det dagliga arbetet och/eller delas ut som giveaways under olika events och roliga händelser. Förutom allmänna budskap som kan skickas ut jämt och ständigt används reklamprodukter med fördel under kampanjer för att skapa ett ännu starkare intryck!

Er drömprodukt hittar ni genom att söka på namn, pris och färg. Alternativt så tittar ni i vår meny och scrollar runt lite i den kategori som passar er bäst – antagligen hittar ni en produkt som ni ville ha men inte visste fanns! Ni får gärna kontakta oss via mejl eller telefon för att få personliga råd om vilken eller vilka produkter som vi på tsreklam.se tycker passar er bäst.

Vi har arbetat med reklamprodukter i många år så med erfarenhet från många liknande kunder vet vi antagligen vilka produkter som är mest kostnadseffektivt för era behov.

Storsäljarna funkar alltid

Kanske vill ni ha en produkt som redan är populär, väl beprövad och pålitlig? Då bör ni söka efter tygpåsar, muggar och pennor. Ifall dessa inte passar er mottagare har vi möjligheten att vid stora upplagor skapa en unik, specialproducerad produkt åt er. Ifall ni inte ser vad ni söker på hemsidan – kontakta oss. Vi kan tillgodose alla behov!

Vi kan även fixa en egen webbshop ifall ni är ett företag eller organisation som ständigt behöver nya profilprodukter. Via en sådan skulle era anställda, medlemmar och sympatisörer enkelt kunna beställa från oss och ni skulle varken behöva lagerhålla eller distribuera produkterna själva! För alla med ett kontinuerligt behov är detta bästa alternativet. Ni släpper lägga tid på profilprodukterna som bara flyter in i organisationen och ni kan fokusera på er verksamhet.

Reklamprodukter – Sveriges största sortiment

Vi har bestämt oss att alla som besöker vår hemsida ska kunna hitta exakt vad dom söker. Därför har vi runt 30 000 produkter på vår hemsida. Med det sortimentet kan vi med säkerhet skryta att vi har Sveriges största sortiment med reklamprodukter! Dessutom kan vi erbjuda alla traditionella trycksaker såsom affischer, kuvert och visitkort.

Skulle ni mot förmodan inte hitta er drömprodukt i vårt sortiment så får ni gärna kontakta oss. Vi har många produkter som bara finns i kataloger eller på olika leverantörers hemsidor. Ifall varken våra kataloger eller leverantörer har det ni söker har vi även erfarenhet av specialproduktion. Hör av er, nästan alla önskemål kan uppfyllas!

Processen att välja rätt reklamprodukt för ert företag och förening

Att hitta rätt produkt till sina mottagare kan vara en rolig utmaning. Steg nummer ett är att lista ut vilka ens mottagare är. Ska produkterna delas ut inför ett specifikt event där era kunder huserar eller är det en allmän utdelning till era anställda? Välj ut en grupp att fokusera på och om reklamprodukterna ska delas ut under en speciell period så som ett event eller mer allmänt, kanske I era leveranser till kunder?

Ni kanske har ett event där ni bjuder in potentiella kunder, då är det viktigt att direkt fånga deras uppmärksamhet och kanske välja en gåva som sticker ut, används och då varje gång påminner personen om er och era tjänster.

Välj produkt efter era tänkta mottagare

När ni valt vilken grupp ni ska dela ut produkterna till är det dags att göra en kort analys, vilka är personerna och vilken gåva kan ge dem största möjliga glädje?

Oftast känner ni er personal och era kunder väl och kan rött snabbt komma på en produkt som ni vet skulle lösa något åt dem och användas under en lång period. Kan ni göra er reklamprodukt branschspecifik kan de få ytterligare effekt hos mottagaren.

Kanske är gruppen till stor del involverad I något fritidssysselsättning där man behöver en viss sorts produkt? Är det intresserade av fritidsliv och outdoor kan en snygg och praktisk termos med er logo vara en perfekt produkt som sprider ert varumärke under många år framöver!

Välj produkt efter mottagarnas behov

Är mottagarna en grupp som ofta är på språng, till exempel era utesäljare, så kan en powerbank vara en perfekt reklamprodukt.

Möjligheterna är många, tänk till och se vilka behov era mottagare har, ni kan även välja ut och fråga några av dem, vilka problem kan vi lösa åt er med en produkt?

Ibland måste man inte heller lösa ett “problem”, det kan räcka med att ge en snygg och fin gåva som är allmän och funkar för alla. De flesta uppskattar en gåva även om den inte löser ett akut problem åt dem.

Kanske är er målgrupp och tänkta mottagare personer som mer uppskattar en snygg inredningsgåva än en renodlad produkt som löser ett problem åt dem. Då är det just det som de ska få!

När ni valt en specifik produktgrupp som ni tror kan ge era mottagare största möjliga glädje är det dags att välja en unik produkt ur den gruppen. Lättast är att gå in på vår webbshop och klicka runt, där finner ni ett stort sortiment med utvalda produkter som kan ge er inspiration.

Matcha produkten med er grafiska profil

När ni väljer en produkt kan det vara smart att utgå från er grafiska profil så att även era reklamprodukter följer en röd tråd med er övriga PR. Har ni inte en grafisk profil går det bra att ta en produkt ni tycker överensstämmer med er logotyp och det PR material ni använd tidigare på till exempel er hemsida och I sociala medier.

Välj en produkt som ni tycker representerar er och ert företag på ett bra sätt och hur ni vill uppfattas helt enkelt!

Vilken position ska loggan placeras i?

När ni valt ut en produkt är det dags att fokusera på märkningen, vi hjälper er att placera er logo eller ert budskap på produkten i en designskiss som ni får ta ställning till. Är ni inte nöjda ändrar vi designen tills ni är 100% belåtna och vi kan köra igång produktionen!

Vi tror på långsiktiga kundrelationer och strävar därför alltid efter att skapa produkter som alla våra kunder är 100% nöjda. Ni ska vara stolta över att dela ut våra produkter till era mottagare. Vad är det annars för mening med reklamprodukter om de inte stärker ert varumärke på ett bra sätt?

Då kan man lika gärna vara utan! Om vi kan leverera varor som uppnår era och era mottagares förväntningar vet vi att ni kommer tillbaka till oss som kunder under lång tid. Det är helt enkelt i både ert och vårt absolut största intresse att ni endast får produkter som ni älskar!

Klimatsmarta reklamprodukter?

Reklamprodukter har ett lite naggat rykte när det kommer till klimatdelen. Många tror att reklamprodukter måste vara billiga produkter som används en kort tid och sedan slängs iväg. Det är ett väldigt förlegat och felaktigt synsätt!

Reklamprodukter ska vara högkvalitativa varor. Där målet är att mottagaren ska uppskatta produkten så pass att den används flitigt och sprider ert varumärke under flera år framöver! Allt annat är fel sorts reklamprodukter. Ingen vill ha en billig produkt som går sönder efter ett tag. Det leder endast till irritation hos mottagaren och kan i värsta fall skada ert varumärke.

Välj kvalité framför kvantitet

Satsa istället på produkter som håller hög standard och kommer användas i mottagarens arbete eller vardag. Som vilken produkt som helst de har hemma och har införskaffat själv. Då kan ni på riktigt bygga ett starkare band till er anställda och kunder genom reklamprodukter. Samtidigt som produkten inte påverkar miljön mer än vilken produkt som helst!

Det finns också en uppsjö av extra miljövänliga alternativ av reklamprodukter så som tygpåsar, mössor, kepsar i organisk bomull. Vi har hela kollektioner av kläder miljöcertifierade med både Fairtrade och Svanen. Så att ni ska kunna dela ut de absolut bästa miljömässigt producerade kläderna till era anställda och kunder.

Vattenflaskor är också de en fantastisk produkt som kan minska användandet av dyra petflaskor som slängs efter en användning. Är er personal en stor förbrukare av engångsflaskor kan en utdelning av snygga och stilrena vattenflaskor med tryck leda till en stor minskning av slöseriet. Och stället leda in er personal på ett både mer ekonomisk och klimatsmart sätt att leva.

Reklamprodukter behöver inte vara sämre produkter

I ordet Reklamprodukter så inkluderas nästan alla fysiska produkter som används för att göra reklam. Kanske tänker du på alla dom produkter man får som giveaways och gåvor på mässor och konvent. Tyvärr är det dessa enkla reklamprodukter som dom flesta tänker på när dom hör ordet Reklamprodukter. Det har gett den här typen av marknadsföring lite av ett sämre rykte.

Detta är naturligtvis något som vi vill ändra på. Och vi kan ju börja med att påpeka att reklamprodukter inte bara är en marknadsföringsmetod utan även en investering! Reklamprodukter ska vara gåvor som man delar ut till mottagaren för att skapa ett starkare band och lojalitet. Då vill man knappast dela ut produkter som inte håller samma höga nivå som ens varumärke, eller hur?

Ge bort praktiska produkter och de sprider ert varumärke

Vi har nog alla någon gång använt en penna med en glad färg och logga, eller sett en cykel med en logga på sadelskyddet. Det är också reklamprodukter. Huvudidén bakom reklamprodukter är att ge bort praktiska gåvor som era mottagare kan komma ihåg er genom. Detta är i stark kontrast mot nästan all annan reklam. Som oftast försvinner så fort mottagaren bläddrar i tidningen eller kryssar ner reklamen i mobilen.

När det gäller att långsiktigt sprida sitt varumärke så finns det ingen metod som är mer prisvärd och givande. Samtidigt som traditionell reklam grundar sig på att störa din vardag så erbjuder Reklamprodukter ett sätt för er att göra era mottagares vardag lite lättare. Genom att dela ut produkter som löser problem åt dem!

Välj er målgrupp noggrant

För den som vill satsa på denna typ av produkter så rekommenderar vi att ni innan tar reda på mer exakt vilken er målgrupp är. Det är bra att ha en reklamprodukt som folk vill använda. Men det är ännu bättre med en riktad kampanj där man enkelt och effektivt satsar på mottagare som är särskilt intresserade av just er produkt.

En vanlig metod är att inkludera en liten reklamprodukt i leverans till kunderna. Eller att dela ut dem på events och mässor samt på kontoret. En annan metod är att sponsra lokala sportföreningar med ex. vattenflaskor och träningsväskor med er logo!

Vi sysslar främst med försäljningen av Reklamprodukter. Men genom åren så har vi lärt oss mycket om vilken satsning som ger bäst resultat. Eftersom vi har egna kampanjer och hela tiden funderar på hur vi sprider vårt eget varumärke på effektivast sätt.

Så tveka inte att kontakta oss, för oavsett om ni vet vad ni vill ha eller behöver råd från proffsen så är hjälper vi gärna till. Genom vår egen marknadsföring och exempel från tusentals kunder så kan vi ge råd om vilka produkter som fungerar!

reklamprodukter