Clique

Clique

Clique är ett av Sveriges mest igenkända profilmärken och står för otrolig design och kvalité till riktigt bra priser. De har hela basutbudet med t-shirts, hoodies, pikétröjor och så vidare där allt håller väldigt hög standard.

Visar alla 151 produkter

clique

Clique – när du vill ha kvalité

Väljer du Clique vet du att du får produkter i väldigt hög kvalité och handlar du via oss på tsreklam.se så får du dem dessutom till marknadsledande priser. Vi håller lägsta pris garanti på alla våra Clique produkter. Nedan kan du scrolla igenom de Clique produkter vi visar upp online, men vi erbjuder såklart hela deras sortiment, så saknar ni en produkt som ni önskar beställa är det bara att kontakta oss direkt!

Ifall ni är ute efter ett bra och prisvärt varumärke med ett brett utbud så är Clique ert märke! Här hittar ni inte bara standardplagg såsom t-shirts, jackor och piketröjor utan även vadderade västar, byxor och träningsväskor. Clique är ett brett standardmärke för er som behöver bra plagg till en skälig peng. Även om färgerna varierar från plagg till plagg så har Clique 5-6 standardfärger (röd, blå marinblå, grå svart och vit) som återfinns i nästan alla av deras plagg. Detta gör det lättare för er att hålla en röd tråd genom alla era profilkläder!

Bred kollektion

När man investerar i profilkläder till sitt företag eller förening så är man ute efter kvalitet, bra priser och ett stort utbud. Clique erbjuder allt detta. Kvalitén är som sagt lite bättre än det absolut billigaste, utan att produkterna hamnar i en helt annan prisklass jämfört med budgetmärkena. Det sortiment ni ser här är endast ett urval (hela sortimentet består av över 200 produkter) men även i detta urval hoppas vi att ni ser den bredd som sortimentet har. Under detta varumärke hittar ni kanske inte varenda produkt och profilplagg som ni någonsin kan behöva, men det är en bra grund.

En stor fördel med Clique är att så gott som varenda plagg finns i herr, dam och barnmodell. Detta ger en trygghet, och garanterar att alla era mottagare får ett passande plagg. Även om ni inte har några barn involverade i er verksamhet så kan detta vara bra om ni nån dag sponsrar en lokal ungdomsverksamhet eller liknande. Att ha en röd tråd igenom alla sina profilkläder hamnar nämligen om mer än att använda rätt logotyp och tryckfärg – plaggets design har en viss igenkänningsfaktor. När ni sprider ert egna varumärke är det alltid bra om era profilkläder kommer ifrån samma varumärke.

Denna spännvidd är ganska unikt för Clique. Även om många varumärken har en genomgående design är det inte ovanligt att man behöver välja en helt annan modell bara för att du vill ha samma plagg med/utan någon funktion. Genom att välja Clique är det lätt att få samma plagg med/utan dragkedja, kontrastfärger och långa/korta ärmar.

Ett bra varumärke för sportintresserade

Cique är även ett utmärkt varumärke för sportlaget eller träningsgänget. Förutom ryggsäckar och träningsväskor hittar ni även sportshorts, funktionsjackor och träningslinnen under detta varumärke. Ifall ni önskar så kan vi sätta ihop ett ”kit” till ert lag, med allt plagg som ni kan behöva. Förutom det grundläggande matchstället och väska så behöver alla lag en separat träningströja, en lättare jacka och några mer vardagliga kläder som ni kan använda för att visa er passion för laget även utanför planen. Kanske kan ni t.o.m. sätta ert klubbmärke på några produkter och sälja dom till föräldrar och andra fans?

Sist men inte minst så har detta varumärke en ganska genomgående design. Det syns helt enkelt på själva produkten att det kommer från Clique, utan att man behöver titta på etiketten. Detta i kombination med några väl utvalda standardfärger (som återfinns i stor del av sortimentet) gör det lätt för er omgivning att känna igen er om väljer Clique som er bas för profilkläder. Som en del av deras design så är kontrastfärger ganska vanligt, vilket inte bara ökar synligheten utan även är en snygg detalj i många annars enkla och enfärgade plagg.