VINGA

Vinga of Sweden fokuserar på smarta och snygga produkter för hem och friluftsliv. Design, funktionalitet och miljö är vad som styr processen att ta fram nya produkter och gåvor för anställda och kunder på företag. Produkterna kommer alltid fint förpackade. Vinga skapar minnen!

Sortera

 • Färg

 • Storlek

 • Material

 • Visar 1–20 av 24 resultat

  • Baltimore trail kylryggsäck

   Minimalistisk kylryggsäck tillverkad i vattenavvisande nubuck-PU.

   439.00 kr
  • Kaiser santokukniv

   Santokukniv från Kaiserserien som innehåller knivar tillverkade av tyskt stål (X50CrMoV15), samt har ett handtag i pakkaträ.

   239.00 kr
  • Gigaro ostknivar

   Förpackas i en exklusiv presentkartong.

   199.00 kr
  • Bosler ryggsäck GRS återvunnen canvas

   En stilren väska tillverkad av 62 % verifierat återvunna material.

   449.00 kr
  • Monte gjutjärnsgryta 3,5 L

   En klassisk gjutjärnsgryta i Monteserien!

   499.00 kr
  • Montgomery bäddset premium cotton, 4 delar

   2 Örngott & Påslakan som är Svanen-certifierade.

   499.00 kr
  • Princeton bäddset, 4 delar

   Sängkläder med 4 certifikat.

   699.00 kr
  • Primland hotel satin bäddset, 4 delar

   Sängkläder i superlyxigt material!

   799.00 kr
  • Lenox pläd

   Stilig och bekväm pläd med OEKO certifikat.

   349.00 kr
  • Harper badrock

   Mjuk och lyxig morgonrock.

   849.00 kr
  • Monte gjutjärnstraktör

   Traktörgryta i gjutjärn, lyxigt!

   699.00 kr
  • Monte gjutjärnsgryta rund 5,5 L

   Stor gjutjärnsgryta som finns i flera färger.

   699.00 kr
  • Monte gjutjärnsgryta 3.5 Liter

   Stor gjutjärnsgryta som finns i flera färger

   669.00 kr
  • Lean Stålflaska 500 ml

   Termosflaska i rostfritt stål

   99.00 kr
  • RPET Sortino City Cooler

   Kylkorg som är gjord i återvunnet material. Denna kylkorg är tillverkad av 50% återvunnet material från PET-flaskor! Med sina melerade färger och snygga kontraster så känns det riktigt lyxig. Perfekt för några kalla burkar på stranden eller varför inte en matlåda till vandringen? På väskans utsida finns ett mindre fack. Dess vaddering gör att kylan bibehålls länge och dessutom så är insidan lätt att tvätta av! 2 handtag och en reglerbar axelrem ger dig flera alternativ på hur den ska bäras.

   269.00 kr
  • RPET Sortino Tote Cooler

   Kylväska som är gjord i återvunnet material. Denna kylväska är tillverkad av 50% återvunnet material från PET-flaskor! Med sina melerade färger och snygga kontraster så känns det riktigt lyxig. Perfekt för en picknick i parken eller för att ha kall dricka med sig till stranden. På väskans utsida finns ett mindre fack. Dess vaddering gör att kylan bibehålls länge och dessutom så är insidan lätt att tvätta av! 2 handtag och en reglerbar axelrem ger dig flera alternativ på hur den ska bäras.

   319.00 kr
  • Baltimore Kylväska

   Kylväska med handtag och justerbar axelrem. En kylväska med minimalistisk design, 2 långa handtag och en justerbar axelrem. Materialet är vattenavvisande och isolerar med ett tjock skum. Passar lika bra till stranden som till vandringen ute i naturen!

   349.00 kr
  • Baltimore Datorväska

   Minimalistisk & vattenavvisande datorväska. En modern och stilren väska med utrymme för din dator så har den fack där du utan problem får plats med pennor & dokument eller tillbehör såsom laddare och datormus. Här blandas stil med funktionalitet, väskans material är vattenavvisande och kombinationen av dubbla handtag samt en avtagbar axelrem gör att du kan bära väskan på ditt sätt. Datorväskan har även ett spänne så den kan fästas på ditt handbagage/resväska.

   399.00 kr
  • Baltimore Necessär

   Necessär som känns riktigt lyxig. En minimalistisk designad necessär som inger ett riktigt trendigt och lyxigt intryck. Materialet är vattenresistent och necessären har en dragkedja. Sidorna kan ”knäppas ihop” så den tar ännu mindre plats.

   199.00 kr
  • Baltimore Weekendbag

   Stor väska som känns riktigt lyxig

   399.00 kr

  Vinga of Sweden

  Vinga of Sweden är ett svenskt företag som startade 2005 i Borås där de fortfarande idag har sitt kontor.

  Vinga erbjuder profilprodukter inom bland annat heminredning, elektronik och fritid. Vinga of Sweden vill alltid att deras produkter ska ge en upplevelse av det lilla extra och därför är design, funktionalitet och miljö med i hela produktionsprocessen.

  Letar du efter fina gåvor som håller länge, ger en lyxig känsla men ändå har ett bra pris? Då är Vinga of Swedens produkter rätt för dig.

  Vinga of Sweden produkter

  Vinga har ett stort utbud av produkter inom flera olika kategorier. De har exempelvis produkter för badrum, kontor, kök, sovrum, utomhus och vardagsrum. Här hittar du exempelvis handdukar, sängkläder eller kylväskor. Allt i en snygg design för att passa in i nutidens hem.

  Samtidigt som de håller en snygg design på sina produkter arbetar de även för att de ska vara hållbar, miljövänliga och funktionsdugliga. Ett extra plus är att Vinga levererar sina produkter i en snygg förpackning för att ge den där lilla extra känslan för mottagaren.

  Vinga of Sweden produkter med er logga

  Vinga har ett stort utbud av profilprodukter och några av dem kan du pryda med din logga eller varumärke. Är ni osäkra om ni kan få er logga på en produkt är ni alltid välkommen att kontakta oss.

  Vill ni ge era profilprodukter som en gåva kommer de alltid fint förpackade. Här hittar ni kvalitetsprodukter i snygg design men till bra priser.

  Vinga of Sweden gåva till personal

  Vill du ge en unik gåva till din personal kan du själv sätta ihop ett paket av produkter från Vinga of Sweden. Du kan till exempel som sommargåva ge en kylväska i snygg design med badlakan eller varför inte grillgrejer till sommarens middagar.

  Vill man ge något exklusivt har Vinga fina gjutjärnsgrytor som kommer att vara ett minne i många år framöver.

  Vinga eftersträvar god kvalitet och hållbarhet på sina produkter men även med en snygg och tidlös design. Detta tillsammans gör att era anställda kommer känna att de har fått en riktigt fin och värdefull gåva från er. De kommer att känna sig uppskattade som anställda.

  Vinga of Sweden gåvokort

  Vinga of Sweden säljer även ett gåvokort där mottagaren får välja från ett stort utbud av flera olika produkter. Det finns gåvokort i flera olika valörer från 160 kr och uppåt.

  Ett gåvokort är ett perfekt val om man ska köpa en gåva till många anställda och man vill försäkra sig om att det blir en gåva alla vill ha och som inte trycks in längst in i garderoben och glöms bort. Här får de själva välja vad de vill ha och för er är det enkelt att köpa in.

  Här hittar man produkter från flera olika varumärken och det finns allt från elektronik och inredning till upplevelser och verktyg. Ett gåvokort från Vinga är en perfekt gåva till de anställda då alla själva kan hitta den gåva som de vill ha.

  Hållbarhet

  Vinga arbetar kontinuerligt för att minska sitt klimatavtryck och se till att hela deras produktions- och leverantörskedja är så klimatsmart och hållbar som möjligt.

  Vinga har en ISO 90001 miljöcertifiering och utifrån denna arbetar de för säkra leveranser, att deras medarbetare på kontoret har en bra och fungerande vardag och arbetsliv och att hålla en riktigt bra kvalitet och lång livslängd på de produkter som de tar fram. 

  För att minska sitt klimatavtryck jobbar Vinga med att minska utsläpp i transport, minska användning av förpackningar samt för att öka användning av förnybar energi i produktionen. För de utsläpp som Vinga inte än kan undvika väljer de att klimatkompensera genom Zero Mission i projekt i Uganda och Indien.

  Några av de varumärken som vi har hjälpt med profilprodukter