Banderoller

Banderoller

Banderoller är en utmärkt produkt om ni på ett stort och tydligt sätt vill exponera ert varumärke och kanske promota ett erbjudande eller liknande på en plats där det inte lönar sig att sätta upp skyltar, till exempel på staket eller väggytor som ni har tillgång till tillfälligt.

Storsäljare

Banderoller för utomhusbruk

Banderoller för inomhusbruk

Banderoller med tryck till företag och föreningar

Se banderoller som en billigare variant av skyltning som dessutom är betydligt mer portabel, en banderoll kan med enkelthet flyttas till olika platser vilket gör det till en mycket mer flexibel produkt som går att användas under många år om och om igen. Det är valuta för pengarna!

En väl placerad banderoll kan exponera ert varumärke till tusentals personer per dag. Tänk er er banderoll på en väl utvald plats vid en större väg där det passerar tusentals bilar om dagen, kostnaden för en banderoll per exponering kan pressas ner till några ören, det är kostnadseffektiv marknadsföring!

Banderoller går att få I mängder med olika material, från tät PVC som passar på vindstilla platser där bildkvalitén är viktigast, till mechad PVC med små hål som gör dem lämpliga att placeras utomhus där vinden kan slita tag I dem. Luftgenomsläppet gör dem mer stabila och risken mindre att de ska gå sönder vid extremt kraftig vind och storm.

Beskriv platsen ni planerar att ha era banderoller på så tipsar vi om ett bra och passande material som funkar bäst för er!

Knivskarp bildkvalité

Banderoller går att trycka med stor detaljrikedom och skärpa, ju bättre bildmaterial som finns att tillgå desto skarpare blir slutresultatet. Sen är det inget måste att ha extremt högupplösta bilder då banderoller oftast är placerade så att man ser dem på en bits avstånd. Se dock till att alla loggor och budskap syns tydligt, gör inga för små texter eller bilder som kan bli svåra att se. Ni vill att er banderoll ska förmedla ett tydligt och direkt budskap, inte att man ska behöva stå och lusläsa på någon meters avstånd!

Banderoller är, till skillnad från Rollup och Beachflagga, ett ganska vagt ord. Vissa menar en ”paradbanderoll” som bärs av två personer medans andra pratar om en stor materialbit i tyg som hängs upp längs en stor vägg eller staket, i skyltningssyfte. Tack vare valet mellan lyftpinnar och öglor för snören kan en bandroll användas i dom flesta sammanhang och miljöer. Oavsett om den ska vara mobil (och bäras runt) eller om den ska fungera som en skylt så har vi produkten för dig! En bandroll med ert tryck kan hängas upp eller fästas på sidan av en lastbil, längs ett staket, från en balkong eller upp mot en stor vägg. Det finns få ytor och situationer då en banderoll inte passar riktigt bra!

Alla har då och då behov av banderoller

Oavsett om du representerar en enskild butik, en intresseförening eller ett storföretag så har ni förmodligen behov av banderoller då och då. När det kommer till stora format så är banderoller är det mest prisvärda sättet att marknadsföra sig med. Banderoller är även oslagbara när ni ska ha ett riktigt brett motiv. Om ni exempelvis vill att hela kvarteret ska kunna läsa er webbadress eller se en vacker bild på ett landskap så är detta en perfekt produkt om man inte vill gå hela vägen till skylt som ofta är betydligt dyrare. Som ett resultat är banderoller populära att placera längs en vältrafikerad väg. Ofta hänger man upp den längs vägen på passande staket eller byggnad eller så forslar man ut en liten ställning som håller den på plats. Exponera alla som är på väg in till er stad för ert varumärke och påminn dom om era tjänster! Ett utmärkt sätt att locka exempelvis pendlare till er verksamhet.

Förutom fördelarna inom transport så är dom även enkla att sätta upp, så länge man är ett par personer. Till skillnad från en skylt eller en stor skärm så kan vem som helst sätta upp och ta ned en banderoll. Dess enda tillbehör är snören, plastkrokar eller särskilda ”stroppar” och alla banderoller kan rullas ihop för att ta minimal plats. Banderoller är dessutom väldigt robusta, då dom oftast görs av en tjock plast som t.o.m. en kniv har problem att spetsa. Dom fungerar lika bra inomhus som utomhus, du behöver alltså inte beställa olika banderoller beroende på hur dom ska användas. Skillnaden är att ni kanske behöver knyta och fästa dom lite mer ordentligt när den ska användas utomhus.

Även kardborrband kan användas för att fästa banderoller. Om ni däremot vet att ni ska använda en banderoll där det inte kommer finnas några fästen (ex. ett öppet fält) så kan vi även hjälpa till med mobila ställningar, staket och pinnar som stabilt kan hålla banderollen på plats under lång tid. Då har ni alltid en plats att fästa er banderoll!

Hela paketet!

Vad är ambitionen med er banner? Ska ni gå i en parad, vill ni omge er festival med ett snyggt staket eller vill ni täcka hela väggen med ett budskap som ingen kan missa? Oavsett ambitioner och idéer så kan vi hjälpa er. En banderoll är det utmärkta sättet att visa att man finns och vad man kan erbjuda. Kontakta oss redan idag och berätta vilken typ banderoll ni vill ha och hur ni planerar att använda den. Då kan vi ta fram ett färdigt paket med ex. ställning och tillbehör samt ge bildförslag och en offert!

Som alltid finns det viss variation från order till order, men så fort ni godkänt ett bildförslag så brukar det ta 1-2 veckor att producera och leverera er banderoll, lite beroende på storlek och design.

banderoller