Företagslösning

Vi löser hela ert behov av profilkläder och profilreklam!

Vi har för företag med ett löpande behov av profilkläder och profilreklam tagit fram vår FÖRETAGSLÖSNING. Vi servar ditt företag kontinuerligt med profilreklam. En helhetslösning med inte bara en produkt utan ett helt sortiment – till bra priser och med snabb leverans. Kontakta oss, som officiell leverantör till Er kan vi minska era kostnader samt bygga upp en effektiv kommunikation för extra snabb leverans. Vi hjälper till att ta fram rätt produkter för er i ett nära samarbete, vi har även möjlighet att utföra grafiska tjänster så som design av budskap, folders med mera vilket kostnadsfritt ingår i tjänsten när ni handlar varorna av oss.
Genom att samordna era inköp hos oss med FÖRETAGSLÖSNING kan vi:

 

  • Ha tryck och produkter i lager och minska er leveranstid.
  • Köpa in större kvantiteter av era vanligaste produkter och därför hålla lägre priser och därav minska era kostnader.
  • Vårda Er företagsprofil i alla led, från profilkläder och presentartiklar till skyltning.
  • Ni får en naturlig kontakt som löser all er profilreklam, garanterar låga priser och Ni slipper leta runt vid varje mindre inköp.
  • Ni får en Personlig säljare som sköter alla era ärenden

Ta kontakt med oss idag på:

Kontaktformulär

019-123490

info@tsreklam.se

För att inleda en konversation om hur vi kan lösa era behov på bästa sätt!

Inga bindningstider eller bindande kontrakt krävs. Vi sköter allt med öppen kommunikation och anpassar oss efter era behov. Inga företag är för små eller stora utan vi servar alla våra kunder med samma ivrighet och kvalitetstänk.