Gåvokort

Gåvokort - Den perfekta julgåvan!

Gåvokort – ett perfekt sätt att visa era anställda och kunder uppskattning inför julen! Gåvokort är det lättaste sättet att dela ut en gåva, slipp massa strul och risken att ge bort en gåva som inte passar era mottagare perfekt. Här ger ni enkelt bort själva kortet som ni smidigt kan lämna ut till anställda på kontoret eller skicka till era bästa kunder. Sen väljer mottagarna själva julklapp ur ett stort och brett sortiment av exklusiva presenter. Superenkelt!

Vi erbjuder marknadens två bästa gåvokort med ett brett sortiment med allt från köksprodukter till sportkläder. Till exempel har vi Leif Mannerströms gåvokort, en riktig storsäljare där gåvorna har fokus på köket. Tillsammans med Leif Mannerström har design tagits fram för att hålla både bästa funktion och utseende. Ett riktigt lyxigt kort med kvalitétsprodukter! Nu får ni även en förgåva med på köpet till Mannerströms gåvokort, välj mellan hela 8 olika förgåvor med fina köksgåvor. Även Leif Mannerströms exklusiva kokbok kommer med helt utan extra kostnad!

Vi erbjuder även Joyful Giftcard från New Wave Group. Mottagaren väljer mellan produkter från superstarka varumärken så som Orrefors, Kosta Boda, Craft, Sagaform, Seger, med mera! Enkelt och lätt för mottagaren att välja gåva online, inget strul och bök med brev! Även här tillkommer en exklusiv förgåva till mottagaren från ett väl utvalt sortiment!

Julgåva är skattefri om värdet inte överstiger 450 kronor inklusive moms vilket gäller alla våra Gåvokort. Allt enligt Skatteverkets regler.

Klicka nedan för att komma till respektive kort och för att se mer av vad vi har att erbjuda!

Passa på att handla innan den värsta julrushen slår till och de mest populära Förgåvorna tar slut. Då får din personal de absolut bästa gåvorna till exakt samma pris.

Vi på T&S Reklam håller marknadsledande priser på alla våra Gåvokort, hittar ni ett bättre pris någon annanstans så sänker vi det priset!

Gåvokorten är ett av de mest mervärdesfyllda sätten att ge bort en gåva inför julen till era anställda. Ni får både Förgåva och Huvudgåva och i Leif Mannerströms Gåvokort även hans populära kokbok, helt oslagbart!

Klicka in på det kort ovan som passar bäst överens med era önskemål, eller varför inte blanda och ta några Mannerström kort och några Joyful Giftcard kort? Ni blandar helt fritt utan extra kostnad!

Kontakta oss redan idag på nedan formulär eller kontakt@tsreklam.se samt telefon 019-12 34 90 för beställning eller svar på frågor!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Slipp julstressen – handla i tid!

I samma tid som vi börjar känna julens glädje kommer ofta även julstressen. En arbetsgivare har ofta sin bästa (och jobbigaste) tid runt december och på det tillkommer det en massa extra arbete som ska avslutas innan ledigheten. Jullappar är som bekant ytterligare ett stressmoment som alltför ofta löses i sista minuten. Presenter delas ofta ut på arbetsplatser och då ställer man sig frågan hur man väljer en present som passar alla. Är det ens möjligt? Jodo, genom gåvokort är det lätt!

Gåvokort är ett perfekt sätt att visa era anställda eller kunder uppskattning inför julen! Här får ni ett kort som ni enkelt & smidigt kan lämna ut till anställda på kontoret eller posta till era bästa kunder som ett julkort. Sen väljer mottagarna själva julklapp ur ett stort och brett sortiment av exklusiva presenter. Superenkelt!

Om du har turen att vara ute i god tid har du en extra fördel eftersom förgåvorna alltid finns i ett begränsat antal och oftast tar slut. Så passa på att handla dina gåvokort innan den värsta julrushen slår till och garantera att din personal får en extra stor gåva till exakt samma pris som när förgåvorna tagit slut.

 

”Det lönar sig alltid att satsa på bra grejor i köket, speciellt när man snackar om grytor och pannor. Du skall kunna slita på dom varje dag och på märker man snabbt vilka som håller måttet.”

 

Leif Mannerströms gåvokort är en riktig storsäljare där gåvorna har fokus på köket. Detta gåvokort innehåller bl.a. stekpannor, kastruller, bestickset och knivar med en kvalité utöver det mesta du sett i butik. Alla produkter som mottagaren kan välja mellan är kvalitetsprodukter, något som gör detta till ett riktigt lyxigt kort.

Vi erbjuder även Joyful Giftcard från New Wave Group. Detta kort är bredare och inkluderar bl.a. produkter för badrum, inredning, kläder, tidnings tidningsprenumeration och alternativ för välgörenhet. Mottagaren väljer mellan produkter från superstarka varumärken så som Orrefors, Kosta Boda, Craft, Sagaform och Seger! Enkelt och lätt för mottagaren att välja gåva online, inget strul och bök med brev!

Klicka ovan för att komma till respektive kort och för att se vad mer vi har att erbjuda!

Vi på t&s reklam håller marknadsledande priser på alla våra gåvokort, så hittar ni ett bättre pris på något av de kort vi erbjuder så matchar vi det priset! Dessutom behöver du inte välja mellan gåvokorten. Om du känner att dina anställda är intresserade av olika gåvokort kan du blanda helt fritt mellan Joyful Giftcard och Leif Mannerströms gåvokort utan att det påverkar priset. Det enda som påverkar priset är antal gåvokort, inte hur du blandar. Exempelvis kan du bland 50-50 så får dina anställda ännu mer att välja mellan!

ERNST Gåvokort

Nyhet för i år är ERNST Gåvokort från den populäre TV-inredaren, hemmasnickaren, kocken och övriga super-allt-i-allon Ernst Kirchsteiger! Som förgåva som kommer med alla kort får ni hans populära kokbok I det enkla bor det goda med 35 speciellt utvalda recept och snygga bilder. Mottagaren har sedan att välja mellan 7 vackra gåvor exklusiva för ERNST Gåvokort. ERNST har ett helt unikt och eget formspråk och en tydlig less-is-more approach till design. Enkla men snygga former kombineras med lugnande citat och dova naturliga färger. Begränsat sortiment så handla redan idag!