Gåvokort

Gåvokort

Gåvokort - Den perfekta julgåvan!

Gåvokort – ett perfekt sätt att visa era anställda och kunder uppskattning inför julen! Gåvokort är det lättaste sättet att dela ut en gåva, slipp massa strul och risken att ge bort en gåva som inte passar era mottagare perfekt. Här ger ni enkelt bort själva kortet som ni smidigt kan lämna ut till anställda på kontoret eller skicka till era bästa kunder. Sen väljer mottagarna själva julklapp ur ett stort och brett sortiment av exklusiva presenter. Superenkelt!

Vi erbjuder marknadens två bästa gåvokort med ett brett sortiment med allt från köksprodukter till sportkläder. Till exempel har vi Leif Mannerströms gåvokort, en riktig storsäljare där gåvorna har fokus på köket. Tillsammans med Leif Mannerström har design tagits fram för att hålla både bästa funktion och utseende. Ett riktigt lyxigt kort med kvalitétsprodukter! Nu får ni även en förgåva med på köpet till Mannerströms gåvokort, välj mellan hela 8 olika förgåvor med fina köksgåvor. Även Leif Mannerströms exklusiva kokbok kommer med helt utan extra kostnad!

Vi erbjuder även Joyful Giftcard från New Wave Group. Mottagaren väljer mellan produkter från superstarka varumärken så som Orrefors, Kosta Boda, Craft, Sagaform, Seger, med mera! Enkelt och lätt för mottagaren att välja gåva online, inget strul och bök med brev! Även här tillkommer en exklusiv förgåva till mottagaren från ett väl utvalt sortiment!

Julgåva är skattefri om värdet inte överstiger 450 kronor inklusive moms vilket gäller alla våra Gåvokort. Allt enligt Skatteverkets regler.

Klicka nedan för att komma till respektive kort och för att se mer av vad vi har att erbjuda!

Passa på att handla innan den värsta julrushen slår till och de mest populära Förgåvorna tar slut. Då får din personal de absolut bästa gåvorna till exakt samma pris.

Vi på T&S Reklam håller marknadsledande priser på alla våra Gåvokort, hittar ni ett bättre pris någon annanstans så sänker vi det priset!

Gåvokorten är ett av de mest mervärdesfyllda sätten att ge bort en gåva inför julen till era anställda. Ni får både Förgåva och Huvudgåva och i Leif Mannerströms Gåvokort även hans populära kokbok, helt oslagbart!

Klicka in på det kort ovan som passar bäst överens med era önskemål, eller varför inte blanda och ta några Mannerström kort och några Joyful Giftcard kort? Ni blandar helt fritt utan extra kostnad!

Kontakta oss redan idag på nedan formulär eller kontakt@tsreklam.se samt telefon 019-12 34 90 för beställning eller svar på frågor!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande