Gåvokort

Gåvokort

Gåvokort - Den perfekta julgåvan!

Gåvokort – ett perfekt sätt att visa era anställda och kunder uppskattning inför julen! Gåvokort är det lättaste sättet att dela ut en gåva, slipp massa strul och risken att ge bort en gåva som inte passar era mottagare perfekt. Här ger ni enkelt bort själva kortet som ni smidigt kan lämna ut till anställda på kontoret eller skicka till era bästa kunder. Sen väljer mottagarna själva julklapp ur ett stort och brett sortiment av exklusiva presenter. Superenkelt!

Vi erbjuder marknadens två bästa gåvokort med ett brett sortiment med allt från köksprodukter till sportkläder. Till exempel har vi Leif Mannerströms gåvokort, en riktig storsäljare där gåvorna har fokus på köket. Tillsammans med Leif Mannerström har design tagits fram för att hålla både bästa funktion och utseende. Ett riktigt lyxigt kort med kvalitétsprodukter! Nu får ni även en förgåva med på köpet till Mannerströms gåvokort, välj mellan hela 8 olika förgåvor med fina köksgåvor. Även Leif Mannerströms exklusiva kokbok kommer med helt utan extra kostnad!

Vi erbjuder även Joyful Giftcard från New Wave Group. Mottagaren väljer mellan produkter från superstarka varumärken så som Orrefors, Kosta Boda, Craft, Sagaform, Seger, med mera! Enkelt och lätt för mottagaren att välja gåva online, inget strul och bök med brev! Även här tillkommer en exklusiv förgåva till mottagaren från ett väl utvalt sortiment!

Julgåva är skattefri om värdet inte överstiger 450 kronor inklusive moms vilket gäller alla våra Gåvokort. Allt enligt Skatteverkets regler.

Klicka nedan för att komma till respektive kort och för att se mer av vad vi har att erbjuda!

Passa på att handla innan den värsta julrushen slår till och de mest populära Förgåvorna tar slut. Då får din personal de absolut bästa gåvorna till exakt samma pris.

Vi på T&S Reklam håller marknadsledande priser på alla våra Gåvokort, hittar ni ett bättre pris någon annanstans så sänker vi det priset!

Gåvokorten är ett av de mest mervärdesfyllda sätten att ge bort en gåva inför julen till era anställda. Ni får både Förgåva och Huvudgåva och i Leif Mannerströms Gåvokort även hans populära kokbok, helt oslagbart!

Klicka in på det kort ovan som passar bäst överens med era önskemål, eller varför inte blanda och ta några Mannerström kort och några Joyful Giftcard kort? Ni blandar helt fritt utan extra kostnad!

Kontakta oss redan idag på nedan formulär eller kontakt@tsreklam.se samt telefon 019-12 34 90 för beställning eller svar på frågor!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Slipp julstressen – handla i tid!

I samma tid som vi börjar känna julens glädje kommer ofta även julstressen. En arbetsgivare har ofta sin bästa (och jobbigaste) tid runt december och på det tillkommer det en massa extra arbete som ska avslutas innan ledigheten. Julklappar är som bekant ytterligare ett stressmoment som alltför ofta löses i sista minuten. Presenter delas ofta ut på arbetsplatser och då ställer man sig frågan hur man väljer en present som passar alla. Är det ens möjligt? Jodo, genom gåvokort är det lätt!

Gåvokort är ett perfekt sätt att visa era anställda eller kunder uppskattning inför julen! Här får ni ett kort som ni enkelt & smidigt kan lämna ut till anställda på kontoret eller posta till era bästa kunder som ett julkort. Sen väljer mottagarna själva julklapp ur ett stort och brett sortiment av exklusiva presenter. Superenkelt!

Om du har turen att vara ute i god tid har du en extra fördel eftersom förgåvorna alltid finns i ett begränsat antal och oftast tar slut. Så passa på att handla dina gåvokort innan den värsta julrushen slår till och garantera att din personal får en extra stor gåva till exakt samma pris som när förgåvorna tagit slut.

 

”Det lönar sig alltid att satsa på bra grejor i köket, speciellt när man snackar om grytor och pannor. Du skall kunna slita på dom varje dag och då märker man snabbt vilka som håller måttet.”

 

Leif Mannerströms gåvokort är en riktig storsäljare där gåvorna har fokus på köket. Detta gåvokort innehåller bl.a. stekpannor, kastruller, bestickset och knivar med en kvalité utöver det mesta du sett i butik. Alla produkter som mottagaren kan välja mellan är kvalitetsprodukter, något som gör detta till ett riktigt lyxigt kort.

Vi erbjuder även Joyful Giftcard från New Wave Group. Detta kort är bredare och inkluderar bl.a. produkter för badrum, inredning, kläder, tidnings tidningsprenumeration och alternativ för välgörenhet. Mottagaren väljer mellan produkter från superstarka varumärken så som Orrefors, Kosta Boda, Craft, Sagaform och Seger! Enkelt och lätt för mottagaren att välja gåva online, inget strul och bök med brev!

Klicka ovan för att komma till respektive kort och för att se vad mer vi har att erbjuda!

Vi på t&s reklam håller marknadsledande priser på alla våra gåvokort, så hittar ni ett bättre pris på något av de kort vi erbjuder så matchar vi det priset! Dessutom behöver du inte välja mellan gåvokorten. Om du känner att dina anställda är intresserade av olika gåvokort kan du blanda helt fritt mellan Joyful Giftcard och Leif Mannerströms gåvokort utan att det påverkar priset. Det enda som påverkar priset är antal gåvokort, inte hur du blandar. Exempelvis kan du bland 50-50 så får dina anställda ännu mer att välja mellan!

ERNST Gåvokort

Nyhet för i år är ERNST Gåvokort från den populäre TV-inredaren, hemmasnickaren, kocken och övriga super-allt-i-allon Ernst Kirchsteiger! Som förgåva som kommer med alla kort får ni hans populära kokbok I det enkla bor det goda med 35 speciellt utvalda recept och snygga bilder. Mottagaren har sedan att välja mellan 7 vackra gåvor exklusiva för ERNST Gåvokort. ERNST har ett helt unikt och eget formspråk och en tydlig less-is-more approach till design. Enkla men snygga former kombineras med lugnande citat och dova naturliga färger. Begränsat sortiment så handla redan idag!

gåvokort

”Det är de små ljuspunkterna i vardagen som gör den stora skillnaden.”

Förgåvans tema med matlagning följer med ned till själva gåvorna. Detta innebär att dina mottagare kommer kunna laga ett av Ernst:s utvalda recept som dom hittar i förgåvan och sedan njuta av måltiden dom skapat med den vackra och minimalistiska gåva dom valt ut. Även lyktorna följer denna röda tråd och passar utmärkt att ställa på matbordet och ge måltiden det mysljus den förtjänar. För att läsa mer om ERNST gåvokort och hur du lägger din beställning, klicka här. Du kan även beställa gåvor direkt, fast då får ni ingen förgåva. Som sagt, begränsat antal så hör av dig redan idag på 019-123 489!

En julklapp som uppskattas

Fördelarna med gåvokort är alltså många. Du lägger en beställning och så levereras presentförpackningar fyllda med förgåva och gåvokort till vald adress. Mottagarna får själva välja ut sin present och alla gåvor har samma värde. Dom delas med fördel ut som julklappar någon vecka innan julafton, men dom fungerar även jättebra som pris i en tävling eller som belöning för ett hårt arbete. Kanske är du aktiv inom en förening eller liknande verksamhet och vill belöna en riktig eldsjäl? Då har du hittat den perfekta gåvan. Vi har inget minimumantal så även mindre företag och verksamheter är välkomna att beställa julgåvor hos oss.

Från mottagarnas perspektiv är såklart största fördelen valfriheten. Har du någon gång firat en födelsedag eller en julafton vet du hur svårt det kan vara att välja ut en passande present. Även om du har tiden och kunskapen som krävs för att välja ut en bra gåva så kan en present slå fel. Med gåvokort försvinner den möjligheten eftersom mottagaren väljer gåva själv.

Vilket gåvokort ska jag välja?

Som nämns längre upp – du behöver inte välja! Om du vill kan du blanda fritt, utan att det påverkar priset. Det som påverkar priset är endast antalet gåvokort, inte hur du blandar. Ska gåvokorten delas ut som julklappar kan det t.o.m. vara riktigt roligt att blanda gåvokort! Då kombinerar ni den klassiska överraskningen och spänningen som kommer med inslagna julklappar med valfriheten som gåvokorten erbjuder. Mottagarna får fortfarande välja gåva själv – fast ur olika sortiment. Just nu har vi flera olika gåvokort att välja mellan, så det kan bli riktigt spännande att dela ut dom som klassiska julklappar! Det största och bredaste utbudet av gåvor får du om du väljer JoyfulGiftcard, de har valbara produkter från väldigt många olika kategorier så som kök, inredning, sport, smycken med mera!

Om du olyckligtvis känner att gåvokorten vi erbjuder inte passar har vi många alternativ som fungerar lika bra som julklappar. Vi har många typer av julgodis, köksgåvor och plädar. Kanske är det en lite finare tjocktröja som passar era mottagare bäst? Med eller utan tryck och brodyr, det väljer du helt själv!

Du kommer i kontakt med oss genom att ringa 019-12 34 90, gå in på vår kontaktsida, eller genom att slå iväg ett mejl till kontakt@tsreklam.se. Vi på T&S reklam vill göra allt vi kan för att du ska hitta den perfekta gåvan till dina kollegor, medlemmar eller kunder!

En gåva säger mer än tusen ord, eller hur gick ordspråket? Skämt o sido, Gåvor skapar starka band mellan den som ger bort den och mottagaren, det är vetenskapligt bevisat att vi blir mer vänligt inställda till en person som ger oss något av värde om det sker förutsättningslöst och av omtanke.

Visa de som betyder mest för er verksamhet, det vill säga, era kunder och era anställda, att ni inte tar dem för givet och att ni uppskattar dem. Visa dem med ett exklusivt Gåvokort! Kostnaden för ett Gåvokort är förhållandevis lågt och utgör på de flesta arbetsplaster endast 2-3 timmars lön per anställd, det kan dem vara väl värda som en Gåva en gång per år till julen? Handla era Gåvokort redan idag och säkra upp de bästa förgåvorna och garantera era kunder och anställda en härlig julgåva!