Mannerströms Gåvokort

Mannerström Gåvokort
Mannerström Gåvokort

Mannerströms Gåvokort till Sveriges Lägsta Priser!

Handla årets Gåvokort till era anställda idag till Superpris innan de bästa förgåvorna tar slut!

Handla NU innan de bästa förgåvorna tar slut!

Förgåva + Huvudgåva!

10 st – 349:-
25 st – 339:-
50 st – 322:-
100 st – 319:-
250 st – 299:-

79:- för hemfrakt av huvudgåvan tillkommer per gåvokort.

Priser exklusive moms. Inga extra eller dolda kostnader tillkommer!

Gäller så långt lagret räcker!

Beställ via formuläret nedan eller på kontakt@tsreklam.se eller telefon 019-12 34 90 idag!

 

Mannerströms Gåvokort har under flera år varit ett av Sveriges absolut mest populära kort. Hög kvalité, klassisk design och fräscha materialval har gjort produkterna till favoriter runt om i svenska kök! Se till att er personal och era kunder har de senaste Mannerström produkterna i sina kök. För att kunna laga god mat behöver man bra redskap.

 

Lätt och smidigt

Att beställa julgåvor till personal och kunder kan vara ett gissel, hur hittar man något som passar alla? Lugn! Gåvokortet är perfekt, här får mottagaren själv välja Huvudgåva från ett stort urval av fräscha produkter från mästerkocken själv, Leif Mannerström! Det enda ni behöver göra är att välja en fin Förgåva som skickas med och delas ut tillsammans med gåvokortet. Sen väljer mottagaren enkelt och smidigt sin Huvudgåva på Mannerströms webbsida (webbadress står på kortet). Superenkelt!

Leif Mannerströms kort är dessutom ett av de kort där mottagaren får absolut mest värde, vissa För- och Huvudgåvor innehåller 2 produkter, mottagaren kan alltså få upp till hela 4 st Mannerström-produkter, helt oslagbart! Handla kort till både era kunder och era anställda, bygg starka band och skapa en positiv känsla inför julen, det har aldrig varit så billigt som nu att göra folk glada!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande