Mannerströms Gåvokort

Mannerströms Gåvokort

Mannerströms Gåvokort
mannerströms gåvokort

Mannerströms Gåvokort till Sveriges Bästa Pris!

Handla årets Gåvokort till era anställda idag till Superpris innan de bästa förgåvorna tar slut!

Förgåva + Huvudgåva för

Endast 299:-/st

 

Prisgaranti*, vi håller Sveriges bästa priser!

*Finner ni ett bättre pris matchar och sänker vi det priset!

 

79:-/st för hemfrakt av huvudgåvan tillkommer. Minimum 5 st. 

Inga övriga kostnader tillkommer!

Priser exklusive moms.

Beställ på kontakt@tsreklam.se eller telefon 019-12 34 90 idag!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Nyhet för i år: ERNST Gåvokort!

Mannerströms Gåvokort – Sveriges bästa julklapp!

Mannerströms Gåvokort har under flera år varit ett av Sveriges absolut mest populära kort. Hög kvalité, klassisk design och fräscha materialval har gjort produkterna till favoriter runt om i svenska kök! Se till att er personal och era kunder har de senaste Mannerström produkterna i sina kök. För att kunna laga god mat behöver man bra redskap och det får man med dessa produkter! Valbara produkter är allt ifrån exklusiva japanska kockknivar till snygga ostbrickor, allt i hög kvalité, snygg design och RIKTIGT prisvärt när man handlar det via Gåvokortet!

Leif Mannerström föddes den 17 mars 1940 i Stockholm och är en av Sveriges mest populära krögare. Han slog igenom ordentligt hos Svenska folket som domare i programmet Sveriges mästerkock (TV4), men innan dess är han en av Sveriges mest framgångsrika krögare genom tiderna med ställen som Sjömagasinet, Johanna, Golfrestaurangen i Hovås, Aquarella, Kometen, Belle Avenue, Mannerström & Jansson och Steak.

 

Lätt och smidigt med Mannerströms Gåvokort

Att beställa julgåvor till personal och kunder kan vara ett gissel, hur hittar man något som passar alla? Lugn! Gåvokortet är perfekt, här får mottagaren själv välja Huvudgåva från ett stort urval av fräscha produkter från mästerkocken själv, Leif Mannerström! Det enda ni behöver göra är att välja en fin Förgåva som skickas med och delas ut tillsammans med gåvokortet. Sen väljer mottagaren enkelt och smidigt sin Huvudgåva på Mannerströms webbsida (webbadress står på kortet). Superenkelt!

Leif Mannerströms kort är dessutom ett av de kort där mottagaren får absolut mest värde, vissa För- och Huvudgåvor innehåller 2 produkter, mottagaren kan alltså få upp till hela 4 st Mannerström-produkter, helt oslagbart! Handla kort till både era kunder och era anställda, bygg starka band och skapa en positiv känsla inför julen, det har aldrig varit så billigt som nu att göra folk glada!

Lösningen med Gåvokort kom sig av att inköpare hade problem med att hitta en present som funkade för alla på företaget. Hur tusan väljer man en gåva som ska funka för ett helt företag utan att någon eller några blir besvikna? Kanske tar man en kompromiss som ingen blir nöjd med också? Det är inte det lättaste att köpa in klappar till dussintals eller fler personer som alla har olika intressen och viljor! DÅ är Gåvokortet perfekt för er, nu kan mottagaren äntligen välja sin egen gåva ur ett stort sortiment och på så vis få exakt det som önskas utan att ni som företagsledare eller inköpare måste ta det vanskliga beslutet! Det är en win-win för alla!

Mannerströms Gåvokort har inriktning på köket och matlagning, såklart, men bredden är stor och även om man inte älskar att laga mat så är det ett måste och varför då inte ha bra och snygga instrument att tillaga den med? Mannerström behöver ingen större introduktion och att hans expertis varit med och tagit fram denna kollektion är en kvalitetsstämpel av rang, med produkter från Mannerströms kollektion vet ni att ni använder det bästa och har fina förutsättningar för att lyckas i köket!

Inte bara är produkterna väldigt funktionella och praktiska, de är också otroligt snygga i designen! Köket är en central del i många familjers hem, varför ska man då inte satsa lika mycket på att hålla det snyggt som man till exempel gör med vardagsrummet? Ge ert kök en boost med snygga produkter från Mannerström och ni kan riktigt känna hur trivselfaktorn ökar med detsamma!

Citat av Leif Manneström om sitt gåvokort:
”Det finaste man kan ge bort är saker som verkligen används. Varje dag. Om du som jag älskar att stå vid spisen så lönar det sig alltid att satsa på bra grejer i köket, speciellt när man snackar om grytor och pannor. Du skall kunna slita på dom varje dag och då märker man snabbt vilka som håller måttet. Här är riktigt bra gåvor för dig som önskar något extra och vill lyckas i köket.”
-Leif Mannerström

Fördelen med Mannerströms Gåvokort:
Vi fortsätter att utveckla Mannerströms gåvokor och det är idag ett av Sveriges populäraste Gåvokort. Många är de företagare och ansvariga som insett den stora fördelen med att dela ut en gåva där mottagaren själv får välja sin julklapp ur ett stort och välsorterat sortiment. Som vanligt har vi i år glädjen att kunna erbjuda förgåvor till korten, allt packat i fina förpackningar och redo att delas ut direkt till personal och kunder!

Mannerström har genom åren stått för ledord som kvalité och omsorg över det man tar sig för, inte minst visade han upp dessa egenskaper i sin roll som domare i Sveriges Mästerkock. Dessa ledord och egenskaper tar han även med sig i skapandet av sitt alldeles egna Gåvokort. Ni kan vara trygga när ni handlar Mannerströms Gåvokort och veta till 100% att ni handlar köksgåvor i absolut bästa kvalité och design!