Just nu: 25% rabatt på alla tryck – gäller hela sortimentet. Kod: 25TRYCK. Mer info.

Steg för Steg till beställning

Steg för Steg – hur går jag tillväga vid order?

Dags att beställa profil- och reklamprodukter? Mycket information och ovana trycktermer att ta in? Lugn! Här hjälper vi dig steg för steg att genomföra ditt köp, vare sig det gäller pikés med brodyr eller muggar med tryck.

1. Ta kontakt med oss!

Har ni redan valt er produkt på hemsidan eller vill ha hjälp att välja? Kontakta oss, Ni når oss på tel. 019 – 12 34 90 eller mail info@tsreklam.se alternativt via vårt kontaktformulär.

2. Ert tryck

När vi tillsammans bestämt oss för den produkt som är värd att satsa på så går vi igenom det tryck ni vill ha, vi har mer än 40 års erfarenhet av drift av tryckeri och vet exakt vilken metod som ger Er bäst resultat och pris!

3. Ni får Offert

Vi skickar offert som innehåller pris och en korrektur till er som ni får godkänna.
Exempel:
atlas copco profilkläder

4. Vi tar emot tryckfiler

Efter godkännande tar vi emot logo- eller designfiler av er. Vi går igenom vilken typ av fil vi behöver men oftast fungerar det med en vanlig jpg-fil, inga konstigheter!

5. Vi skapar er profilreklam!

När vi tillsammans bestämt produkt och gjort i ordning era tryckfiler så påbörjas produktionen av era produkter. Ni kan nu i lugn och ro invänta leveransen av era nytryckta profilprodukter. Leverans på 2-3 veckor!

Vi har ett stort utbud på hemsidan att vraka och välja mellan, men lättast är nästan om ni ringer eller mailar oss och berättar vad ni är ute efter. Då kan vi på ett snabbt och direkt sätt hjälpa till att ta fram den produkt som passar er bäst! Var inte rädd för att ställa ”konstiga” frågor, vi vet mycket väl att reklam- och tryckdjungeln är långt ifrån solklar om hur man går tillväga, men det är därför vi är här, för att hjälpa till! Var heller inte rädd för att fråga om tips på passande produkter eller giveaways om du inte har något specifikt i åtanke, vi har många bra idéer som vi gärna delar med oss av! Du når oss på tel. 019 – 12 34 90 eller mail info@tsreklam.se

Så hör av Er till oss Idag med en förfrågan så kan vi guida er fram till en perfekt produkt!
Ring 019 – 12 34 90, maila, eller använd vårt kontaktformulär