Just nu: 25% rabatt på alla tryck – gäller hela sortimentet. Kod: 25TRYCK. Mer info.

Yrkeskläder

Yrkeskläder med tryck – Behöver ert företag yrkeskläder i hög kvalité som tål att slitas i och vill profilera er med er logo? Välkommen till oss på tsreklam.se! Vi har ett stort utbud av yrkeskläder och plagg i många olika prisklasser så att ni kan hitta något som passar just er budget.

Yrkeskläder

Här har vi samlat de plagg som inte bara håller dag in och dag ut, utan även kläder som är enkla att underhålla. Här hittar ni perfekta plagg både för den som arbetar inom bygg och hantverk men också för den som arbetar i bakgrunden på en stor butik – lyfter små och stora lådor eller kanske rör sig i lite smutsigare områden än resten av personalen.

Det finns många anledningar till att investera i yrkeskläder med eget tryck. Kanske vill ni bara ha riktigt bra kläder som håller under många år framöver, kanske är ni ute efter lite stilig designkänsla. Här på tsreklam.se hittar ni arbetsplagg och yrkeskläder för alla möjliga verksamheter och arbeten.

Yrkeskläder med tryck?

Kanske undrar ni varför ni inte bara ska köpa in passande plagg och vara nöjda med det. Varför ska man egentligen ha tryck på sina yrkeskläder? Största anledningen till varför man brukar ha eget tryck på sina yrkeskläder är för att det ser bra ut och sprider ert varumärke. Det ger ett professionellt första intryck och varken kunder, besökare eller leverantörer behöver fundera på om dom kommit rätt.

Även om ni inte ha en traditionell kundkrets så har ni antagligen någon typ av klienter eller besökare som ni behöver imponera på och underhålla en god relation till. Oavsett om ni fixar cyklar eller arbetar på en offentlig verksamhet så är det viktigt att tänka på vilka signaler ni skickar till omgivning.

Stärk ert varumärke med tryck

Även om det är viktigt att ha praktiska yrkeskläder som gör arbetsdagen lite enklare är det minsta lika viktigt att era yrkeskläder har en röd tråd igenom sig och följer en unison stil. Just därför ska ni ha tryck (eller brodyr) på era yrkeskläder. Alla som ser er vet genast vilka ni representerar och återkommande besökare kan skilja personal från andra kunder bara genom att titta på tröjans färg.

Ifall ni inte hittar de branschspecifika plagg som ni är ute efter på denna sida. Klicka er in på ”Sök efter bransch” i menyn ovan, eller hör gärna av er direkt till oss. Vi har tusentals produkter i sortimentet som inte finns på hemsidan – här hittar du endast ett litet urval. Kanske är ni ute efter något plagg som inte ens finns? Oroa er inte, vi har stor vana av att ta fram specialproducerade kläder. Det är en härlig känsla med specialproducerade yrkeskläder. Även om ni inte behöver några unika funktioner på era arbetskläder kanske ni vill ha en unik design? Vi ordnar det!

Man kan inte förneka att det är en härlig känsla att ha sina egna yrkeskläder med logo på. Vanligtvis brukar man ha en diskret logotyp på höger eller vänster bröst. Men även ryggen och ärmarna är relativt vanliga ytor att placera sitt varumärke på. Till skillnad från många konkurrenter så har vi ett eget tryckeri. Så vi kan svara på många frågor om tryckytor, tekniker och färger utan att behöva delegera frågan vidare.

Plagg för olika situationer

Naturligtvis så räcker det sällan med ett enda plagg med yrkeskläder per person. Både ni och personalen själva vill antagligen ha flera ombyten, samt plagg för olika årstider och situationer. En fullständig kollektion av yrkeskläder bör inkludera t-shirts, shorts, byxor, pikétröjor, hoodies samt jacka. Naturligtvis så varierar detta lite beroende på vilken bransch ni verkar inom.

Så vad väntar ni på? Ifall ni ser något ni gillar, lägg en prisförfrågan. Om inte, skicka ett mejl och beskriv vad ni är ute efter. Ert perfekta yrkesplagg finns där någonstans, det gäller bara att hitta det!

Inte bara kläder

Det finns få yrken där man bara behöver yrkeskläder med eget tryck på. Även det mest minimalistiska kontor har antagligen kaffemuggar, linjaler, anteckningsblock eller liknande kontorsutrustning. Under sommaren kan det kännas stiligt med snygga solglasögon, medans dessa byts ut mot mössor under vintern. Såklart bör även dessa prylar och plagg ha ert tryck på sig. Att ha tryck på dessa prylar stärker gruppkänslan, och gör det alldeles uppenbart för besökare vilken verksamhet man är på. Ett litet tryck på era pennor kan vara det lilla som avgör om kunder kommer ihåg er eller inte. Tryck på inte bara kläder utan även kontorstillbehör ger lite liv åt ett anonymt kontor och många av dessa produkter kan även användas som giveaways.

Om ni däremot dagligen använder er av fickknivar eller måttband kan vi istället rekommendera kategorin verktyg med tryck. Det ger alltid ett professionellt intryck att ha ”egna” verktyg, och dessutom får ni välja vilken modell/variant ni vill ha istället för att bara välja första bästa verktyget på någon bygghandel. Ett multiverktyg kan även vara en fin gåva till personalen oavsett bransch, och en självklarhet för många scoutföreningar. Under denna kategori hittar ni även olika verktygs-kit och verktygspennor med finurliga inbyggda figurliga funktioner.

Jackor som yrkeskläder

Även om ni inte jobbar utomhus kan vi starkt rekommendera att ni skaffar jackor med tryck eller brodyr till arbetsstyrkan. En rejäl året om eller vinterjacka har man oftast bara 1-2 av, så ifall er ”arbetsjacka” är riktigt bra kan era kollegor t.o.m. börja använda er jacka istället för sin egna. På så sätt kan som sprida ert varumärke inte bara när dom är ute och lunchar, utan även under sin fritid.

Yrkeskläder